» » » » » Πάμπλο Γκαρσία: Στο Europa League τα ματς είναι 'παιχνίδια θανάτου'

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Πάμπλο Γκαρσία: Στο Europa League τα ματς είναι 'παιχνίδια θανάτου'
Ο φετινός ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται έντονα από μεγάλη αστάθεια στην απόδοση του από παιχνίδι σε παιχνίδι. 



Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος ο "δικέφαλος", όπου μετά από μια καλή εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, στην Ελλάδα πραγματοποιεί μέτρια εμφάνιση.



Στον 1ο όμιλο του Europa League είναι μόνος στην πρώτη θέση, στην Super League έχει πολλά αρνητικά αποτελέσματα και ήδη  βρίσκεται 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.


Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει άμεσα βελτίωση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, διαφορετικά μπορεί να μείνει αρκετά πίσω από τις θέσεις του οδηγούν στην Ευρώπη της επόμενης περιόδου.


Τα αίτια για αυτή την αστάθεια μπορεί να είναι είτε το μικρό ρόστερ με παίκτες μεγάλους σε ηλικία, είτε ότι οι παίκτες ρίχνουν το βάρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ πολλοί ρίχνουν ευθύνες στον προπονητή της ομάδας Λασλο Μπόλονι μην μπορώντας να εμπνεύσει τους παίκτες του.


Ο μέσος, Πάμπλο Γκαρσία δίνει τη δική του εξήγηση:


"Στο Europa League τα ματς είναι 'παιχνίδια θανάτου' και είναι απομονωμένα από αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος.
Επίσης στην Ελλάδα είναι μία μείξη από πολλά πράγματα, τα γήπεδα, οι ομάδες που πολλές φορές κλείνονται στις άμυνες τους και έτσι είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε το παιχνίδι μας.
Άλλη παράμετρος είναι οι διαιτητές, οι οποίοι φέτος έχουν καλυτερεύσει αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια". Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκαρσία.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση