» » » » » Preview Bundesliga 1: Στουτγαρδη - Μπάγερν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1: Στουτγαρδη - Μπάγερν
Στο Mercedes-Benz Arena η Στουτγαρδη υποδέχεται την Μπάγερν σε ένα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που μπορούν να μας προσφέρουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι.


Η Στουτγαρδη αφού πέρυσι κινδύνευσε να υποβιβαστεί, την φετινή σεζόν κάνει όλα τα απαραίτητα ώστε να βελτιωθεί και να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία.


Με επικεφαλής τον ταλαντούχο προπονητή Μπρουνο Λαμπαντια η Στουτγάρδη απολαμβάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην Bundesliga, και παρά τη μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, στην 7η θέση με 22 βαθμούς.


Η Στουτγάρδη στο γήπεδό της έχει 4 νίκες και από 2 ισοπαλίες και ήττες με γκολ 14 υπέρ και 7 κατά.


Η γηπεδούχος σε 15 παιχνίδια έχει 10 2-3 σύνολο γκολ.

Στους 3 ήδη μακροχρόνια απόντες προστίθεται ο αμυντικός Μπουλαρούζ με 14 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η Μπάγερν ξεκίνησε τη φετινή σεζόν πολύ καλά, υπονοώντας ότι δεν άφηνε κανένα να την σταματήσει στην κούρσα για τον τίτλο της Bundesliga.

Στα τελευταία παιχνίδια οι Βαυαροί βρίσκονται σε κάμψη έχοντας καταγράψει τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα στα 6 τελευταία έχουν υποστεί 3 ήττες και έπεσαν πρόσκαιρα από την κορυφή.

Η Μπαγερν εκτός έδρας έχει 4 νίκες, μία ισοπαλία και ήττες, ενώ γενικά διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 9 γκολ παθητικό σε 15 παιχνίδια.

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει, ενώ οι Ρομπεν και Ριμπερι είναι σε καλή κατάσταση προσθέτοντας πολύ ποιότητα στην επιθετική γραμμή της Μπάγερν.


Πιθανές ενδεκάδες


Στουτγαρδη (4-2-3-1): Ουλρειχ - Μποκα, Τασι, Μάζα, Μολιναρο - Κβιστ, Γκεντνερ - Χαρνικ, Χαζναλ, Οκαζακι - Κακαου.

Μπαγερν (4-2-3-1): Νοιερ - Μποατενγκ, Βαν Μπουιτεν, Μπαντστουμπερ, Λαμ - Κροος, Τιμοστουκ - Ρομπεν, Μιλερ, Ριμπερί - Γκόμεζ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση