» » » » » Preview Premier League: Νοργουϊτς - Τσέλσι και Σαντερλαντ - Σουονσι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Νοργουϊτς - Τσέλσι και Σαντερλαντ - Σουονσι
21/01/2012 14:45 Νόργουϊτς - Τσέλσι
Προϊστορία (10 τελευταία): 4-1-5, γκολ 13-21


Νόργουιτς: Παραπάνω από ικανοποιημένος θα πρεπει να νιώθει ο προπονητής της Νόργουϊτς, Πολ Λαμπέρτ, από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη μέση του πρωταθλήματος και μετρά ένα αήττητο 4 αγωνιστικών, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, συμπεριλαμβανομένης και της άνετης νίκης-πρόκρισης στο κύπελλο Αγγλίας επί της Μπέρνλι με 4-1. Το προηγούμενο Σάββατο νίκησε σχετικά εύκολα τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας με 1-2, με γκολ του Σέρμαν (43') και Μόρισον (79'). Στο 68' η Γουεστ Μπρομ είχε ισοφαρίσει με το πέναλντι του Λόνγκ. Στα αγωνιστικά, σίγουρες απουσίες είναι αυτές του δεύτερου τερματοφύλακα της ομάδας, Ρουντ (2 συμμ.), του βασικού αμυντικού Τάιρνι (17 συμμ.), του Γουάρντ (καμια συμμ.) και του Βόγκαν (3 συμμ.).



ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 4-3-3
ΓΚΟΛ: 32-36 (πρωτάθλημα), 17-15 (εντός)


Τσέλσι:Το γκολ του Λάμπαρντ στο 13' στο ματς με τη Σάντερλαντ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική. Μόλις μια ήττα στα τελευταία 10 ματς για τη Τσέλσι, το βαρύ 1-3 εντός έδρας με την Άστον Βιλλα. Στο κύπελλο Εθνών Αφρικής απουσιάζουν οι Καλού (4/1) και Ντρογκμπά (15/3) και έτσι ο Βίλας-Μπόας θα πρέπει να στηριχτεί επιθετικά στους Τόρρες και Στάριτζ. Αμφίβολος για τη Τσέλσι ο Μίκελ (14 συμμ.) ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη.


ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 5-3-2
ΓΚΟΛ: 40-25 (πρωτάθλημα), 16-9 (εκτός).
Πρόταση: Λόγω ιστορίας θα πηγαίναμε με το over, αλλά η Τσέλσι χωρίς το Ντρογκμπά δε δείχνει την ίδια επιθετική συμπεριφορά. Το αήττητο της Νόργουιτς δε θα πρέπει να μας επηρρεάζει, καθώς τα ματς που έδωσε δεν ήταν και με τόσο ισχυρους αντιπάλους. Από την άλλη, αν η Τσέλσι θέλει να πλησιάσει στην κορυφή, αυτό το ματς θα πρέπει να το "καθαρίσει". Επιτέλους ήττα για την Νόργουιτς, και πηγαίνουμε με το διπλο της Τσέλσι, που μπορούμε να το βρούμε στο internet κοντά στο 1,65.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21/01/2012 17:00 Σάντερλαντ-Σουόνσι

Προϊστορία (5 τελευταία): 0-2-3


Σάντερλαντ: Δυσαρεστημένοι θα πρέπει να νιώθουν στη Σάντερλαντ μετά την ήττα με 1-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ από την Τσέλσι, που σταμάτησε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παρά το τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δείχνει αισθητά βελτιωμένη από τις αρχές του Δεκεμβρίου και οδεύει σε μια αξιοπρεπή συμμετοχή στη φετινή Premier League. Απόντες μακροχρόνια με καμία συμμετοχη φέτος, ο τερματοφύλακας Γκόρντον, ο αμυντικός Ανγκελερι και ο επιθετικός Κάμπελ, ενώ θα απουσιάσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο βασικός μέσος Κόλμπακ (19/1)


ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 3-4-3
ΓΚΟΛ: 27-24 (πρωτάθλημα), 14-11 (εντός)


Σούονσι: Οι Ουαλοί δείχνουν να έχουν άγνοια κινδύνου στο πρωτάθλημα, κάτι που το έχουν πληρώσει σε μερικά ματς, αλλά από την άλλη τους οδηγεί σε ιστορικές νίκες, όπως συνέβη στο 3-2 επί της Άρσεναλ. Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Σινκλέρ (16'), Ντάιερ (58') και Γκράχαμ (70'). 'Ηταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Σουόνσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο πρωτάθλημα μετρά αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Οι απουσίες των Μποντ (καμία συμμ.) και Τέιτ (1) δε θα επηρρεάσουν τη σύνθεση της ομάδας.


ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: 1-3-6
ΓΚΟΛ: 23-25 (πρωτάθλημα), 8-19 (εκτός)



 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Πρόταση: Ο Μάρτιν Ο'Νιλ έχει αναγεννήσει την ομάδα της Β. Αγγλίας και αυτό πρέπει να το αποδείξει και εντός έδρας αφού μετρά μόλις 3 νίκες σε 10 ματς. Από την άλλη, η Σουόνσι παίζει χωρίς φόβο απέναντί σε όλους τους αντιπάλους αλλά μετά το 3-2 επί της Άρσεναλ ήρθε η ώρα να καταλαγιάσει η φόρα που έχει πάρει. Ούτε πολύ ψηλά μπορεί να κοιτάει αλλά ούτε φόβο προς τα κάτω έχει. Επιπλέον, η Σάντερλαντ δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σουόνσι και μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνει. Άσσος στο 1,91 (Bwin)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση