» » » » » » Preview Primera Division : Οσασουνα - Ατλέτικο Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Οσασουνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Προϊστορία (10 τελευταία):
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 0-0

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Την προηγούμενη Κυριακή ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Βαλένθια εντός έδρας. Όλη η ουσία του παιχνιδιού ήταν στα τελευταία εφτά λεπτά, αφού η Βαλένθια άνοιξε το σκορ με τον Σολδάδο στο 85’ και η Οσασούνα ισοφάρισε στο 92’ με τον Λόλο. Συνολικά σε κύπελλο και πρωτάθλημα μετράει έξι αγώνες χωρίς νίκη, ενώ είναι το τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας από τις 12/01, μετά από δύο ήττες και μια ισοπαλία. Από το ματς με την Ατλέτικο θα απουσιάσουν ο σημαντικότατος επιθετικός Ιμπραχίμα Μπαλντέ (14/5) και ο έτερος επιθετικός Σόλα (7), ενώ θα λείψει και ο αμυντικός Ροβέρσιο (8). Ρούμπεν, Σογιαέι και Ετσαίδε μακροχρόνια τραυματίες χωρίς χρόνο συμμετοχής.  


Εντός: 5-4-1
Φόρμα στα 5 τελευταία: 1-3-1
Γκολ: 22-31 (συνολικά), 14-8 (εντός)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Απόλυτη κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα με τη Σοσιεδάδ, την οποία διέσυρε στην έδρα της με 0-4. Πολύ ανεβασμένος ο Φαλκάο, ο οποίος μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε με τη Βιγιαρρεάλ, έκανε χατ-τρικ (3’, 83’ και 90’), φτάνοντας τα 14 στο πρωτάθλημα. Ένα ακόμη γκολ πέτυχε ο Αντριάν (47’). Πολύ κακές επιδόσεις για την Ατλέτικο εκτός έδρας αφού μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκης, νικώντας την Σοσιεδαδ. Θα απουσιάσει από το ματς ο αμυντικός Αντόνιο Λόπεζ (2), ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε ψάχνει να βρεί λύσεις στα χάφ, αφού θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι μέσοι Γκάμπι (16/1) και ο σταρ Ντιέγκο (17/2).

Εκτός: 1-2-6
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-1-2
Γκολ: 30-27 (συνολικά), 9-20 (εκτός)


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr

Πρόταση: Οι δεδομένες συνθήκες μας οδηγούν σε αγώνα χωρίς πολλά τέρματα, αφού η Οσασούνα πρέπει να βελτιώσει την κακή εικόνα των τελευταίων εβδομάδων, κοιτώντας πρώτα απ΄όλα τα μετόπισθεν της. Από την άλλη, η Ατλέτικο που έχει συμμαζευτεί πολύ στην άμυνα με τον Σιμεόνε (0 παθητικό στα 3 τελευταία), δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί και θα κοιτάξει συντηρητικά να πάρει τον ή τους πόντους. «Ψυλλιασμένοι» οι μπουκ, που πληρώνουν το under στο 1.72 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση