» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Αταλάντα - Γιουβέντους

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Αταλάντα - Γιουβέντους
Προϊστορία (10 τελευταία): 1-2-7, γκολ 12-24


Αταλάντα: Με το πέναλντι του Χερνάνες (20') και το γκολ του Κλόζε (90'), η Αταλάντα γνώρισε την ήττα από τη Λάτσιο, σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με μια από τις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας (είχε προηγηθεί το ματς με τη Μίλαν) και τώρα έρχεται τρίτο συνεχόμενο, αυτό με τη Γιουβέντους. Δύο σερί ματς άσφαιρος ο Ντενις, μέχρι πρότινος πρώτο σκόρερ της Σεριε Α. Στόχος της ομάδας να αποδείξει ότι άδικα βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και αξίζει κάτι καλύτερο. Κατάμεστο αναμένεται το Ατλέτι Ατζούρρι ντ' Ιτάλια, ενώ ο Κολαντουόνο αναμένεται να στήσει ελαφρώς πιο αμυντικά την ομάδα, χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον χαφ.



ΕΝΤΟΣ: 4-4-1
ΓΚΟΛ: 23-23 (πρωτάθλημα), 11-7 (εντός)


Γιουβέντους: Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κάλιαρι, και η ισοπαλία 1-1 σίγουρα απογοήτευσε τους οπαδούς της Γιουβέντους. Το σκορ άνοιξε ο ο Βούτσινιτς μόλις στο 7'. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Κόσου έγραψε το τελικό σκορ. Συνεχίστηκε έτσι το αήττητο σερί της Γιουβέντους, που έφτασε τα 19 ματς, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Λιχστάινερ σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα και τόνισε ότι θέλουν μόνο τους τρεις πόντους στο Μπέργκαμο για να ξεχαστει η πρόσφατη απώλεια βαθμών. Μετά την έλευση του Μποριέλο, η διοίκηση της ομάδας θεώρησε ότι υπάρχει πλεόνασμα επιθετικών, και έτσι Αμάουρι υπέγραψε στη Φιορεντίνα.


ΕΚΤΟΣ: 4-5-0
ΓΚΟΛ: 29-12 (πρώταθλημα), 10-6 (εκτός)

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Πρόταση: Η Αταλάντα, που αδικείται απο τη θέση της στη βαθμολογία, αφού της έχουν αφαιρεθεί 6 βαθμοί, στο Μπέργκαμο δεν έχει νικήσει καμιά από τις μεγάλες ομάδες και ήρθε η ώρα να το κάνει. Η Γιουβέντους, χωρίς θεαματικό ποδόσφαιρο, βρίσκεται πρώτη και αήττητη αλλά κάποια στιγμή θα κάνει κοιλία. Ήρθε η ώρα, αρχης γενομένης απο το παιχνίδι με την Κάλιαρι, και συνεχίζοντας με την Αταλάντα. Κόντρα στα προγνωστικά, κυνηγώντας την έκπληξη, με τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν τον άσο από 4,20 και πάνω.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση