betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Κύπρος: Επιστρέφει στις νίκες η Ανόρθωση
Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το... μενού της Τρίτης για το πρωτάθλημα Κύπρου. Πρόκειται για τις Εθνικός Άχνας - Απόλλων Λεμεσού, ΕΝΠ - ΑΕΚ Λάρνακας και Άρης Λεμεσού - Ανόρθωση, με τον τελευταίο να ξεχωρίζει αγωνιστικά και στοιχηματικά, καθώς η«Κυρία» θέλει πάση θυσία τη νίκη και ένα ακόμα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να μείνει σε τροχιά τίτλου.



18:00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ



Κόντρα στην παράδοση θέλει να πάει ο Εθνικός Άχνας, η οποία τον θέλει να μη νικάει τον Απόλλωνα Λεμεσού από το 2008, ενώ σε σύνολο εννέα αγώνων έχει επτά ήττες και δύο ισοπαλίες. Αντίθετα από την παράδοση, η φόρμα και η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων.


Η ομάδα της Άχνας δεν έχει ηττηθεί στους πέντε τελευταίους αγώνες, από τους οποίους οι τρεις ήταν εντός έδρας και νικηφόροι. Η εύκολη επικράτηση με 2-0 επί του Άρη Λεμεσού, μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, ήταν αποτέλεσμα την πολύ καλής κατάστασης και ψυχολογίας που βρίσκεται ο Εθνικός.


Στον αντίποδα, ο Απόλλωνας μετά την ήττα με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα, που έβαλε τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων όπου ήταν αήττητος, πρέπει να διαχειριστεί και τον αποκλεισμό-σοκ από τον Ερμή Αραδίππου στο Κύπελλο. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ο μόνος εφικτός στόχος για φέτος και πλέον δεν υπάρχει ελπίδα για έξοδο των φιλοξενούμενων στην Ευρώπη. Αυτό έχει καταρακώσει την ψυχολογία των παικτών της, ενώ και η γκρίνια έκανε τη εμφάνισή της.


Σημαντική για τους γηπεδούχους η απώλεια του βασικού μέσου Πιντσέλι, ενώ για τον Απόλλωνα Λεμεσού, που πούλησε τον Νούνιες και πήρε τους Λαμπάρθε και Μπενζουκάν, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος επιθετικός Κιρόφσκι.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τους παράγοντες, έδρα, φόρμα και κυρίως ψυχολογία, θέλει να εκμεταλλευτεί ο Εθνικός Άχνας, ώστε να δώσει τέλος στην κακή παράδοση που έχει με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν συνέλθει ακόμα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και ο άσος πληρώνει καλά για να τον αγνοήσουμε.


18:00 ΕΝΠ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ



Η ΕΝΠ την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες μετά από 11 σερί αγώνες χωρίς τρίποντο, επικρατώντας εκτός έδρας (2-0) της Αναγέννησης Δερύνειας. Η ομάδα από το Παραλίμνι μπορεί να σημείωσε δύο γκολ, όμως η επίθεσή της εξακολουθεί να μην πείθει και να αποτελεί το μεγάλο της πρόβλημα.


Τώρα υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας, κόντρα στην οποία έχει αρκετά καλή παράδοση, αφού στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το γεγονός ότι οι πέντε από τους επτά τελευταίους μεταξύ τους αγώνες έχουν λήξει στο «διπλό».


Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, μετά από μια περίοδο αστάθειας και προβλημάτων στο σκοράρισμα, ξέσπασαν πάνω στη Νέα Σαλαμίνα επικρατώντας την προηγούμενη αγωνιστική με το βαρύ 6-0. Με αυτή τη νίκη Η ΑΕΚ Λάρνακας επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς τρίποντο.


Παραμένει εκτός ο επιθετικός Γιακούμπου για την ΕΝΠ, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Κριβοκάπιτς. Για τους φιλοξενούμενους εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Πιντάδο, Γκαρσία και Άλφα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμα και αν κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας, η ΕΝΠ δεν έπεισε, ειδικά στην επίθεση που εντοπίζεται και το πρόβλημά της. Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή επιθετική λειτουργία της αντιπάλου της. Το διπλό αξίζει το ρίσκο.


18:00 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Τον αγωνιστικό... κατήφορο έχει πάρει ο Άρης Λεμεσού, ο οποίος στα πέντε τελευταία του παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη, ενώ έχουν σκοράρει μόλις ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 στην έδρα του Εθνικού Άχνας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Κύπρου.


Η διαφορά δυναμικότητας με την Ανόρθωση είναι αρκετά μεγάλη και αυτό φαίνεται από τη μεταξύ τους παράδοση, όπου ο Άρης έχει νικήσει μόλις μια φορά από το 1996 μέχρι σήμερα. Το έργο των γηπεδούχων αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο.


Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, θέλουν ακόμα ένα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να καλύψουν το κενό από την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Αλκή, την προηγούμενη αγωνιστική. Μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», η «Κυρία» επιδεικνύει φέτος πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, μετρώντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε σύνολο εννέα αγώνων για το πρωτάθλημα Κύπρου.


Από εκτός έδρας νίκη για το Κύπελλο (2-3) προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι τα... χρειάστηκαν κόντρα στο ΑΠΟΠ/Κινύρας, καθώς ενώ προηγούταν με 2-0, βρέθηκαν ξαφνικά ισόπαλοι στο 2-2, όμως έδειξαν χαρακτήρα και στο τέλος πήραν τη νίκη.


Χωρίς τον τιμωρημένο Ιονέσκου θα παραταχτεί ο Άρης Λεμεσού, ενώ την τελευταία στιγμή θ' αποφασιστεί η συμμετοχή του αμυντικού Γκρούιτς. Με τους Μακρή και Ζαϊρί στην αποστολή η Ανόρθωση, αλλά χωρίς τον τραυματία Κωνσταντίνου.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ανόρθωση επιδεικνύει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της, όντας αήττητη στο πρωτάθλημα και έχοντας την καλύτερη άμυνα με μόνο δύο γκολ παθητικό σε εννέα αγώνες. Κόντρα στον Άρη Λεμεσού εύκολα ή δύσκολα θα πάρει ακόμα ένα τρίποντο που το έχει τόσο πολύ ανάγκη.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση