» » » » » » » Preview Bundesliga 1 Νυρεμβεργη - Ντορτμούντ: Τρένο η Ντόρτμουντ!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Νυρεμβεργη - Ντορτμούντ: Τρένο η Ντόρτμουντ!
Προϊστορία: 13-17-29
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2-0


ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το Αννόβερο εκτός έδρας με 1-0, χάρη σε γκολ που δέχτηκε από τον Nορβηγο-Mαροκινό Αμπντελλαουέ στο 18’. Μετά από δύο συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, βρέθηκε πάλι μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στη Zweite Liga. Από τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ θα απουσιάσουν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ρακόφσκι (2) και οι αμυντικοί Κλόζε (13) και Τσάντλερ (16/1). Μακροχρόνιοι τραυματίες οι Κλεμέντ και Πινόλα (0 συμμ.)



Εντός: 3-3-3
Γκολ: 19-29 (συνολικά), 12-12 (εντός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-0-3


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιάπωνα Καγκάβα, που σκόραρε 2 φορές (16’ και 55’) επικράτησε της Χόφενχαϊμ με 3-1 εντός έδρας. Ενδιάμεσα είχε χριστεί σκόρερ και ο Γκρόσκριτζ (31’). Ανεβασμένη επέστρεψε μετά τη χειμερινή διακοπή η Ντόρτμουντ, η οποία συγκατοικεί μαζί με τις Μπάγερν και Σάλκε στην κορυφή έχοντας όλοι από 40 βαθμούς. Διατηρεί επίσης αήττητο 13 αγωνιστικών στη Bundesliga, ενώ έχει σκοράρει 12 γκολ τα τελευταία 3 ματς. Παραμένει τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Γκέτσε (14/5) που θα επιστρέψει μετά από δύο μήνες.


Εκτός: 5-3-2
Γκολ: 43-14 (συνολικά), 17-8 (εκτός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-2-0


Πρόταση: Βλέποντας τη φόρα που έχει πάρει η Ντόρτμουντ που βάζει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ, κρατάμε ως επιλογή το over το οποίο πληρώνει κοντά στο 1.80 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση