» » » » » » Preview Champions League 2012 : Ζενιτ Αγιας Πετρούπολης - Μπενφίκα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League 2012 : Ζενιτ Αγιας Πετρούπολης - Μπενφίκα
Προϊστορία: Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα


ΖΕΝΙΤ: Προκρίθηκε από τον 2ο όμιλο ως δεύτερη, πίσω από τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας ηττηθεί μόνο μία φορά στους έξι αγώνες που έδωσε. Συμμετείχε απευθείας στη φάση των ομίλων, ως πρωταθλήτρια Ρωσίας. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Ρωσίας από τις 27 Νοεμβρίου, λόγω της χειμερινής διακοπής, γεγονός που αναμφίβολα θα επηρεάσει την απόδοση της. Επόμενος αγώνας στο ρωσικό πρωτάθλημα στις 3 Μαρτίου.
Κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια που τελείωσε αρχές Νοεμβρίου, και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή (ανάμεσα στις οχτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας), έξι βαθμούς μπροστά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα απουσιάσουν οι βασικότατοι Μαλαφέεφ (31 συμμ. – τερματοφύλακας) και Ντάνι (27 συμμ./9 γκ. - μέσος) και ο αμυντικός Κρισίτο (13 συμμ.).


Εντός (Champions League): 2-1-0
Γκολ: 4-1
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-2-1



ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Εκπληκτική χρονιά μέχρι στιγμής για τη Μπενφίκα στο πρωτάθλημα: βρίσκεται μόνη πρώτη με πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Πόρτο, παραμένει αήττητη έχοντας μόλις τρεις ισοπαλίες σε 18 αγώνες, ενώ μετρά οχτώ συνεχόμενες νίκες με απολογισμό 24 γκολ υπέρ! Στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα της Νασιονάλ Μαδέιρα με 4-1 εντός έδρας, παίζοντας με βασικούς. Έχει εξασφαλίσει επίσης τη συμμετοχή στο Λιγκ Καπ όπου θα αντιμετωπίσει την Πόρτο στις 21 Μαρτίου. Συνολικά μετράει 11 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ρεκόρ που μπορεί να σπάσει στην παγωμένη Αγ. Πετρούπολη, όπου η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα μπορεί να πέσει κάτω των 10 βαθμών Κελσίου. Για να φτάσει στη φάση των ομίλων χρειάστηκε να αποκλείσει διαδοχικά τις Τραμπζονσπόρ και Τβέντε στον 2ο και 3ο προκριματικό γύρο. Παρέμεινε αήττητη και στον 1ο όμιλο, από τον οποίο προκρίθηκε ως πρώτη, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέξω, αφού ως δεύτερη προκρίθηκε η Βασιλεία. Το επιθετικό δίδυμο Καρντόσο και Ροδρίγο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις 20 και 13 γκολ αντίστοιχα. Επιστρέφουν για τους «Αετούς» οι βασικοί αμυντικοί Λουιζάο και Έμερσον. Μοναδικός απών ο μέσος Χάβι Γκαρσία (13 συμμ./1 γκ.), που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μίλαν και της Μπάγερν. 


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός (Champions League): 2-3-0
Γκολ: 8-5
Φόρμα στα 5 τελευταία: 5-0-0


Πρόταση: Η μακρά αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Ζενίτ «θολώνουν» το τοπίο όσον αφορά κάποια πρόβλεψη. Από την άλλη, η πολύ φορμαρισμένη Μπενφίκα, θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει το πολικό ψύχος της Ρωσίας. Πολύ λογικό το Χ για την αναμέτρηση στο 3.25 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση