» » » » » Preview Europa League 2012 : Αλκμαάρ - Άντερλεχτ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League 2012 : Αλκμαάρ - Άντερλεχτ
Στην κορυφή της βαθμολογίας στα πρωταθλήματα της Ολλανδίας και του Βελγίου βρίσκονται οι Αλκμαάρ και Άντερλεχτ, αντίστοιχα με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να θυμίζει περισσότερο Champions League, παρά Europa League. Ιδιαίτερα αμφίρροπος αγώνας που είναι ανοιχτός σε όλα τ' αποτελέσματα.



Μια πολύ δυνατή αναμέτρηση θα έχουμε στην Ολλανδία, ανάμεσα σε Αλκμαάρ και Άντερλεχτ.
Αμφότερες οι ομάδες είναι πρώτες στα εγχώρια πρωταθλήματά τους με τους φιλοξενούμενους όμως να δείχνουν ότι φέτος δεν έχουν αντίπαλο. Πολύ δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα η Άντερλεχτ και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Αλκμαάρ από την άλλη ήταν και αυτή αήττητη στον όμιλό της, μετρώντας όμως πέντε ισοπαλίες και μια νίκη. Στα θετικά η έλλειψη απουσιών.


Οι γηπεδούχοι είναι επιθετική ομάδα, όπως οι περισσότερες στην Ολλανδία και με σύμμαχο τον παράγοντα έδρα θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Στο ίδιο μοτίβο και η Άντερλεχτ η οποία βασίζει πολλά στην επίθεσή της και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο πρώτος και ο τρίτος σκόρερ του φετινού Europa League είναι παίκτες της. Μοναδική απώλεια για τους φιλοξενούμενους, παραμένει ο Βάργκας.





Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να κλειστεί στο... καβούκι της και αυτό οφείλεται κυρίως στην επιθετική φιλοσοφία που έχουν αμφότερες στο παιχνίδι τους. Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα βγουν στην επίθεση κάνει ιδιαίτερα αμφίρροπη την αναμέτρηση ως προς το σημείο, όμως το Over φαντάζει ως ιδανική επιλογή.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση