» » » » » » Preview Europa League 2012: Άγιαξ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League 2012: Άγιαξ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Δύο από τις ομάδες που αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Champions League είναι... αναγκασμένες να συμβιβαστούν με το Europa! Ο Άγιαξ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι ενός σπουδαίου, από άποψη ονομάτων, ζευγαριού. Σε δεύτερη μοίρα περνάει η διοργάνωση και για τις δύο ομάδες, ειδικά για τους Άγγλους, οι οποίοι από το 1995 και μετά έπαιζαν μόνο στο Champions League και τώρα βρίσκονται στα... αλώνια του Europa.




Το τρένο του πρωταθλήματος έχει απομακρυνθεί για τον Άγιαξ, ο οποίος μόλις το περασμένο Σάββατο πέτυχε την πρώτη του νίκη στο 2012, κερδίζοντας την Μπρέντα με 2-0! Τα αρνητικά αποτελέσματα των περασμένων εβδομάδων έφεραν τον Άγιαξ στο -8 από την κορυφή αλλά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, με τον προβληματισμό να είναι πολύ μεγάλος για τον «Αίαντα». Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League (είπε αντίο μετά την επτάρα της Λυών στο Ζάγκρεμπ και την δική του ήττα από τη Ρεάλ), το Europa θα ήταν μία καλή προοπτική, ωστόσο η κληρωτίδα δεν φέρθηκε ευγενικά στον Άγιαξ ο οποίος... εύχεται να μην παρουσιαστεί τόσο «ζεστή» για το θεσμό η Γιουνάιτεντ. Ο Ντε Μπουρ έχει αρκετά προβλήματα, καθώς οι αμυντικοί Όιγερ και Φαν Ντερ Βέιλ είναι τραυματίες, ενώ στο κέντρο πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Ενό, και Μποερίκτερ. Αντίθετα, επιστρέφει ο Γιάνσεν, την ώρα που η παρουσία του φορ Σίγκορθον θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή.

 
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Από το 1995 έχει να αγωνιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ευρωπαϊκό θεσμό πλην του Champions League. Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από την Βασιλεία την τελευταία αγωνιστική ενός πολύ εύκολου ομίλου στέλνει τους φιναλίστ του περσινού Champions League στο Europa, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Άλλωστε, το βάρος έχει πέσει αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η Γιουνάιτεντ είναι στο -2 από τη Σίτι μετά και τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αποχαιρετήσει και τα εγχώρια Κύπελλα, ενώ δεν αποκλείεται ο Φέργκιουσον να έχει στο μυαλό του πως θα αντιμετωπίσει η Γιουνάιτεντ την επιβάρυνση του προγράμματος της στο ενδεχόμενο που προκριθεί στον επόμενο γύρο του Europa.


Προς το παρόν, πάντως, ο Σκοτσέζος τεχνικός προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση μιας δυνατής ενδεκάδας, καθώς ούτως ή άλλως η Γιουνάιτεντ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και έτσι δεν έχει λόγο να ξεκουράσει κάποιον παίκτη. Έτσι, οι μόνοι απόντες, πλην των γνωστών Βίντιτς και Φλέτσερ, είναι οι Γκιγκς, Μπερμπάτοφ και Εβρά που έμειναν στην Αγγλία.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Γιουνάιτεντ να μην εμφανίζεται τόσο ζεστή για το Europa, ο Φέργκιουσον πάντως σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς δεν έχει να σκέφτεται και κάποιο ματς το Σαββατοκύριακο. Ο Άγιαξ είναι σε κακή κατάσταση και δε δείχνει ικανός να πετύχει κάτι σε αυτό το ζευγάρι. Το διπλό δεν... συναρπάζει σε αυτές τις αποδόσεις, είναι πάντως δίκαιο.
πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση