» » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Ντέρμπι κορυφής Παρι Σεν Ζερμεν - Μονπελίε.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Γαλλίας: Ντέρμπι κορυφής Παρι Σεν Ζερμεν - Μονπελίε.
19/02/2012 18:00 ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΥΟΝ


Προϊστορία: 8-15-17
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΥΟΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 3-1
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ: ΛΥΟΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 3-1 (παράταση)


ΜΠΟΡΝΤΟ: Ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς διεξήχθη στο Μετροπόλ της Λιλ την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ της γηπεδούχου και της Μπορντό, με το τελικό σκορ να γράφει 4-5 υπέρ των φιλοξενουμένων. Τα γκολ ήρθαν από τους Maurice-Belay (3’ και 50’), Γκουφράν (60’) και Ομπράνιακ (17’ και 92’). Αήττητη στο πρωτάθλημα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ εδώ και έντεκα αγωνιστικές δεν έχει χάσει εντός έδρας. Μοναδικός απών ο τιμωρημένος Ενρίκε (15 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 5-6-1
Γκολ: 16-9
Τελευταία 5: 3-1-1


ΛΥΟΝ: «Φλύαρη» στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ, κατάφερε να σκοράρει όμως στο δεύτερο με τον Λακαζέ στο 58’ και να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε ντροπιαστική ήττα εντός έδρας από την Καέν με 1-2. Το γκολ πέτυχε ο Λισάντρο Λόπεζ στο 89’ με πέναλτι. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ μετράει πέντε αγώνες με μόλις μία νίκη. Πολύ σημαντικές για την πορεία της στο πρωτάθλημα οι επόμενες δύο αγωνιστικές στη Ligue-1 για τη Λυόν, αφού μετά τη Μπορντό θα αντιμετωπίσει την Παρί εντός έδρας. Δεν τα πάει άσχημα φέτος, αφού συνεχίζει στο κύπελλο, πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ, και έχει το προβάδισμα για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα όλα δείχνουν πως θα δώσει μάχη για την τρίτη θέση με τη Λιλ. Μοναδική απουσία ο αμυντικός Λοβρέν (13 συμμ.)


Εκτός: 4-2-6
Γκολ: 14-15
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Λυόν, ενώ και η Μπορντό δείχνει αισθητά σημάδια βελτίωσης. Αναμένονται να μπουν τουλάχιστον 2,5 γκολ. Οver στο 1.67 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19/02/2012 18:00 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΡΕΝ


Προϊστορία: 5-9-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1-1


ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Σπουδαίο διπλό στην Τουλούζ για τη Σεντ Ετιέν, με σκόρερ τον Ομπαμεγιάνγκ στο 71’. Με αυτή την νίκη πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στα κύπελλα Ευρώπης, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από Λυόν, Λιλ και Ρεν. Πολύ σημαντικές για την ομάδα οι επιστροφές του επιθετικού Ομπαμεγιάνγκ και του εξτρέμ Γκραντέλ από το Κόπα Άφρικα. Την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Λοριάν που είχε διακοπεί λόγω κακοκαιρίας την προηγούμενη εβδομάδα. Θα απουσιάσει από το ματς με τη Ρεν ο επιθετικός Σιναμά-Πονγκόλ (13 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 5-3-2
Γκολ: 12-8
Τελευταία 5: 3-0-2


ΡΕΝ: Άνοιξε το σκορ στο 16’ με τον νεοαποκτηθέντα Έρντινκ, γκολ που ήταν αρκετό να της δώσει το τρίποντο εντός έδρας, απέναντι στη Σοσό. Άλλη μια ομάδα που διεκδικεί έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης μέσα από το πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με τις Λιλ και Λυόν στην τρίτη θέση, με τον ανταγωνισμό ολοένα και να αυξάνεται. Ακολουθεί ακόμα ένα σημαντικό ματς την ερχόμενη εβδομάδα με τη Λιλ εντός έδρας. Τραυματίες ο αμυντικός Απάμ (4 συμμ.) και οι επιθετικοί Χατζί (16 συμμ./4 γκ.) και Μπουκαρί (10 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 6-1-5
Γκολ: 17-14
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Σπουδαίος αγώνας με φόντο τις Ευρωπαϊκές θέσεις στο Stade Geoffroy-Guichard. Έχουν τις επιθετικές ικανότητες οι δύο ομάδες να μας χαρίσουν ένα εύκολο over σε τιμές αουτσάιντερ (2.30 Interwetten).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19/02/2012 22:00 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  – ΜΟΝΠΕΛΙΕ


Προϊστορία: 8-8-10
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΠΑΡΙ 0-3


ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Δεν άξιζε το διπλό απέναντι στην Νις την προηγούμενη και το 0-0 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. Την Τετάρτη αγωνίστηκε για το κύπελλο Γαλλίας απέναντι στη Ντιζόν, παίζοντας πάλι εκτός έδρας, της οποίας και επικράτησε με 0-1 χάρη σε γκολ του Νενέ στο 15’. Τώρα επιστρέφει στο Παρίσι για να υποδεχθεί τη δεύτερη του πρωταθλήματος Μονπελιέ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση και απέχει μόλις ένα βαθμό. Προέρχεται από αήττητο οχτώ αγωνιστικών. Ο Αντσελότι θα έχει όλο το ρόστερ στη διάθεση του, μαζί και τον Παστόρε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.


Εντός: 9-1-2
Γκολ: 22-10
Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Σταμάτησε το αήττητο σερί της Αζαξιό, νικώντας την με 3-0 εντός έδρας. Τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε 14 λεπτά, με σκόρερ τους Μπελαντά (53’), Καμπελά (64’) και Ζιρού (67’). Προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Μαζί με τα τρία ματς κυπέλλου οι νίκες φτάνουν στις επτά συνεχόμενες, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει δεχτεί τέρμα σε καμία από αυτές τις αναμετρήσεις. Συνεχίζει να έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 45 γκολ υπέρ. Απών από την αναμέτρηση με την Παρί ο μέσος Ντερνίς (17 συμμ./5 γκ.).


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr

Εκτός: 5-3-3
Γκολ: 19-15
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή η αναμέτρηση Παρί-Μονπελιέ, ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη του πρωταθλήματος. Η Παρί έχει την έδρα, αλλά και το βάρος της επιβεβαίωσης του φαβορί, ενώ η Μονπελιέ που φέτος έχει κάνει την υπέρβαση δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Με αυτά τα δεδομένα, ο άσος δείχνει μικρός και θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο 3.45 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση