» » » » » » » Preview Premier League: Δυνατή μάχη στο Άνφιλντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Δυνατή μάχη στο Άνφιλντ
Προϊστορία: 64-34-41
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-0


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άνετη επικράτηση για τη Λίβερπουλ στο Μολινό απέναντι στη Γουλβς με 0-3. Τα τρία γκολ σημειώθηκαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο από τους Κάρολ (53’), Μπέλαμι (61’) και Κόιτ (78’). Ανέβηκε έτσι κι άλλο στη βαθμολογία πλησιάζοντας την 5η Άρσεναλ στους 2 βαθμούς. Η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει εντός έδρας 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις παρά μόνο μία φορά, πέρυσι (15/5) με 0-2 από την Τόττεναμ.  Αποκτήθηκε ο 18χρονος τερματοφύλακας Γουάρντ από τη Ρέξαμ και δόθηκε ο 21χρονος δανός Χάνσεν, επίσης τερματοφύλακας, στη Βίμποργκ. Μοναδικές απουσίες ο αμυντικός μέσος Λούκας (0 συμμ.) και ο ακραίος μέσος Σπίρινγκ (5 συμμ.)



Εντός: 4-7-0
Γκολ: 28-21 (συνολικά), 14-8 (εντός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 2-1-2


ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Αναμενόμενη νίκη πήρε η Τόττεναμ απέναντι στην αδύναμη Γουίγκαν εντός έδρας. Το σκορ άνοιξε ο ακραίος Μπέιλ στο 29’, ο οποίος σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 64’, ενώ ο Μόντριτς είχε γράψει το 2-0 στο 34’. Αποκτήθηκε ο επιθετικός Λουί Σαχά (18 συμμ./1 γκ.) από την Έβερτον και ο νέο-ζηλανδός αμυντικός Νέλσεν (1 συμμ.) από την Μπλάκμπερν. Ο αμυντικός Τσόρλουκα (3 συμμ.) θα αγωνίζεται δανεικός στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ ο επίσης αμυντικός Μπασσόνγκ (5 συμμ.) θα αγωνίζεται δανεικός στη Γουλβς. Πουλήθηκε για 9 εκατ. € στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο επιθετικός Παβλιτσένκο (5 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο φαν ντε Φάαρτ (21 συμμ./7 γκ.), όπως και οι Λένον, Ντεφόε, Αντεμπαγιόρ και Γουόλκερ. Σίγουρα εκτός, ο αμυντικός Γκαλάς (7 συμμ.) και ο μέσο Χαντλστόουν (2 συμμ.). Επέστρεψε από το δανεισμό του στη Γουέστ Χαμ ο μέσος Μπέντλεϊ.


Εκτός: 6-2-3
Γκολ: 44-25 (συνολικά), 20-15 (εκτός)
Φόρμα στα 5 τελευταία: 3-1-1


Πρόταση: Πιο σοβαρή ομάδα δείχνει η Τόττεναμ, και πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει στο Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ, η οποία παρά τις επιτυχίες της στα κύπελλα, δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό. Διπλό στο 3.75 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση