» » » » » » Preview Primera Division Σοσιεδαδ - Σεβίλλη: Με νέο προπονητή η Σεβίλλη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division Σοσιεδαδ - Σεβίλλη: Με νέο προπονητή η Σεβίλλη
Προϊστορία: 7-7-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1-0


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Το ότι ανάγκασε τη Μπαρτσελόνα να παίξει πιο προσεχτικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ήταν ίσως το μοναδικό κέρδος στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος για τη Σοσιεδάδ. Το σκορ 2-1 υπέρ των Καταλανών, με το Μέσι να χάνει σωρεία ευκαιριών, και να τα καταφέρνει μόλις στο 72’. Το πρώτο γκολ των μπλαουγκράνα ο νεαρός Τέγιο στο 9’. Ο Μεξικανός άσσος Κάρλος Βέλα, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, και πέτυχε στο 73’ το τελικό σκορ. Μοναδικός απών για τη Σοσιεδάδ ο μέσος Θουρουτούθα (18 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 3-4-3
Γκολ: 12-12
Τελευταία 5: 2-1-2


ΣΕΒΙΛΛΗ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ (2-1) γνώρισε, εντός έδρας αυτή τη φορά, η Σεβίλλη, από την ανεβασμένη Βιγιαρρεάλ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22’, ισοφάρισε χάρη σε αυτογκόλ του Σοριάνο στο 34’, αλλά δεν άξιζε κάτι παραπάνω, και δέχτηκε φυσιολογικά το δεύτερο τέρμα στο 81’ από τον Καμούνιας. Απομακρύνθηκε ο προπονητής της Σεβίλλης, Marcelino García Toral, μετά από οχτώ μήνες στον πάγκο της ομάδας, εξαιτίας των συνεχών αρνητικών αποτελεσμάτων. Νέος προπονητής ο Míchel González (πρώην Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε), που δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο αμυντικό Ζουλιέν Εσκουντέ (13 συμμ./1 γκ.), ενώ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε ο μέσος Περόττι (12 συμμ.). 


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 1-6-3
Γκολ: 6-8
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Ο Μίσελ, θα προσπαθήσει να «ξεμπλοκάρει» την κακή αγωνιστικά Σεβίλλη, απέναντι σε μία ομάδα που παραδοσιακά δεν δυσκολεύεται να κερδίσει. Άλλωστε η πρόσφατη ιστορία των δύο ομάδων λέει 8-1-1 υπέρ της Σεβίλλης. Ευκαιρία να αλλάξει το κλίμα, με το διπλό να πληρώνει στο 2.60 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση