» » » » » » Preview Serie A Γιουβεντους - Κατανια: Με το μυαλό στη Μίλαν η «Μεγάλη Κυρία»

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Γιουβεντους - Κατανια: Με το μυαλό στη Μίλαν η «Μεγάλη Κυρία»
Προϊστορία: 4-6-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΤΑΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον αγώνα με την Πάρμα ώστε να ξεπεράσει τη Μίλαν, και μετά το 0-0 έμεινε δεύτερη στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο. Πολύ καλύτερη της αντιπάλου της σε κατοχή και ευκαιρίες, αλλά δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της για να πάρει το τρίποντο. Μόλις στο 4’ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του Κιελίνι να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Πολλά παράπονα είχε από τη διαιτησία για άλλη μια φορά ο Κόντε, θεωρώντας ότι οι διαιτητές δεν δίνουν στην ομάδα του καταφανέστατα πέναλτι. Μετά και το δεύτερο συνεχόμενο 0-0, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη άμυνα, δεχόμενη μόλις 13 γκολ σε 22 αγώνες. Μοναδικός αμφίβολος ο βασικός μέσος Σιμόνε Πέπε (21 συμμ./5γκ./1 ασίστ).




Εντός: 7-4-0
Γκολ: 21-7
Τελευταία 5: 3-2-0


ΚΑΤΑΝΙΑ: Με μεγάλη αισιοδοξία ταξιδεύει στο Τορίνο η Κατάνια, μετά το εμφατικό 4-0 επί της Τζένοα, με το οποίο παρέμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό ματς. Τα γκολ σημείωσαν οι Λόντι (8’) με πέναλτι, Μπαριέντος (49’ και 52’) και Μπεργκέσιο (62’). Δίνει το πρώτο εκτός έδρας αγώνα μετά από τρία συνεχόμενα εντός. Μικροπροβλήματα για τον Βιτσέντζο Μοντέλα, που δεν θα έχει στη διάθεση του τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Καμπανιόλο (4 συμμ.) και τον αμυντικό Ποτέντσα (9 συμμ.). Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αμυντικού Καπουάνο (6 συμμ.) και του επιθετικού Νταβίντ Σουάζο (4 συμμ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 1-5-4
Γκολ: 12-21
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Σε πολύ κρίσιμη καμπή το πρωτάθλημα για τη Γιουβέντους, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χαθούν (πάλι) βαθμοί σε αγώνα με θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο, μία εβδομάδα πριν από το κρισιμότερο ματς της σεζόν απέναντι στη Μίλαν. Πολύ χαμηλός ο άσος, γι’αυτό θα πάμε με το over στο 1.87 (Expekt), με δεδομένο ότι για να νικήσει η Γιούβε πρέπει να σκοράρει, απέναντι σε μια ομάδα που έχει σκοράρει στα επτά από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση