» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Χωρίς περιθώρια η Μίλαν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Χωρίς περιθώρια η Μίλαν
19/02/2012 13:30 ΛΕΤΣΕ – ΣΙΕΝΑ


Προϊστορία: 4-6-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΙΕΝΑ-ΛΕΤΣΕ 3-0


ΛΕΤΣΕ: Δεν απείλησε ιδιαίτερα την Αταλάντα και περιορίζοντας τα επιθετικά της ατού με σωστή κυκλοφορία, απέσπασε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο Μπέργκαμο με 0-0. Βρίσκεται στην τριάδα των ομάδων που κινδυνεύουν άμεσα και κάθε βαθμός από δω και πέρα θα είναι χρυσάφι. Έχει μακράν την χειρότερη έδρα της κατηγορίας, με μόλις μία νίκη σε έντεκα αγώνες. Παρόλα αυτά μετράει μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία, έχοντας νικήσει Ίντερ και Φιορεντίνα, και φέρνοντας ισοπαλία με Κιέβο, Μπολόνια και Αταλάντα. Λογικά επιστρέφει ο τερματοφύλακας Μπενάσι (14 συμμ.), αλλά δύσκολα να προλάβουν ο αμυντικός Τόμοβιτς (21 συμμ.) και Γκρόσμιλερ (13 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι δίνονται επίσης ο αμυντικός Μιλιόνικο (4 συμμ.), ο μέσος Ντελβέκιο (3 συμμ.) και ο βασικός επιθετικός Ντι Μικέλε (15 συμμ./7 γκ.).



Εντός: 1-3-7
Γκολ: 12-20
Τελευταία 5: 1-3-1


ΣΙΕΝΑ: Στάθηκε πολύ τυχερή απέναντι στη Ρόμα, η οποία τελείωσε το ματς με συντριπτική κατοχή μπάλας (70%). Η νίκη με 1-0 ήρθε χάρη σε γκολ του Καλάιο στο 51’ με πέναλτι. Τα τελευταία αποτελέσματα της Σιένα στο πρωτάθλημα δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την κάκιστη θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα, πέντε μόλις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο διάστημα των οχτώ τελευταίων αγώνων που έδωσε έριξε «4» στη Λάτσιο, έφερε ισοπαλία με τη Νάπολι και τη Γιουβέντους, κέρδισε τη Ρόμα όπως αναφέραμε ήδη, ενώ στον αγώνα κυπέλλου για τα ημιτελικά, κέρδισε εντός έδρας τη Νάπολι, κάνοντας σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της. Απουσιάζει και πάλι ο τερματοφύλακας Μπρίκιτς (16 συμμ.) ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Μπολτσόνι (11 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 0-5-6
Γκολ: 5-14
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Δίνουν πολύ σκληρή μάχη οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα, φέρνοντας σημαντικά αποτελέσματα απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Το βαθμολογικό κίνητρο και οι πρόσφατες εμφανίσεις τους δικαιολογούν απόλυτα την επιλογή της ισοπαλίας στο 3.20 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19/02/2012 16:00 ΝΟΒΑΡΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ


Προϊστορία: 1-1-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΝΟΒΑΡΑ 2-1


ΝΟΒΑΡΑ: Μπορεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας εδώ και καιρό αλλά σίγουρα η νίκη επί της Ίντερ, για δεύτερη φορά μάλιστα φέτος, θα είναι από τα highlights της φετινής της πορείας, και μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Το 0-1 έγραψε ο Καράτσιολο στο 56’. Ο Ραντοβάνοβιτς αποβλήθηκε για τη Νοβάρα με δεύτερη κίτρινη στο 80’, αλλά ακόμα και με 10 παίχτες άντεξε απέναντι στην ισχυρή της αντίπαλο. Πολύ καλή απόδοση έπιασε και ο τερματοφύλακας της ομάδας Ουικάνι, ο οποίος σταμάτησε αρκετές προσπάθειες των γηπεδούχων. Παρέμεινε αήττητη για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, αλλά εντός έδρας είναι «τραγική» έχοντας κερδίσει για τελευταία φορά στις 26 Νοεμβρίου. Η Νοβάρα έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 42 γκολ κατά, δηλ. δέχεται 1,82 τέρματα ανά αγώνα, ενώ σκοράρει 0,87 γκολ/αγώνα, που είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση ομάδας της Serie-A. Τρεις τιμωρημένοι για τη Νοβάρα: ο αμυντικός Μοργκανέλα (18 συμμ./1 ασίστ) και οι μέσοι Πόρκαρι (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Ραντοβάνοβιτς (17 συμμ./1 γκ.). Ο αμυντικός Ντελαφιόρε (14 συμμ.) είναι τραυματισμένος. Δύσκολα να προλάβει την αναμέτρηση ο μέσος Μαριανίνι (13 συμμ./1 γκ.). Πιθανότατα επιστρέφουν ο μέσος Γιένσεν (3 συμμ.) ο επιθετικός Μασκάρα (5 συμμ./1 γκ.) ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τον Μοριμότο (11 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 2-5-5
Γκολ: 13-21
Τελευταία 5: 1-1-3


ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα στον εξ αναβολής αγώνα απέναντι στην Τζένοα, την οποία και κέρδισε με 1-0, χάρη σε γκολ του Μαριλούνγκο στο 78’ από ασίστ του Ντένις.  Απομακρύνθηκε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη, και αν δεν της είχαν αφαιρεθεί οι έξι βαθμοί θα βρισκόταν στην 8η θέση (και όχι στη 14η), κάνοντας όνειρα ακόμα και για ευρωπαϊκή έξοδο. Παρέμεινε αήττητη για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μανφρεντίνι (14 συμμ.). Αμφίβολη η συμμετοχή του επιθετικού Τιριμπόκι (8 συμμ./1 γκ.). Σίγουροι απόντες ο αμυντικός Καπέλι (11 συμμ.) και ο μέσος Καρμόνα (17 συμμ.).


Εκτός: 3-4-4
Γκολ: 14-18
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος η Αταλάντα είναι πολύ πιθανό να σκοράρει (ο Ντένις δεν έχει σκοράρει εδώ και επτά αγώνες), ενώ από την άλλη η ανάγκη της Νοβάρα για βαθμούς, μαζί με την ψυχολογική ώθηση μετά από τέτοια σπουδαία νίκη, θα την οδηγήσουν να παίξει επιθετικά. Πιθανό over στο 2.25 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19/02/2012 16:00 ΤΖΕΝΟΑ – ΚΙΕΒΟ


Προϊστορία: 4-4-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΙΕΒΟ-ΤΖΕΝΟΑ 2-1


ΤΖΕΝΟΑ: Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αταλάντα, και γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας, με 0-1. Εμφανίζει τρομερές αδυναμίες στα εκτός, και παρά τις σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της, μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες. Επιστροφή στο Λουίτζι Φερράρις της Γένοβα, όπου μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες (όλες G/G). Θα λείψει για ακόμα ένα ματς ο επιθετικός Τζιλαρντίνο (5 συμμ./1 γκ./4 ασίστ). Άλλοι τρεις απόντες από την άμυνα: Μπόβο (5 συμμ.), Αντονέλι (10 συμμ.) και Μορέτι (14 συμμ.).


Εντός: 7-2-2
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 3-0-2


ΚΙΕΒΟ: Δέχτηκε δύο τέρματα από την Νάπολι εκτός έδρας μέχρι το 38’ του πρώτου μέρους, τα οποία ήταν αρκετά για να γράψουν το τελικό 2-0. Κατρακύλησε στην 15η θέση έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της, αλλά βρίσκεται σε ασφαλή θέση, εννέα βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 19 γκολ. Θα απουσιάσει ο αμυντικός Μορέρο (8 συμμ.) και ο μέσος Σαμάρκο (20 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 2-3-7
Γκολ: 9-21
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Πολύ δυνατή στην έδρα της την τελευταία περίοδο η Τζένοα, γεγονός που θα την οδηγήσει στην πέμπτη της διαδοχική νίκη εντός. Ο άσος πληρώνει στο 1.91 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19/02/2012 16:00 ΤΣΕΖΕΝΑ – ΜΙΛΑΝ


Προϊστορία: 1-0-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΙΛΑΝ-ΤΣΕΖΕΝΑ 1-0


ΤΣΕΖΕΝΑ: Απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς της Τσεζένα με τη Λάτσιο. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Τσεζένα να προηγείται με 0-2 χάρη σε γκολ των Μούτου (14’) και Ιακουίντα (35’) από πέναλτι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σε διάστημα 10 λεπτών (53’-63’) κατάφερε να δεχτεί τρία τέρματα και να φύγει από τη Ρώμη με την ήττα. Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη έμεινε η Τσεζένα, ενώ μετρά μόλις μία επιτυχία στα τελευταία οχτώ. Θα λείψουν οι αμυντικοί φον Μπέργκεν (20 συμμ.) και Βαγγέλης Μόρας (3 συμμ.). Δύσκολα να προλάβει τον αγώνα ο μέσος Τζόκοβιτς (4 συμμ.)


Εντός: 2-3-5
Γκολ: 8-10
Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΙΛΑΝ: «Σκόρπισε» με 4-0 την Άρσεναλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League, και βρίσκεται με το «1,5 πόδι» στην επόμενη φάση του θεσμού. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ιμπραίμοβιτς, με ένα γκολ και μία ασίστ, με άξιο συμπαραστάτη τον Κέβιν Μπόατενγκ. Μεγάλη ανατροπή πέτυχε στον τελευταίο της αγώνα στην Ιταλία απέναντι στην τρίτη του πρωταθλήματος Ουντινέζε στο Φρίουλι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19’, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού οι Μιλανέζοι «ξύπνησαν», ανατρέποντας το σκορ με το πρώτο γκολ του Μάξι Λόπεζ (77’) με τη φανέλα της Μίλαν, και με ένα τέρμα του Ελ Σααράουι στο 85’. Το κακό για τον Αλέγκρι είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σουηδό ούτε για τον αγώνα με την Τσεζένα, αλλά ούτε και για τον αγώνα με τη Γιουβέντους στις 25 Φεβρουαρίου, λόγω της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών από την κόκκινη που δέχτηκε στον αγώνα με τη Νάπολι. Λογικά επιστρέφει ο Νέστα (11 συμμ./1 γκ.). Έξω θα μείνει ο Ζέεντορφ (15 συμμ/2 γκ.). Αμφίβολος ο Ακουιλάνι (15 συμμ./1 γκ./6 ασίστ). Από εκεί και πέρα δε θα αγωνιστούν οι γνωστοί απόντες εδώ και καιρό Μέρκελ, Γιέπες, Κασσάνο, Γκατούσο και Φλαμινί.


Εκτός: 7-2-3
Γκολ: 21-15
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Και με αναπληρωματικούς να παίξει η Μίλαν δύσκολα να μην πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά λόγω των μεταπτώσεων των ομάδων ανάμεσα σε σημαντικούς αγώνες θα προτιμήσουμε το πιο ασφαλές over , ελπίζοντας ότι οι Ιακουίντα και Μούτου θα βοηθήσουν τους επιθετικούς της Μίλαν να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr

19/02/2012 16:00 ΡΟΜΑ – ΠΑΡΜΑ


Προϊστορία: 23-9-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΡΜΑ-ΡΟΜΑ 0-1


ΡΟΜΑ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, μετά την ήττα της από την Σιένα εκτός έδρας με 1-0. Συντριπτική κατοχή της μπάλας (70%), υπεροχή που όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Ρωμαίοι. Θα απουσιάσει πάλι ο αμυντικός Μπουρντίσσο (10 συμμ./1 γκ.). Πολύ σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Οσβάλντο (16 συμμ./7 γκ.) μετά 2 μήνες απουσίας. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κίερ (9 συμμ.). Λογικά επιστρέφουν ο αμυντικός Κασέτι (5 συμμ.) και ο μέσος Λαμέλα (16 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Πολλά ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα δημιουργούν οι αμυντικοί Χουάν (12 συμμ.3 γκ.) και Άνχελ (15 συμμ.), και οι μέσοι Πιάνιτς (19 συμμ./3 γκ./6 ασίστ) και Γκάγκο (17 συμμ./1 γκ.) που δίνονται αμφίβολοι.


Εντός: 6-3-2
Γκολ: 23-11
Τελευταία 5:1-2-2


ΠΑΡΜΑ: Ματς «διαμαρτυριών» έγινε στο Ένιο Ταρντίνι, μεταξύ Πάρμα και Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται για πέναλτι που δε δόθηκαν υπέρ τους. Τελικό σκορ 0-0, αν και θα μπορούσε να έχει αλλάξει υπέρ των φιλοξενουμένων για πέναλτι που κακώς δε δόθηκαν. Αγωνίζεται απέναντι στη Ρόμα, με την οποία έχει μία από τις χειρότερες παραδόσεις, μετρώντας πέντε νίκες σε 37 αγώνες. Παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα για πέμπτο ματς, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Λογικά δε θα προλάβει ο αμυντικός Παλέτα (20 συμμ./1 γκ.), ενώ αμφίβολος για τον αγώνα με τη Ρόμα είναι ο μέσος Γκαλόπα (17 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 2-3-6
Γκολ: 8-22
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Τελειώνει το αήττητο σερί της Πάρμα, απέναντι στη Ρόμα που μετά το «κάζο» στη Σιένα δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών. Άσος στο 1.57 (Bwin).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19/02/2012 21:45 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΚΑΛΙΑΡΙ


Προϊστορία: 15-5-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-0


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Τελικά μέτρησαν πολύ οι απουσίες του Ντι Νατάλε και Ίσλα, και έτσι δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη-προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη το βράδυ. Είχε δοκάρι από σουτ του Αμπντί στο 6’, και αρκετές φάσεις, που όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει απέναντι στον Κρέσιτς που βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά. Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, η πιο πρόσφατη από τη Μίλαν με 1-2, αν και είχε προηγηθεί στο 19’ με τον Ντι Νατάλε. Ισχυρότατη στην έδρα της, όπου μετράει δέκα νίκες και μία ισοπαλία σε δώδεκα αγώνες για το πρωτάθλημα. Ίσλα (21 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και Ντι Νατάλε (22 συμμ./17 γκ./5 ασίστ) παραμένουν τραυματίες. Μαζί με αυτούς καιοι μέσοι Πίντσι (17 συμμ./1 γκ) και Μπαντού (10 συμμ.), ενώ δίνεται αμφίβολος ο επίσης μέσος Ασαμόα (17 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 10-1-1
Γκολ: 23-7
Τελευταία 5: 2-0-3


ΚΑΛΙΑΡΙ: Σπουδαία νίκη επί της Παλέρμο εντός έδρας με 2-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πινίγια, ο οποίος αγωνίζεται στην Κάλιαρι ως δανεικός από την Παλέρμο. Ο Χιλιανός άνοιξε το σκορ στο 56’, ενώ με δική του ασίστ μπήκε και το δεύτερο γκολ από τον Ντεσένα στο 81’. Μετρά αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, έχοντας μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Σίγουροι απόντες οι τραυματισμένοι μέσοι Κόντι (18 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και Ρουί Σαμπάιο (6 συμμ.), όπως και ο επιθετικός Ελ Καμπίρ (7 συμμ./1 γκ.). Λογικά επιστρέφει ο στόπερ Πισάνο (23 συμμ.). Αμφιβολίες υπάρχουν για το αν θα προλάβουν οι μέσοι Έκνταλ (15 συμμ./1 γκ.) και Κοσού (20 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), και ο επιθετικός Πινίγια (4 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 3-3-5
Γκολ: 10-14
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Σε άλλη περίπτωση θα επιλέγαμε τον άσο, αλλά οι απουσίες, η αγωνιστική εικόνα και τα ευρωπαϊκά ματς της Ουντινέζε είναι παράγοντες που θα επηρεάσουν πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Δύσκολη η πρόβλεψη, το μόνο που μπορεί να κρατήσει κάποιος είναι το under στο 1.80 (Interwetten).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19/02/2012 21:45 ΠΑΛΕΡΜΟ – ΛΑΤΣΙΟ


Προϊστορία: 6-4-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ 0-0


ΠΑΛΕΡΜΟ: Ο πρώην παίχτης της Παλέρμο, Πινίγια, σίγουρα στενοχώρησε τους οπαδούς της ομάδας, αφού βοήθησε την Κάλιαρι να επικρατήσει με 2-1. Το γκολ για την Παλέρμο στο 83’ από τον Ερνάντεζ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Αυτή η ήττα σταμάτησε ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Παλέρμο συνεχίζει να έχει μία από τις χειρότερες επιδόσεις μακριά από την έδρα της, αφού δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας εδώ και δώδεκα αγωνιστικές. Τα πηγαίνει καλύτερα εντός έδρας, αφού προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Μπατσίνοβιτς (10 συμμ.). Ελπίδες για επιστροφή του Φαμπρίτσιο Μίκολι (18 συμμ./10 γκ./9 ασίστ).


Εντός: 9-0-2
Γκολ: 26-14
Τελευταία 5: 3-1-1


ΛΑΤΣΙΟ: Μεγάλη ανατροπή πέτυχε στο Ολίμπικο η Λάτσιο. Βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Τσεζένα στο πρώτο ημίχρονο αλλά μέσα σε 10 λεπτά (53’-63’) σημείωσε τρία γκολ με τους Ερνάνες (53’), Λούλιτς (61’) και Κόζακ (63’), και πήρε το «τρίποντο» που την ανέβασε στην τρίτη θέση, ξεπερνώντας την Ουντινέζε. Την Πέμπτη αγωνίστηκε για το Γιουρόπα Λιγκ στο Ολίμπικο απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Προηγήθηκε με τον Κλόζε στο 19’, αλλά οι Μαδριλένοι ανέτρεψαν το σκορ μόλις στο πρώτο ημίχρονο, και σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Φαλκάο στο δεύτερο, γράφοντας έτσι το τελικό 1-3. Παρά την υψηλή της θέση, εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες τις εξορμήσεις. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Κονκό (19 συμμ.), που δέχτηκε κόκκινη στο παιχνίδι με τη Τσεζένα, και Ντιακιτέ (13 συμμ.). Σίγουροι απόντες οι μέσοι Κανά (8 συμμ/1 γκ.), Μπρόκι (11 συμμ./1 ασίστ) και Μάουρι (2 συμμ./2 ασίστ), και ο επιθετικός Ρόκι (11 συμμ./5 γκ.). Λογικά θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή ο αμυντικός Αντρέ Ντίας (15 συμμ.) και ο μέσος Λούλιτς (23 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι δίνονται οι αμυντικοί Μπιάβα (15 συμμ./1 γκ.) και Ραντού (17 συμμ.).


Εκτός: 6-2-3
Γκολ: 20-15
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Απογοητευμένοι οι Λατσιάλι μετά την ήττα από την Ατλέτικο, αλλά άγνωστο πως θα το διαχειριστούν. Θα είμαστε επιφυλακτικοί και θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο 3.20 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση