» » » » » » Preview Serie A Νάπολι - Κιέβου : Επιτέλους νίκη για την Νάπολι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Νάπολι - Κιέβου : Επιτέλους νίκη για την Νάπολι
Προϊστορία: 6-1-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΙΕΒΟ-ΝΑΠΟΛΙ 1-0


ΝΑΠΟΛΙ: Επεισοδιακό το τελευταίο ματς απέναντι στη Μίλαν στο Σαν Σίρο, με επτά κίτρινες και μία κόκκινη, εξαιτίας της «διάσημης» πλέον σφαλιάρας του Ιμπραϊμοβιτς στον Αρόνικα. 0-0 το τελικό αποτέλεσμα, που κράτησε μακριά από τη νίκη για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα, την ομάδα του Ματσάρι. Την Πέμπτη αγωνίστηκε κόντρα στη Σιένα εκτός έδρας για τα ημιτελικά του Coppa Italia. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά στάθηκε τυχερή χάρη σε αυτογκόλ που πέτυχε ο αμυντικός της Σιένα, Πεζόλι, που την κράτησε ζωντανή στην υπόθεση της πρόκρισης στα τελικά του θεσμού. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος αμυντικός Πάολο Κανναβάρο (18 συμμ.).



Εντός: 4-5-2
Γκολ: 21-13
Τελευταία 5: 0-4-1


ΚΙΕΒΟ: Τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι έχασε η Κιέβο, με την ήττα που γνώρισε απέναντι στην Πάρμα. Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά, τελειώνοντας με 0-0. Πολύ διαφορετική η επανάληψη, όπου μπήκαν τρία γκολ, γράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ της Πάρμα. Το μοναδικό γκολ για την Κιέβο ο Τερό στο 50’. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Τρεις νίκες στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της με την Νάπολι, ανεξαρτήτου έδρας, μετράει η Κιέβο. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ταξιδεύει στο Stadio San Paolo, αφού η μοναδική απουσία είναι αυτή του, κατά καιρούς βασικού, αμυντικού Μορέρο (8 συμμ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 2-3-6
Γκολ: 9-19
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: «Σπάει» η mini παράδοση της Κιέβο, απέναντι στη Νάπολι, ειδικά τώρα που οι Παρτενόπεϊ έχουν τεράστια ανάγκη για τους τρεις βαθμός. Από τα καλύτερα σημεία του κουπονιού η Νάπολι, στο μικρό 1.52 (Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση