» » » » Θέλει Τοροσίδη η Βόλφσμπουργκ!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 



Θέλει Τοροσίδη η Βόλφσμπουργκ!Σχεδόν τελειωμένη θεωρούν στη Γερμανία τη μετακίνηση του Βασίλη Τοροσίδη στην Βόλφσμπουργκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.ndr.de».

Στο δημοσίευμα λέγεται πως ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού θα φορά τη φανέλα των «λύκων» την επόμενη σεζόν έναντι εννέα εκατομμυρίων ευρώ, όπου μάλιστα, φέρεται να είναι και προσωπική επιλογή του Φέλιξ Μάγκατ.


Όμως, στη γερμανική ιστοσελίδα εκτός από το ποσό των εννέα εκατομμύριων, το οποίο θα δαπανήσει η Βόλφσμπουργκ για να αποκτήσει τον Τοροσίδη, αναφέρονται και πιθανά ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα, οι «λύκοι» προτίθενται να προσφέρουν στους Πειραιώτες τους Αλεξάντερ Μάτλουνγκ, Σεμπάστιαν Σίντζιελορτζ, Μακότο Χασέμπε, Ζοσούε ή Πάτρικ Χέλμες.

Το εντυπωσιακό, δε, είναι πως φιλοξενείται και δήλωση του προπονητή της Βόλφσμπουργκ, Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος φέρεται να λέει πως: «Ο παίκτης είναι προσωπική μου επιλογή», αναφερόμενος στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Πάντως, στο δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας δεν συνοδεύεται από φωτογραφία του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά του Γιάννη Μανιάτη…

 http://www.sport-fm.gr/article/537064

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση