» » » » » » Γιορτή του πόκερ και στην… Κίνα!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Γιορτή του  πόκερ και στην… Κίνα!
Μια εντυπωσιακή γιορτή του  πόκερ, το Chinese Poker Carnival 2012, ξεκινάει στο MSM Sanya Resort στην περιοχή Hainan της Κίνας, με τους διοργανωτές να αναμένουν μεγάλο πλήθος παικτών για να λάβουν μέρος στην Day 1a του CPC main event.


Καθώς το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ της Κίνας είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει έναρξη, το θέαμα  στην αίθουσα πόκερ του MSM Sanya Resort είναι άκρως εντυπωσιακό. Πολυέλαιοι  κρέμονται από το ταβάνι, ενώ η αίθουσα έχει περισσότερους προβολείς και από μια μεγάλη συναυλία. Εκτός των άλλων, οι διοργανωτές φρόντισαν να δημιουργήσουν και έναν τεράστιο χώρο στη μέση της αίθουσας όπου θα διεξαχθεί το τελικό τραπέζι.



Για το μεγάλο γεγονός συγκεντρώθηκαν ήδη οι καλύτεροι παίκτες της  Κίνας, αλλά και πολλοί παίκτες από  ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλο που δεν  είναι σίγουρο αν θα παίξουν από  την Day 1a, πολλά είναι τα μεγάλα ονόματα που έχουν εντοπιστεί να κυκλοφορούν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου.  Ο Julian Hasse (πρωταθλητής του Macau Poker Cup Championship το 2010), o γνωστός επαγγελματίας Andrew Scott, o Ben Abrahams και ο Bjoern Wiesler είναι μερικά από αυτά.


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  αναφέρουν ότι συμμετοχή θα λάβει  ο Winfred Yu και ο φημισμένος Johnny Chan, οι οποίοι μάλλον θα μπουν στο παιχνίδι από την Day 1b. Οι διοργανωτές του CPC έχουν ανακοινώσει ότι περιμένουν συνολικά πάνω από 400 παίκτες για το event.


Η τελετή έναρξης πρόκειται  να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο  main event μπορούν να απολυόσουν παράλληλα το φιλόξενο κλίμα της περιοχής αλλά και το υπέροχο παραλιακό τοπίο.


Κατέβασε  το Πόκερ της Betfair και παίξε Texas Holdem Online!
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση