» » » » » » Coppa Italia: Άνετη ανατροπή για Νάπολι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει θεωρητικά προβάδισμα στη Σιένα, ωστόσο πρακτικά η Νάπολι είναι το φαβορί του ζευγαριού καθώς η ρεβάνς του ημιτελικού γίνεται στο γήπεδο της. Σε καλή κατάσταση οι Ναπολιτάνοι, αντιμετωπίζουν μία ομάδα που δεν θα αγωνιστεί με τους δύο βασικούς της φορ, γεγονός που κάνει πιο εύκολη την ανατροπή και την πρόκριση για τους Παρτενοπέι στον τελικό εκεί που περιμένει ήδη η Γιουβέντους.



* Σε περίπτωση που το ματς λήξει 2-1 υπέρ της Νάπολι θα υπάρξει παράταση και αν το σκορ παραμείνει, θα χτυπηθούν πέναλτι. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν η Σιένα δεν χάσει, περνάει στον τελικό, ενώ αν ηττηθεί με 1-0 ή με δύο γκολ διαφορά τότε είναι οι Ναπολιτάνοι αυτοί που περνούν. Με ένα γκολ διαφορά και σκορ 3-2 και πάνω υπέρ της Νάπολι, προκρίνεται η Σιένα.


* Στο πρώτο παιχνίδι, η Σιένα είχε τον απόλυτο έλεγχο και προηγήθηκε με 2-0 χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να κλειδώσει την πρόκριση. Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος το αυτογκόλ του Πεζόλι έδωσε ζωή στη Νάπολι.



Με δύο γκολ του Καβάνι στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Νάπολι έσωσε την παρτίδα στο Φρίουλι και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό με 2-2 από την Ουντινέζε. Η διαφορά από την τριάδα μειώθηκε στον ένα βαθμό, με τους Παρτενοπέι να βρίσκουν ξανά τη ψυχολογία τους μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. Παρά τη σπουδαιότητα του αγώνα, ο Ματσάρι είχε αφήσει εκτός του Λαβέτσι, ενώ χρησιμοποίησε τον Χάμσικ ως αλλαγή. Αμφότεροι επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα για τη ρεβάνς με τη Σιένα, καθώς το Κύπελλο είναι πλέον πολύ βασικός στόχος για τους Ναπολιτάνους που από κει και πέρα δεν έχουν άλλα προβλήματα.


Η αγωνία διατηρείται για τη Σιένα καθώς την περασμένη Κυριακή έχασε εντός έδρας 2-0 από τη Νοβάρα. Σταμάτησε το αήττητο σερί τριών αγώνων και παράλληλα χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει στο +9 από τη ζώνη. Κόστισε η απουσία του πρώτου σκόρερ Καλαϊό, η οποία συνοδεύτηκε από τον τραυματισμό του έτερου βασικού φορ Ντέστρο στο ζέσταμα του αγώνα. Αμφότεροι θα απουσιάσουν από την προσπάθεια της Σιένα να κρατήσει το 2-1 και να περάσει στον τελικό, όπως επίσης θα λείψουν για ένα ακόμα ματς και οι μέσοι Ντ' Αγκοστίνο και Μπολτζόνι.

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η Σιένα θα προσπαθήσει με την άμυνα να περιορίσει τη Νάπολι, ωστόσο πολύ δύσκολα δε θα δεχτεί γκολ. Οι Παρτενοπέι σκοράρουν εύκολα, δεν θα περιοριστούν βέβαια στο 1-0 παρόλο που τους δίνει την πρόκριση και έτσι πιθανότατα να δούμε πολύ ανοικτό παιχνίδι. Το Over 2.5 πληρώνει κάτι περισσότερο από το 1.70, ενώ το Over 3.5 έχει βέβαια μεγαλύτερο ρίσκο αλλά αξίζει στο 2.74.

πηγη   stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση