» » » » » » Heartland Poker Tour: Το κρυμμένο διαμάντι του πόκερ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Heartland Poker Tour: Το κρυμμένο διαμάντι του πόκερ
Το εκατοστό event του πραγματοποίησε το Heartland Poker Tour, παρουσία πολλών γνωστών παικτών. Το συγκεκριμένο event έλαβε χώρα στο πολυτελές poker room του River City Casino, ενώ προσήλθαν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Allen Kessler, ο Chris Moneymaker, ο Dennis Phillips, ο Bernard Lee και ο Will Failla, ο οποίος τερμάτισε την Day 1a ως chip leader.

To HPT πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση πόκερ, η οποία σημείωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 90.000 συμμετοχών στα event του, μέσα σε έξι (6) χρόνια, ενώ έχει μοιράσει πάνω από $33 εκατομμύρια (δολάρια) ως χρηματικά έπαθλα των main event.


Διεξάγεται εδώ και πολλά  χρόνια, όμως με τα συνεχώς αυξανόμενα prize pools και τους γνώριμους παίκτες που λαμβάνουν μέρος, οι οποίοι προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού, έχει γίνει ένα από τα καλύτερα τουρνουά στις Η.Π.Α.

Τα buy ins βρίσκονται σε πολύ προσιτά επίπεδα, τα βραβεία είναι μεγάλα, ενώ υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός παικτών που παίρνει την πρώτη του γεύση από live τουρνουά μέσω του Heartland event.

To HPT είναι, ουσιαστικά, ένα τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο προβάλλεται στην Αμερική. Όπως αναφέρει ο Todd Anderson, ο οποίος είναι ένα από τους ιδρυτές του « Τα μόνα τουρνουά που πρόβαλλε η τηλεόραση ήταν το WSOP main event και το World Poker Tour και ήταν αδύνατον για τους κανονικούς παίκτες να μπουν μέσα σε ένα event με buy in $10.000 (δολαρίων). Έτσι σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας show και έτσι γεννήθηκε η ιδέα».

Οι παίκτες που λαμβάνουν  συμμετοχή στο show, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα live τηλεοπτικό τουρνουά και να κερδίσουν πολλά χρήματα, με προσιτά buy in, που μπορεί να αντέξει κάθε τσέπη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση