» » » » » » » Ο Κωνσταντίνος Νάνος στο τελικό τραπέζι του The Hot $55

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ο Κωνσταντίνος Νάνος στο τελικό τραπέζι του The Hot $55
Έπειτα από τρεις συνεχόμενες δυνατές ημέρες, οι Έλληνες παίκτες επαναπαύθηκαν εχθές και πέτυχαν ορισμένα μικρά αποτελέσματα σε μία μέτρια ημέρα.


Ξεκινάμε με τον mike_x2414 ο οποίος πέτυχε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της βραδιάς.


Ο Έλληνας παίκτης έλαβε μέρος σε ένα rebuy τουρνουά του ενός δολαρίου το οποίο συγκέντρωσε 7408 παίκτες και μοίρασε $55,152.


Ο mike_x2414 κατάφερε να διακριθεί μέσα από αυτό το field, φτάνοντας στο τελικό τραπέζι του τουρνουά. Η πορεία του ολοκληρώθηκε στην τρίτη θέση για $4,550.



Συνεχίζουμε με τον Κωνσταντίνο arxigosΝάνο o οποίος κατάφερε να διακριθεί στο The Hot $55.


Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 1158 παίκτες οι οποίοι δημιούργησαν συνολικό έπαθλο $57,900.


Ο Κωνσταντίνος πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία και κατόρθωσε να φτάσει στο τελικό τραπέζι. Οι προσπάθειες του arxigos ολοκληρώθηκαν στην πέμπτη θέση για $2,886.


Λίγο έλλειψε και θα είχαμε ελληνική πρωτιά στο The Big $5.50, με τον ferle297 να ξεχωρίζει μέσα από ένα field 4215 παικτών, φτάνοντας μέχρι το τέλος του τουρνουά.


Στο heads-up αντιμετώπισε τον Ουκρανό oleg lisenko αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει, μένοντας στην δεύτερη θέση για $2,466.


Τέλος, ο moula_7 αποτέλεσε το bubble του τελικού τραπεζιού στο The Big $169, τερματίζοντας στην δέκατη θέση για $1,219, ενώ ο Κύπριος takur7 τερμάτισε τρίτος στο The Hot $4.40 για $1,147!

Σε συνεργασία με το www.pokerlobbygr.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση