» » » » » » » Σύγκρουση τιτάνων στο Macau

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Σύγκρουση τιτάνων στο Macau
Ο Gus Hansen επέστρεψε στα τραπέζια και συγκεκριμένα στα cash games στο Macau και φρόντισε να ενημερώσει μέσω μηνύματος το Δανικό site Pokernyhederne.com.


Εκτός από τον Gus Hansen στο Macau βρίσκονται επίσης ο Tom "durrrr" Dwan και ο Sam "tr1cky7" Trickett.


Ο Hansen έγραψε στο μήνυμά του: «Μετά από ένα μήνα χωρίς καθόλου πόκερ, επέστρεψα εκεί όπου τα stakes είναι υψηλά και όλοι αγαπούν να τζογάρουν. Ναι, το μαντέψατε, είμαι στο Macau. Μόλις έκατσα στο τραπέζι για το πρώτο μου session και εκτός από ένα ντόπιο ταλέντο, έχουμε πολλά μεγάλα ονόματα των high-stakes μεταξύ των οποίων είναι ο Sam Trickett και ο Tom 'Durrrr' Dwan."

Τα blinds είναι 10k/20k και 40k HK$ straddle.


Όπως μπορείτε να φανταστείτε στα τραπέζια παίζονται κάποια από τα μεγαλύτερα pots και ο Sam Trickett, έγραψε στο Twitter πως κέρδισε ένα μεγάλο pot.


Ο Hasnen στο μήνυμά του περιγράφει πως κέρδισε ένα pot ύψους $4εκ HKD όταν έκανε full από το flop αλλά λίγο αργότερα έχασε λίγα εκατομμύρια παίζοντας με τον durrrr: «Το είχα σχεδιάσει από την αρχή, συνέχισα το ποντάρισμα στο flop, ακολούθησε νέο ποντάρισμα στο turn και όταν έκανε το call και στα δύο πονταρίσματα θα πήγαινα πάσο στο river. Ο Durrrr' έκανε το call αλλά όταν εμφανίστηκε το river πίστεψα πως κάτι κυνηγούσε. Τότε αποφάσισα να ποντάρω άλλη μια φορά. Πόνταρα στο river HK $ 1,7 εκατομμύρια αλλα ένα γρήγορο call από τον Dwan έστειλε όλες τις μάρκες προς τη λάθος πλευρά»


Σε συνεργασια με το  www.pokerlobbygr.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση