» » » » » » Preview Bundesliga 1 Βολφσμπουργκ - Αμβούργο: Σε κίνδυνο το Αμβούργο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Βολφσμπουργκ - Αμβούργο: Σε κίνδυνο  το Αμβούργο
Προϊστορία: 12-10-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-1


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (9’) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη, αλλά κατάφερε να προηγηθεί πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 2-1, χάρη στη γρήγορη απάντηση του Μάντζουκιτς (15’) και το γκολ του Χέλμες (24’), ενώ ο ίδιος παίχτης έγραψε το τελικό 1-3 στο 53’. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Βόλφσμπουργκ, που την ανέβασε στην 9η θέση με 34 βαθμούς. Σκέψεις για έξοδο στην Ευρώπη κάνει η ομάδα του Μάγκατ, αφού μετά το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Γερμανίας (Μπάγερν-Ντόρτμουντ), και η 7η θέση στο πρωτάθλημα βγάζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχει κλείσει για το καλοκαίρι τον επιθετικό Όλιτς της Μπάγερν. Θα λείψουν για ακόμα μια αναμέτρηση οι αμυντικοί Cale (1 συμμ.) και Schulze (2 συμμ.), και ο μέσος Schindzielorz (2 συμμ.).




Εντός: 8-2-3
Γκολ: 22-15
Τελευταία 5: 2-1-2


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ακόμα μία πολύ κακή εμφάνιση για το Αμβούργο που έχασε εντός έδρας με 1-3 από τη Φράιμπουργκ. Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ διατήρησε και τον «τίτλο» της χειρότερης έδρας στη Μπουντεσλίγκα (2-5-7), μένοντας μακριά από τη νίκη στο Imtech Arena για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι (0-2-4). Σαφώς καλύτερη η συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, όπου έχει μαζέψει τους 16 από τους 27 βαθμούς, μετρώντας μία μόνο ήττα στις 9 τελευταίες εξόδους. Μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (48). Απών ο επιθετικός Γκερέρο (21 συμμ./6 γκ./1 ασίστ) που είναι τιμωρημένος. Εκτός ο αμυντικός Αόγκο (23 συμμ.) και ο μέσος Σάλα (6 συμμ./1 γκ.). Μακροχρόνιοι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μίκελ (0 συμμ.) και ο μέσος Κάστελεν (2 συμμ.).


Εκτός: 4-4-4
Γκολ: 13-20
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση: Πολύ σημαντικό το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τη Βόλφσμπουργκ να κάνει όνειρα για Ευρώπη και το Αμβούργο όνειρα για… παραμονή. Δεν έχουν λόγο να κλειστούν και θα κυνηγήσουν αμφότερες τη νίκη. Με αυτές τις συνθήκες και με τις δύο ομάδες να έχουν μ.ο. τερμάτων στα παιχνίδια τους πάνω από 3 γκολ/αγώνα, είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ, με το over να πληρώνει 1.72 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση