» » » » » » Preview Bundesliga 1 : Μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 : Μάχη  για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια
16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 28-7-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2-1


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Αγωνίστηκε την Τετάρτη στον ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στη Γκλάντμπαχ, και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση). Στον τελικό στις 12 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ. Στο πρωτάθλημα, ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από τις «εφτάρες» σε Βασιλεία και Χόφενχαϊμ, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και απέναντι στη Χέρτα εκτός έδρας, την οποία… φιλοδώρησε με 6 τέρματα (6-0). Σκόρερ οι Μίλερ (9’), Ρόμπεν (12’, 19’, 67’), Γκόμεζ (50’) και Κρος (51’). Πλέον έγινε η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα (64), διατηρώντας την απόσταση των πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.
Την Τετάρτη ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τη Μαρσέιγ για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα λείψει ο μέσος Σβάινσταϊγκερ (15 συμμ./3 γκ./3 ασίστ). Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Μπρένο και Φαν Μπόιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Ο επιθετικός Όλιτς (15 συμμ./2 γκ.) έκλεισε το καλοκαίρι στη Βόλφσμπουργκ.


Εντός: 11-0-2
Γκολ: 43-4
Τελευταία 5: 3-1-1


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Μετά τα τέσσερα γκολ που σημείωσε απέναντι στη Σταντάρ για το Γιουρόπα Λιγκ, σημείωσε άλλα τέσσερα στη νίκη με 4-1 επί της Κολωνίας. Σκόρερ οι Στιντλ (19’), Σλάουντραφ (61’) και Ντιούφ (67’, 83’). Με αυτή τη νίκη διεύρυνε το αήττητο εντός έδρας σερί σε 14 αγώνες. Μαζί με τη Γκλάντμπαχ, είναι οι μόνες ομάδες που διατηρούν το αήττητο στην έδρα τους στη Μπουντεσλίγκα. Την Πέμπτη ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Απόντες μόνο τέσσερις μακροχρόνιοι.  Ετοιμάζει πρόταση στον Μπερμπάτοφ για να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι.


Εκτός: 2-5-6
Γκολ: 9-21
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Οι επιθετικές αρετές της Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια… γνωστό τοις πάση. Το ίδιο όμως και του Αννόβερο. Πολύ πιθανό το G/G στην αναμέτρηση (2.00 William Hill).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:30 ΜΑΪΝΤΣ  – ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 2-9-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΡΤΑ-ΜΑΪΝΤΣ 0-0


ΜΑΪΝΤΣ: Αν και προηγήθηκε, έδειξε τις αδυναμίες της εκτός έδρας για ακόμα ένα παιχνίδι, χάνοντας τελικά από την Άουγκσμπουργκ με 2-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Αλάγκουι (36’). Μοναδική εκτός έδρας επιτυχία στις 13 Αυγούστου απέναντι στη Φράιμπουργκ. Σαφώς καλύτερη εντός έδρας, όπου μετράει αήττητο επτά αγωνιστικών, με 2 ισοπαλίες και 5 νίκες. Βαρόμετρο για τις εμφανίσεις της η απόδοση του Μοχάμεντ Ζιντάν, ο οποίος έχει συνεισφέρει τα μέγιστα από τη στιγμή που επέστρεψε στη Μάιντς. Προς το παρόν δεν ανησυχεί, αλλά θα πρέπει να προσέχει αφού η επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται πέντε πόντους μακριά. Εκτός οι αμυντικοί Πόσπεχ (19 συμμ./1 ασίστ), Σόνχαϊμ (1 συμμ.) και Σβένσον (9 συμμ.), ο μέσος Ρίσε (10 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Γκαβράνοβιτς (4 συμμ.).


Εντός: 6-2-5
Γκολ: 22-20
Τελευταία 5: 2-1-2


ΧΕΡΤΑ: Τελικά η έλευση του Ρεχάγκελ, που όλοι περίμεναν ότι θα άλλαζε ριζικά το κλίμα, δεν βοήθησε όσο χρειαζόταν. Μετά το εντός έδρας διασυρμό από τη Μπάγερν με 0-6, η Χέρτα παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ μετράει μόλις μία νίκη στα 15 τελευταία για τη Μπουντεσλίγκα. Προς το παρόν, όλα δείχνουν ότι μαζί με τη Καϊζερσλάουτερν (την παλιά αγαπημένη του Όττο) θα αποτελέσουν παρελθόν από την κατηγορία, αφού δε δείχνουν την απαιτούμενη ποιότητα και όρεξη, έστω και για να το προσπαθήσουν. Εκτός οι αμυντικοί Ρόνι (7 συμμ.), Φρανζ (7 συμμ.) και Μιγιάτοβιτς (21 συμμ./1 γκ.), και ο μέσος Λούστενμπέργκερ (12 συμμ.)


Εκτός: 2-5-6
Γκολ: 13-27
Τελευταία 5: 1-0-4


Πρόταση: Η αμυντική εικόνα της Χέρτα, σε συνδυασμό με την εντός έδρας δυναμική της Μάιντς, μπορούν να μας προσφέρουν σχετικά εύκολα το over 1.85 (Expekt).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προϊστορία: 1-3-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-0


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Αγωνίστηκε την Τετάρτη στον ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας με τη Μπάγερν, αλλά τελικά αποκλείστηκε στα πέναλτι, με τους παίχτες της να χάνουν τις δύο τελευταίες εκτελέσεις (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση). Στο πρωτάθλημα, άνοιξε το σκορ με τον σταρ της ομάδας Ρόις (7’), ισοφαρίστηκε στο 75’, αλλά ο Ντε Καμάργκο στο 88’ της έδωσε την πολύτιμη νίκη μετά από τρία ατυχή αποτελέσματα και διατηρήθηκε στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα. Το Champions League είναι πλέον ο μόνος στόχος, που θα τον πετύχει σχετικά εύκολα, αφού η 5η Λεβερκούζεν απέχει 11 βαθμούς. Το θέμα είναι αν θα αγωνιστεί απευθείας σε ομίλους ή σε προκριματικά, με τη Σάλκε να την ακολουθεί στενά στον -1 βαθμό. Μαζί με το Αννόβερο, είναι οι μόνες ομάδες που διατηρούν το αήττητο στην έδρα τους. Επέστρεψε ο εξτρέμ Χέρμαν (19 συμμ./6 γκ./6 ασίστ). Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος μέσο Νόρντβεϊτ (25 συμμ.)


Εντός: 8-5-0
Γκολ: 25-8
Τελευταία 5: 2-2-1


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για τη Χόφενχαϊμ, μετά την ταπεινωτική ήττα από τη Μπάγερν. Διατηρούσε εντός έδρας αήττητο 10 αγώνων στη Μπουντεσλίγκα, το οποίο τερμάτισε με την ήττα από τη Στουτγάρδη με 1-2. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Σαλίχοβιτς με πέναλτι στο 74’. Δεν έχει ξεμπλέξει με την παραμονή, απέχοντας πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και με την αγωνιστική συμπεριφορά που δείχνει, φαίνεται πως θα το πάει έτσι μέχρι το τέλος. Τρεις μακροχρόνιοι συνεχίζουν εκτός, αλλά δεν επηρεάζουν τις επιλογές του Μπάμπελ.


Εκτός: 4-1-8
Γκολ: 15-25
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Όλη η προσοχή της Γκλάντμπαχ πλέον είναι στραμμένη στην κατάληψη της τρίτης θέσης. Με το πρόσωπο που βγάζει η Χόφενχαϊμ, η Μπορούσια εύκολα-δύσκολα θα καταφέρει να την κερδίσει. Άσος στο 1.75 (William Hill).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


19:30 ΣΑΛΚΕ  – ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 14-17-25
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΑΛΚΕ 0-1


ΣΑΛΚΕ: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά και πάλι αντέδρασε και κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν με 1-4. Σκόρερ οι Χόλτμπι (39’), Χούντελααρ (45’), Ραούλ (51’) και Φαρφάν (81’). Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Σάλκε σε Γερμανία και Ευρώπη. Στόχος η κατάληψη της τρίτης θέσης και η είσοδος στους ομίλους του Ch.L., που απέχει μόλις ένα βαθμό. Την Πέμπτη αγωνίζεται εντός έδρας με τη Μπιλμπάο για τους «8» του Europa League. Εκτός σταθερά οι τερματοφύλακες Φάρμαν (9 συμμ.) και Ούνερσταλ (14 συμμ.). Μαζί τους και οι αμυντικοί Μέτσελντερ (12 συμμ./1 γκ.) και Χόβεντες (19 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Ανανέωσε ο Χούντελααρ μέχρι το 2015, ο οποίος πλέον θα αμείβεται με 8 εκατ. το χρόνο.


Εντός: 10-1-2
Γκολ: 37-12
Τελευταία 5: 3-0-2


ΜΠΑΓΕΡΝ  ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Συνέχισε στα αρνητικά αποτελέσματα η Λεβερκούζεν, χάνοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Γκλάντμπαχ με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 75’, όταν και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κίσλινγκ. Στο 88’ δέχτηκε το δεύτερο γκολ από τη Γκλάντμπαχ, με τη Λεβερκούζεν να διαμαρτύρεται για καταφανέστατο offside. Παρέμεινε σε ευρωπαϊκή τροχιά, αλλά είδε την 4η θέση να απομακρύνεται, κάνοντας τη συμμετοχή στο Ch.L. δύσκολη υπόθεση. Διαθέσιμος μετά από πολλούς μήνες ο Ελβετός μέσος Μπαρνέτα (0 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Τσόρλουκα (4 συμμ./1 ασίστ) και οι  μέσοι Ορτέγκα (2 συμμ.), Μπέντερ (25 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Μπάλακ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Σαμ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Μακροχρόνια εκτός ο τερματοφύλακας Άντλερ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Αμβούργο. Ο μέσος Μπέντερ ανανέωσε μέχρι το 2017


Εκτός: 5-4-4
Γκολ: 18-16
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Η Σάλκε θα κοιτάξει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να μείνει κοντά ή να ξεπεράσει τη Γκλάντμπαχ, ενώ παράλληλα θα έχει το μυαλό της στον αγώνα της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Λεβερκούζεν θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά πολύ προσεχτικά, ειδικά μετά από το «στραπάτσο» με τη Γκλάντμπαχ. Πιθανότατα να έχουμε λίγα γκολ στην αναμέτρηση, με το under να πληρώνει στο 2.20 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση