» » » » » » Preview Premier League Μάντσεστερ Γιουν. - Φουλαμ: Ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ να βρεθεί στο +3

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Μάντσεστερ Γιουν. - Φουλαμ: Ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ να βρεθεί στο +3
Προϊστορία: 29-10-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΦΟΥΛΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 0-5


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Επέστρεψε δυναμικά μετά τον αποκλεισμό από τη Μπιλμπάο στο Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας με 5-0 εκτός έδρας τη Γουλβς. Τα γκολ σημείωσαν οι Έβανς (21’), Βαλέντσια (43’), Γουέλμπεκ (45’+1), Τσιτσαρίτο (56’, 61’). Με αυτή τη νίκη παραμένει πρώτη κρατώντας τη διαφορά στο +1. Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα του Σερ Άλεξ, παραμένοντας αήττητη στα τελευταία 9 (8 νίκες, 1 ισοπαλία). Μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Σίτι με τη Στόουκ έχει μεγάλη ευκαιρία να απομακρυνθεί τρεις βαθμούς από τη μισητή συμπολίτισσα. Σταθερά εκτός οι Λίντεγκααρντ, Βίντιτς, Φλέτσερ και Όουεν. Θα απουσιάσουν επίσης οι μέσοι Άντερσον (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Νάνι (24 συμμ./6 γκ./8 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Τζόουνς (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Κλέβερλι (6 συμμ./1 ασίστ).



Εντός: 11-1-2
Γκολ: 39-15
Τελευταία 5: 5-0-0



ΦΟΥΛΑΜ: Με «κατεβασμένα» χέρια έχασε εντός έδρας με 3-0 από τη Σουόνσι το προηγούμενο Σάββατο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Φούλαμ, χωρίς να σκοράρει γκολ. Βαθμολογικά είναι αδιάφορη, αν και τίποτα δεν έχει κριθεί μαθηματικά. Πολύ ακίνδυνη εκτός, όπου μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά εξόδους της. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Έθεριτζ, ο αμυντικός Γκριγκέρα (5 συμμ.), ο μέσος Σίντγουελ (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ορλάντο Σα (6 συμμ./1 γκ.)



Εκτός: 2-5-7
Γκολ: 8-18
Τελευταία 5: 3-0-2

 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Πρόταση: Η Μάντσεστερ κρατάει τη τύχη στα χέρια της, όσον αφορά το πρωτάθλημα, και δύσκολα να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στο +3 από τη Σίτι. Δεν έχει κάτι να κυνηγήσει η Φούλαμ αλλά χρωστάει μια καλή εμφάνιση και δεν αποκλείεται να σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ. Πάμε με το G/G στο 2.00 (WilliamHill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση