betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: To momentum είναι με την Τσέλσι.
14:45 ΤΣΕΛΣΙ  – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 53-30-43
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1


ΤΣΕΛΣΙ: Στο εκτός έδρας ματς με τη Σίτι την Τετάρτη, προηγήθηκε με τον Κέιχιλ στο 60’ αλλά με αντεπίθεση διαρκείας η Σίτι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, υποχρεώνοντας τον Ντι Ματέο να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Τσέλσι. Πολύ σημαντικός αγώνας για τους μπλε, που θα κρίνει κατά πολύ αν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση για το Champions League, αφού η Τόττεναμ βρίσκεται στη 4η θέση με 5 βαθμούς διαφορά. Επιστρέφει ο Τέρρι (συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Γιοβάνοβιτς (23 συμμ.), που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Σίτι. Παραμένει εκτός ο νεαρός μέσος Ρομέου (14 συμμ.).



Εντός: 9-2-3
Γκολ: 31-19
Τελευταία 5: 2-0-3


ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Στόουκ, αλλά το γκολ του φαν ντερ Φάαρτ στο 92’, έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην Τόττεναμ. Έμεινε για τέταρτο παιχνίδι μακριά από τις νίκες, και, αν και στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος βρισκόταν σταθερά στην 3η θέση, έπεσε στην 4η λόγω της εξαιρετικής πορείας της Άρσεναλ. Σημαντικός αγώνας και για την Τόττεναμ που δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει την Τσέλσι να την πλησιάζει, αφού μία ήττα θα μειώσει τη διαφορά των δύο ομάδων στους δύο βαθμούς. Αμφίβολος ο επιθετικός Αντεμπαγιόρ (25 συμμ./11 γκ.). Παραμένει εκτός ο δεύτερος τερματοφύλακας Γκόμεζ (0 συμμ.), ο αμυντικός Ντόσον (7 συμμ.) και οι μέσοι Μπέντλεϊ (0 συμμ.), Χάντλστοουν (2 συμμ.), Τζένας (0 συμμ.) και Λένον (15 συμμ./3 ασίστ). Ο τελευταίος έχει κάποιες πιθανότητες να επιστρέψει.


Εκτός: 6-3-5
Γκολ: 22-21
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: To momentum είναι με την Τσέλσι και θα επιλέξουμε τον άσο (1.91 William Hill), που θα δώσει και άλλο ενδιαφέρον στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ  – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Προϊστορία: 68-38-60
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ (29/01/2012): ΑΡΣΕΝΑΛ-ΑΣΤΟΝ  ΒΙΛΑ 3-2


ΑΡΣΕΝΑΛ: Έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Άρσεναλ, απέναντι στην Έβερτον, κερδίζοντας στο Γκούντισον Παρκ με 0-1 χάρη σε γκολ του Βερμάλεν (8’). Με την εξαιρετική πορεία που κάνει το τελευταίο διάστημα στην Πρέμιερ, και με την αντίθετη πορεία που κάνει η Τόττεναμ, σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Μετά από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, σταμάτησε και η έντονη γκρίνια στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ, τόσο από τους οπαδούς, όσο και από τον Τύπο. Παραμένουν εκτός για την Άρσεναλ οι αμυντικοί Σκιλασί (1 συμμ.) και Μερτεσάκερ (21 συμμ.), και οι μέσοι Ντιαμπί (2 συμμ.), Κοκελίν (8 συμμ./1 ασίστ), Φριμπόνγκ (6 συμμ.) και Γουίλσιρ (0 συμμ.).


Εντός: 10-2-2
Γκολ: 31-12
Τελευταία 5: 5-0-0


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Το γκολ του Βέιμαν στο 93’ έδωσε τη νίκη στην Άστον Βίλα, την πρώτη μετά από πέντε αγώνες. Σε συνδυασμό με τις δύο προηγούμενες ισοπαλίες (Μπλάκμπερν, Γουίγκαν) οι «Βίλλατζερς» έμειναν αήττητοι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα αναβλήθηκε το παιχνίδι με τη Μπόλτον λόγω του τραγικού συμβάντος με τον μεσο Μουάμπα, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή στο παιχνίδι με την Τόττεναμ. Η αγωνιστική της συμπεριφορά προβληματίζει και η διαφορά των 10 πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού σίγουρα δεν εφησυχάζει τον τεχνικό Άλεξ ΜακΛίς. Τελευταία εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας το 2-3 με τη Γουλβς, ακριβώς δύο μήνες πριν. Συνολικά, δεν έχει κακή συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, έχοντας μόλις 3 ήττες σε 14 εξορμήσεις της, ενώ είναι η ομάδα που έχει φέρει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (12). Ο βασικός επιθετικός Ντάρεν Μπεντ (22 συμμ./9 γκ./1 ασίστ) έχασε τη χρονιά. Εκτός από το ματς με την Άρσεναλ οι αμυντικοί Κλαρκ (11 συμμ./2 ασίστ) και Νταν (25 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Ντέλφ (11 συμμ.).


Εκτός: 3-8-3
Γκολ: 16-18
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Από νίκη σε νίκη πάει η Άρσεναλ και η Βίλλα λογικά δε θα αποτελέσει εμπόδιο. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΜακΛίς είναι να προσπαθήσει να περιορίσει την Άρσεναλ, χωρίς να της επιτρέψει να δώσει αυτή το ρυθμό στο παιχνίδι. Επιλογή το under στο 2.15 (Bwin).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr
 

17:00 ΜΠΟΛΤΟΝ  – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προϊστορία: 36-23-36
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ 1-2


ΜΠΟΛΤΟΝ: Δραματικές στιγμές για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Μπόλτον με τη Τόττεναμ, όταν ο μέσος Μουάμπα της Μπόλτον κατέρρευσε λόγω καρδιακής ανακοπής. Για ευνόητους λόγους το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Άστον Βίλλα αναβλήθηκε, ενώ ο τεχνικός Κόιλ δήλωσε ότι δε θα αναγκάσει κανέναν ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί αν δεν νιώθει έτοιμος να το κάνει. Ο Μουάμπα βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο αλλά δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης. Τελευταίο παιχνίδι για τη Μπόλτον ήταν στις 10 Μαρτίου, όταν επικράτησε της ΚΠΡ εντός έδρας μ3 2-1, με τα γκολ του Πράτλεϊ και Κλάσνιτς. Είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα εντός έδρας. Λογικά επιστρέφει ο μέσος Ίγκλς (25 συμμ./3 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Μιρς (1 συμμ.) και Ράιλι (3 συμμ.), και οι μέσοι Γκάρντνερ (4 συμμ.), Χόλντεν, Λι και, όπως αναφέραμε, ο Μουάμπα (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 3-2-9
Γκολ: 17-28
Τελευταία 5: 1-0-4


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Χάρη στα γκολ των δύο μεγάλων φετινών πρωταγωνιστών της Χόιλετ (59’) και Αγεκμπένι (86΄), η Μπλάκμπερν πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Σάντερλαντ (δεύτερη συνεχόμενη), καταφέρνοντας να ξεφύγει 5 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπλάκμπερν έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά έχει καταφέρει να δεχτεί μόλις ένα τέρμα στα τρία τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Μοναδική απουσία ο μέσο Γκρέλα (3 συμμ.).


Εκτός: 2-6-6
Γκολ: 20-33
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Δεν είναι παιχνίδι για προβλέψεις, αφού το μυαλό των παιχτών θα βρίσκεται στο πλευρό του Μουάμπα. Ίσως οι γηπεδούχοι, για αυτόν και μόνο, δε θα θέλουν να χάσουν. 1Χ για την Μπόλτον (1.42 Bwin).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προϊστορία: 7-5-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-0


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΚΠΡ, βρέθηκε να προηγείται με 0-2 στο 72’ (Κόατες 54’, Κόιτ 72’) αλλά κατάφερε να δεχτεί τρία τέρματα από το 77’ ως το 91’, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στην Πρέμιερ, ενώ συνολικά μόλις ένα παιχνίδι από τα τελευταία έξι για το πρωτάθλημα κατάφεραν να κερδίσουν οι παίχτες του Κέννυ Νταλγκλίς. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να παίζει δείχνοντας κάποια αδιαφορία για την έκβαση του αγώνα σε πολλές περιπτώσεις, γι’αυτό και ο σκοτσέζος τεχνικός ζήτησε να δει μία αντίδραση από τους παίχτες του στο παιχνίδι με τη Γουίγκαν. Δεν έχει λόγο να κυνηγήσει κάποια από τις υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα , αφού έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Σίγουρα εκτός αμυντικός Κέλι (10 συμμ.) και ο μέσος Λούκας (12 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Τσάρλι Άνταμ (28 συμμ./2 γκ.) που αποχώρησε τραυματίας στο ματς με την ΚΠΡ. Μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψουν ο αμυντικός Άγκερ (21 συμμ.) και ο επιθετικός Μπέλαμι (21 συμμ./6 γκ.).


Εντός: 5-8-1
Γκολ: 18-10
Τελευταία 5: 1-0-4


ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Έχασε… «μαλλιά» στο εντός έδρας ματς με την Γουέστ Μπρομ, ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο 1-1. Σκόρερ ο ΜακΆρθουρ στο 54’. Ακόμα το παλεύει η Γουίγκαν, η οποία μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, βρίσκεται ακόμα εντός επικίνδυνης ζώνης, με τη σωτηρία να απέχει τρεις βαθμούς. Έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών εκτός (12 βαθμοί/14 αγώνες) παρά εντός (10 βαθμοί/15 αγώνες). Κοντά στην επιστροφή ο μέσος Τζόουνς (16 συμμ.) και ο επιθετικός Ρονταλέγκα (22 συμμ./2 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 3-3-8
Γκολ: 13-29
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Η Γουίγκαν ψάχνει απεγνωσμένα βαθμό/-ούς. Με την αδιαφορία που δείχνει η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ και βρισκόμενη στους 4 του κυπέλλου, ο άσος στο 1.25-1.30 δεν έχει καμιά απολύτως αξία. Με αρκετό ρίσκο, επιλογή μας στην αναμέτρηση το Χ2 (3.90 Bwin).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:30 ΣΤΟΟΥΚ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 27-20-31
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΤΟΟΥΚ 3-0


ΣΤΟΟΥΚ: Κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τόττεναμ, χάρη στο γκολ του Ζερόμ (75’), αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 91’, στερώντας τους τρεις βαθμούς από τη Στόουκ. Πολύ κακό το 2012 για τη Στόουκ: στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει έχει καταφέρει να κερδίσει τρεις φορές ομάδες από χαμηλότερες κατηγορίες για το κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα στα 9 παιχνίδια της έχει κερδίσει μόνο 2 φορές (Σουόνσι, Νόργουϊτς – εντός έδρας). Το ίδιο άσχημα τα πάει και εντός έδρας, αφού στα τελευταία 10 σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει μόλις τέσσερις νίκες. Παραμένει τιμωρημένος ο επιθετικός Φούλερ (8 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Ντιαό (6 συμμ.), εκτός ο επιθετικός Σιντιμπέ (0 συμμ.).


Εντός: 6-4-4
Γκολ: 18-14
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60’, κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα απέναντι στην Τσέλσι (Αγουέρο 78’ π., Νασρί 86’), διατηρώντας έτσι τη διαφορά του ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ. Ταξιδεύει στην έδρα της Στόουκ, με την ελπίδα να ανακτήσει τα πρωτεία στην Πρέμιερ, έστω και προσωρινά (η Γιουνάιτεντ αγωνίζεται τη Δευτέρα). Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στον περσινό τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, με τη Σίτι να επικρατεί με 1-0 και να κατακτά το τρόπαιο, δίνοντας στη Στόουκ τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ. Στις οχτώ τελευταίες εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα, μετράει μόλις δύο νίκες. Το αμυντικό δίδυμο Λεσκότ (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Κομπανί (23 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) θα απουσιάσει και πάλι.


Εκτός: 7-3-4
Γκολ: 27-14
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Η Σίτι θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, αλλά η Στόουκ δεν είναι εύκολος αντίπαλους. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 6 σερί under εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχουμε το over (1.91 Bwin) στο «Μπριτάνια», εκεί όπου η Στόουκ έχει καταφέρει να σκοράρει στα 14 από τα 17 τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτου διοργάνωσης.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση