» » » » » » Preview Premier League Μπλακμπερν - Σαντερλαντ: Μεγάλη ευκαιρία για την Μπλακμπερν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Μπλακμπερν - Σαντερλαντ: Μεγάλη ευκαιρία για την Μπλακμπερν
Προϊστορία: 29-19-42
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 2-1


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Με πρωταγωνιστή τον αριστερό εξτρέμ Ντέιβιντ Χόιλετ, που σκόραρε δύο φόρες (43’, 69’), η Μπλάκμπερν έφυγε νικήτρια από το Μολινό, κερδίζοντας τη Γουλβς με 2-0. Δείχνει ασφαλώς πιο βελτιωμένη εικόνα το τελευταίο διάστημα και θέλει να «πατήσει» πάνω στην τελευταία της νίκη, για να ανεβεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και να απομακρυνθεί έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στα παιχνίδια της σημειώνονται 3.57 γκολ και αυτό οφείλεται τόσο στη κακή της άμυνα
(έχει δεχτεί 60 γκολ, η δεύτερη χειρότερη επίδοση στην Πρέμιερ) άλλα και στην, σαφώς, καλύτερη επιθετική της λειτουργία. Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Σαλγάδο (9 συμμ.) και ο μέσος Γκρέλα (1 συμμ.). Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί το προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου με τη Μπόλτον, ως κίνηση συμπαράστασης για τον ποδοσφαιριστή Μουάμπα, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τόττεναμ, εξαιτίας καρδιακού προβλήματος.



Εντός: 4-1-9
Γκολ: 20-27
Τελευταία 5: 2-1-2


ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Το Σάββατο η Σάντερλαντ αγωνίστηκε στο Γκούντισον Παρκ με την Έβερτον για τα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας. Θα χρειαστεί και επαναληπτικός αφού η αναμέτρηση δεν ανέδειξε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Σκόρερ για τη Σάντερλαντ ο Μπάρντσλεϊ στο 12’. Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για το πρωτάθλημα πέτυχε εντός έδρας νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ με 1-0, χάρη σε γκολ του πέτυχε ο Μπέντνερ στο 56’. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη τον τελευταίο μήνα, με την ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ να μη δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό όπως τον πρώτο μήνα που ανέλαβε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός το τιμόνι της. Παραμένουν τιμωρημένοι οι βασικοί μέσοι Κάτερμολ (18 συμμ.) και Σεσσενιόν (26 συμμ./6 γκ./7 ασίστ). Τραυματίες ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γουέστγουντ (9 συμμ.), και οι αμυντικοί Ρίτσαρντσον (26 συμμ./2 γκ.), Ο’Σι (24 συμμ.) και Μπραμπλ (7 συμμ./1 γκ.).


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr

Εκτός: 4-3-7
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Μεγάλη ευκαιρία για τη Μπλάκμπερν να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στη Σάντερλαντ που θα ταξιδέψει στο Ewood Park με αρκετές σημαντικές ελλείψεις. Άσος στο 2.50 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση