» » » » » » Preview Premier League Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Ντέρμπι με μεγάλη αναγκαιότητα βαθμών.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Ντέρμπι με μεγάλη αναγκαιότητα βαθμών.
Προϊστορία: 38-35-52
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2-1


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Πολύ κακή η προηγούμενη εβδομάδα για την ομάδα του Μαντσίνι. Στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα από τη Σουόνσι εκτός έδρας με 1-0, χάνοντας έτσι την πρωτιά στην Πρέμιερ. Τέσσερις μέρες μετά, στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Γιουρόπα Λιγκ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από τους Πορτογάλους στο ημίχρονο, κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές στο 2ο (Αγουέρο 60’, 82’, Μπαλοτέλλι 75’), αλλά τελικά γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού, αφού το πρώτο παιχνίδι είχε έρθει 1-0.
Πολύ σημαντικό το παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι, που με ήττα θα μείνει τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Το πρωτάθλημα είναι πλέον ο μόνος στόχος που έχει μείνει για τους Σίτιζενς. Η Σίτι θα αγωνιστεί χωρίς το κεντρικό αμυντικό της δίδυμο, Λεσκότ (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Κομπανί (23 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Θα λείψουν ακόμα ο αμυντικός Ζαμπαλέτα (12 συμμ.) και ο μέσος Γκάρεθ Μπάρι (25 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 14-0-0
Γκολ: 42-6
Τελευταία 5: 4-0-1



ΤΣΕΛΣΙ: Με τον Ντι Ματέο στο τιμόνι της ομάδας, η Τσέλσι έχει βελτιωθεί αισθητά. Την Κυριακή ο ιταλός τεχνικός πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας της Λέστερ με 5-2 για το κύπελλο Αγγλίας. Το ευχάριστο από το παιχνίδι δεν ήταν τόσο η νίκη αλλά ότι «ξύπνησε» επιτέλους ο Τόρρες και σημείωσε 2 γκολ (76’, 85’) μετά από περίπου 1400 λεπτά «ανομβρίας». Τα υπόλοιπα γκολ σημειώθηκαν από τον Κέιχιλ (12’), Καλού (18’) και Μεϊρέλες (90’). Η νίκη στο κύπελλο ήρθε ως συνέχεια της μεγάλης πρόκρισης επί της Νάπολι, όπου και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα. Τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, πριν από 10 ημέρες όταν και επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Στόουκ. Μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα η Τσέλσι ανέβηκε στην 5η θέση, απέχοντας τρεις βαθμούς από την 4η που οδηγεί στο Champions League. Ο Ντι Ματέο θα έχει όλους τους παίχτες της Τσέλσι στη διάθεση του.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr




Εκτός: 5-5-4
Γκολ: 17-13
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες την τελευταία εβδομάδα. Με την Τσέλσι πολύ ανεβασμένη και με τη ψυχολογία στα ύψη, και τη Σίτι χωρίς τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς, επιλέγουμε το G/G (1.70 William Hill). Σημ.: στο πρωτάθλημα η Σίτι προέρχεται από 6 NG, ενώ η Τσέλσι από 4.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση