» » » » » » » Preview Primera Division : Νίκη επιβίωσης για τη Βιγιαρεάλ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Νίκη επιβίωσης για τη Βιγιαρεάλ.
Προϊστορία: 11-3-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 0-0


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Η Σαραγόσα έδωσε τον «υπέρ πάντων αγών» απέναντι στη Βιγιαρρεάλ και έτσι τα «κίτρινα υποβρύχια» έχασαν για ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα. Προηγήθηκαν στο 16’ με τον Μαρτινούτσιο, αλλά κατάφεραν να δεχτούν δύο τέρματα στο τελευταίο 5λεπτο και έτσι γνώρισαν τη 10η φετινή τους ήττα. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη γι’αυτό θα κοιτάξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην εντός έδρα αναμέτρηση με τη Χετάφε, συνεχίζοντας το αήττητο εντός (οχτώ αγώνες). Η Βιγιαρρεάλ έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στη Χετάφε στο Μαδριγάλ, μετρώντας 7 νίκες και μία ισοπαλία στις οχτώ τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε. Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός Κάταλα (10 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Οριόλ (16 συμμ.).



Εντός: 5-6-1
Γκολ: 20-13
Τελευταία 5: 2-1-2


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΧΕΤΑΦΕ: Ακόμα μια εντός έδρας απογοήτευση για τη Χετάφε αφού δεν κατάφερε να κερδίσει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προηγήθηκε της Μάλαγα στο 42’ με τον Ντιέγκο Κάστρο, αλλά η Μάλαγα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο, πετυχαίνοντας τρία τέρματα (57’, 82, 91’). Με αυτή την ήττα βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στατιστικά, τα πάει καλύτερα εκτός έδρα, με μόλις μία ήττα στις έξι τελευταίες της εξόδους. Τρεις απουσίες για τη Χετάφε, όλες από την άμυνα: Ράφα (10 συμμ.), Λόπο (16 συμμ.) και Μασιλέλα (10 συμμ.).



Εντός: 3-3-7
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Πολύ σημαντική αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η Βιγιαρρεάλ θα κοιτάξει να διευρύνει το αήττητο των οχτώ αγωνιστικών στο Ελ Μαδριγάλ, απέναντι στη Χετάφε που δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Σύμμαχος για τη Βιγιαρρεάλ και η προϊστορία των δύο ομάδων στην έδρα της (7-1-0). Άσος στο 2.00 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση