» » » » » » Preview Primera Division Μάλαγα - Βαγεκανο: Βλέπει "σεντόνι" η Μάλαγα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division Μάλαγα - Βαγεκανο: Βλέπει "σεντόνι" η Μάλαγα
Στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα προσπαθήσει να βρεθεί η Μάλαγα, που υποδέχεται τη Ράγιο Βαγεκάνο στην 29η αγωνιστική της Primera Division.


Να επικρατήσει η Μάλαγα με 3-1 προσφέρεται στο 12,00.


Βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στέρησε η Μάλαγα στις καθυστερήσεις της προηγούμενης αγωνιστικής.


Συγκεκριμένα ο Σάντι Καθόρλα "όπλισε" και με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κασίγιας, γράφοντας το τελικό 1-1.



Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, που τους έχει φέρει με 41 βαθμούς εντός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.


"Σύμμαχο" στην αποψινή αναμέτρηση θα αποτελέσει και η μικρή παράδοση, με την παρέα του Φαν Νίστελροϊ να κατακτά το τρίποντο στη μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων την τελευταία εννιαετία στο "Λα Ροσαλέδα".


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Το over στην αναμέτρηση της Μάλαγα με τη Ράγιο Βαγεκάνο προσφέρεται στο 1,72.


Σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της παρουσιάζει η Ράγιο Βαγεκάνο, που με τους 37 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ελπίζει να εισέλθει στην πρώτη εξάδα της τελικής κατάταξης.


Οι φιλοξενούμενοι σκόρπισαν με 3-0 την Μπέτις την τελευταία αγωνιστική, κατακτώντας το τέταρτο τους τρίποντο στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις και εμφανίζοντας το τέταρτο over στο αντίστοιχο διάστημα.


Εκτός έδρας η ομάδα του Χοσέ Σαντοβάλ τα πηγαίνει περίφημα, καθώς σε 13 αναμετρήσεις έχει να επιδείξει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 18 φορές.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση