» » » » » » Preview Primera Division: Ελπίζει να πλησιάσει κορυφή η Μπάρτσα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Ελπίζει να πλησιάσει κορυφή η Μπάρτσα
19:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 7-5-19
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 5-0


ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χιχόν, και τελικά τα κατάφερε, παίρνοντας τη νίκη με 2-3, αν και ισοφαρίστηκε δύο φορές. Ο Χοσέ Νούνιες άνοιξε το σκορ για τη Μαγιόρκα, ο Ορφίλα με αυτογκόλ στο 46’ έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Αλβάρο Γκόμεζ έγραψε το τελικό 2-3. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μαγιόρκα, ενώ παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία, ανεβαίνοντας στη 12η θέση. Από την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα θα απουσιάσουν οι αμυντικοί Μπιγάς (9 συμμ.) και Κέβιν (1 συμμ.), ο μέσος Τεχέρα (12 συμμ.) και ο επιθετικός Ογκουντζίμι (6 συμμ.)



Εντός: 6-4-4
Γκολ: 18-13
Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Στο πρώτο ημίχρονο με τη Γρανάδα ήταν η… κλασσική Μπάρτσα και προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ των Τσάβι (4’) και Μέσι (17’). Στο 2ο ημίχρονο μπήκε μουδιασμένα και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2. Προτού μπλέξει σε περιπέτειες, ανέβασε στροφές και σημείωσε άλλα τρία τέρματα (Μέσι 67’, 86’, Τέγιο 82’), με τη Γρανάδα να μειώνει με πέναλτι σε 5-3 στο 89’, το οποίο προήλθε από τον Ντάνι Άλβες που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με τα τρία γκολ που πέτυχε ο Μέσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπάρτσα. Ευνοήθηκε από τις δύο γκέλες της Ρεάλ και κατάφερε να πλησιάσει την κορυφή στο -6. Την Τετάρτη ταξιδεύει στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με τη Μίλαν για τους «8» του Ch.L. Παραμένουν εκτός οι Φόντας, Αφελλάι, Βίγια και Αμπιντάλ (22 συμμ./2 ασίστ).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εκτός: 7-5-2
Γκολ: 24-14
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Με τη μείωση της διαφοράς από τη κορυφή, η Μπαρτσελόνα θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Αλλά διπλό στο 1.15 δεν αξίζει. Θα προτιμήσουμε το G/G (1.91 William Hill), αφού οι φετινές γκέλες της Μπαρτσελόνα δίνουν πολλές πιθανότητες.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προϊστορία: 16-8-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χωρίς να πιάσει… «τρελή» απόδοση, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 62’ με τον Ρονάλντο, αλλά στο 83’ η Βιγιαρρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει, εκνευρίζοντας αρκετά τη Ρεάλ, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίχτες, λόγω των αποβολών του Σέρχιο Ράμος (85’) και Οζίλ (86’). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της Βασίλισσας, η οποία είδε την Μπαρτσελόνα να μειώνει τη διαφορά από 10 σε 6 βαθμούς. Ο Μουρίνιο δε θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας. Την Τετάρτη ταξιδεύει στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Οι αμυντικοί Σέρχιο Ράμος (25 συμμ./3 γκ.) και Πέπε (21 συμμ./1 γκ.), και οι μέσοι Οζίλ (26 συμμ./1 γκ.) και Ντιαρά (16 συμμ.) είναι τιμωρημένοι. Τραυματίες ο αμυντικός Καρβάλιο (7 συμμ.) και ο εξτρέμ Ντι Μαρία (15 συμμ./3 γκ./13 ασίστ).


Εντός: 12-1-1
Γκολ: 55-16
Τελευταία 5: 3-2-0


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Αν και προηγήθηκε με τον Βέλα μόλις στο 6’ στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβάντε, ισοφαρίστηκε γρήγορα σε 1-1 (12’) και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45’. Στο 57’ ο Ελουστόνδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του, με αποτέλεσμα να δεχτεί και τρίτο τέρμα στο 94’. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Βάσκους, ενώ εκτός έδρας προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και λογικά, μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα κινηθεί σε τέτοια «βαθμολογικά» επίπεδα. Μοναδικές απουσίες για τον Χαοκίν Καπάρος οι τιμωρημένοι Εστράδα (αμυντικός – 20 συμμ./2 γκ.) και Ελουστόνδο (μέσος – 8 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-2-9
Γκολ: 12-25
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Χωρίς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και δύο «πολυεργαλεια» στο κέντρο, η Σοσιεδάδ δεν αποκλείεται να βρει τρόπους να πετύχει κάποιο τέρμα στο Μπερναμπέου. Για τη Ρεάλ ούτε λόγος. Επιλογή μας και σε αυτή την αναμέτρηση το G/G (2.00 Unibet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση