betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Σκληρές μάχες για την παραμονή
13:00 ΣΑΡΑΓΟΣΑ  – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 9-10-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 3-1


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Δέχτηκε γκολ μόλις στο 5’ από τη Βαλένθια και στο 21’ έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Άλβαρεζ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30’ με τα πέναλτι που εκτέλεσε ο Απόνιο, ενώ ο ίδιος παίχτης έδωσε στο 78’ προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2, που ήταν και το τελικό, χωρίς να επηρεάσει η δεύτερη αποβολή για τη Σαραγόσα (Ζουκουλίνι 89’). Δεύτερο παιχνίδι χωρίς ήττα και η Σαραγόσα αναθάρρησε, βλέποντας και τις ομάδες από πάνω της να μην κερδίζουν και να μειώνει τη διαφορά που χρειάζεται για να σωθεί στους 6 βαθμούς. Πάντως, μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να έχει (μαζί με τη Χιχόν) τις περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (51) και επίθεση (24). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Άλβαρεζ (7 συμμ.) και οι μέσοι Ζουκουλίνι (13 συμμ./1 ασίστ) και Λαφίτα (28 συμμ./1 γκ./4 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Πάουλο Ντα Σίλβα (21 συμμ./1 γκ.).



Εντός: 3-4-6
Γκολ: 11-19
Τελευταία 5: 2-1-2


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ήταν πολύ καλύτερη της Μπιλμπάο στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο Βιθέντε Καλντερόν, και επικράτησε δίκαια με 2-1, με τον Φαλκάο να σημειώνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του (50’, 72’). Παρέμεινε έτσι στην 8η θέση, με την Εσπανιόλ (6η) να απέχει μόλις ένα βαθμό. Την Πέμπτη υποδέχεται το Αννόβερο για τη φάση των «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Επέστρεψε ο μέσος Ντιέγκο. Τιμωρημένοι οι μέσοι Χουανφράν (17 συμμ./2 ασίστ) και Γκάμπι (24 συμμ./1 γκ./5 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Σίλβιο (9 συμμ.), ενώ είναι αμφίβολος ο μέσος Τιάγκο (17 συμμ.).


Εκτός: 2-5-7
Γκολ: 13-24
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Έχει μεγάλη ευκαιρία να ανεβεί κι άλλο στη βαθμολογία η Ατλέτικο, αλλά ίσως ο Σιμεόνε ξεκουράσει παίχτες και να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ. Δε θα ρισκάρουμε με το διπλό, αλλά θα επιλέξουμε το under στο 1.85 (Expekt).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ  – ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία: 8-1-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΛΑΓΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-1


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι απέναντι στη Μπέτις εκτός έδρας, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 79’, αλλά ο «γερόλυκος» Παντιάνι ισοφάρισε για την ομάδα του, βοηθώντας την να μείνει αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Δεν έχει πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά προς το παρόν, μετά τους επτά πόντους που μάζεψε στα τρία τελευταία, ανέβηκε και πάλι στην 6η θέση και κρατά την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την έξοδό της στην Ευρώπη. Το ματς με τη Μάλαγα είναι το τρίτο παιχνίδι που δίνει η Εσπανιόλ μέσα σε 7 μέρες (Δευτέρα – Σανταντέρ εντός, Πέμπτη – Μπέτις εκτός). Ο μέσος Μορένο (27 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Κρίστιαν Αλβάρεζ (17 συμμ.), αμφίβολος ο επιθετικός Σέργιο Γκαρσία (18 συμμ./5 γκ./5 ασίστ).


Εντός: 8-2-4
Γκολ: 23-16
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΑΛΑΓΑ: Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ράγιο μόλις στο 5’ αλλά δεν τα έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 35’ με τον Ροντόν, ο οποίος σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 58’, με τους Μαρέσκα (70’) και Ντούντα (86’) να κλείνουν το «καρέ» και να δίνουν την πολύτιμη νίκη στην ομάδα τους. Στο 84’ η Ράγιο είχε μειώσει σε 3-2. Έξι ματς αήττητη η Μάλαγα, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, που βρίσκεται στην 5η θέση, αλλά ισοβαθμεί με την 4η Λεβάντε. Ο μέσος Τουλαλάν (25 συμμ./3 γκ.) χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Δε θα είναι διαθέσιμοι επίσης οι επιθετικοί Ζούλιο Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Χουανμί (5 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-3-8
Γκολ: 13-22
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: 5 στα 6 G/G στα 6 τελευταία για τη Μάλαγα, 3 στα 3 στα ισάριθμα τελευταία εντός για την Εσπανιόλ. Με την ανάγκη για βαθμούς πολύ μεγάλη και στα δύο στρατόπεδα, πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ξανά (1.65 William Hill).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Προϊστορία: 11-7-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-1


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Μπορεί να έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει για το κατόρθωμά της απέναντί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είχε ανάλογη μπορεί από τότε στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από δύο ήττες. Η πιο πρόσφατη, αυτή απέναντι στη Ατλέτικο Μαδρίτης, ματς στο οποίο δε μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα καλύτερο. Τελικό σκορ 2-1, με το γκολ της Μπιλμπάο να το σημειώνει ο Χάβι Μαρτίνεθ στο 92’. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί αυτές από Βαλένθια (3-0) και Οσασούνα (2-1). Υποχώρησε στην 9η θέση, αλλά ακόμα διατηρεί ελπίδες, αφού απέχει τρεις βαθμούς από την 6η Εσπανιόλ. Την Πέμπτη ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αμυντικός Σαν Χοσέ (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Αμφίβολος ο επιθετικός Γιορέντε (23 συμμ./14 γκ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός οι μέσοι Ιγκόρ Μαρτίνεθ (2 συμμ.) και Γουρπέγι (7 συμμ.).




Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εντός: 6-5-3
Γκολ: 26-17
Τελευταία 5: 1-1-3


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Πολύ αγχωμένη η Χιχόν στην αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, από την οποία γνώρισε τελικά την εντός έδρας ήττα με 2-3. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (30’ και 46’), κατάφερε να ισοφαρίσει και στις δύο περιπτώσεις (Κολούνγκα 38’, Μποτία 66’), αλλά δέχτηκε τρίτο τέρμα στο 77’ χωρίς να μπορέσεις να βρει ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει. Βρίσκεται δικαιολογημένα στην προτελευταία θέση της Πριμέρα, δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση και τέσσερις βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (53), ενώ, μαζί με τη Σαραγόσα, έχουν τις περισσότερες ήττες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Με τέτοιες επιδόσεις και με μία μόλις νίκη στα 10 τελευταία δε μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Κανέλλα (27 συμμ.) και ο μέσος Κάσες (16 συμμ./4 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Σουάρεζ (13 συμμ./1 ασίστ) και Γκρέγκορι (16 συμμ.).


Εκτός: 2-2-10
Γκολ: 13-36
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Η Μπιλμπάο έχει μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, απέναντι σε μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, και να ταξιδέψει στη Γερμανία με ανεβασμένο το ηθικό. Άσος στο 1.40 (Interwetten).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:45 ΡΑΓΙΟ  ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ

Προϊστορία: 2-2-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 2-0


ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Από νίκη σε ήττα και από ήττα σε νίκη είναι το τελευταίο μήνα η Ράγιο. Στο τελευταίο της αγώνα ήταν η σειρά για… ήττα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Άνοιξε το σκορ με το Ντιέγκο Κόστα από πέναλτι στο 5’, αλλά μέχρι το 70’ δέχτηκε τρία τέρματα από τη Μάλαγα. Στο 84’ ο Τρασόρας μείωσε σε 3-2, πάλι από πέναλτι, αλλά στο 86’ η Μάλαγα έγραψε το τελικό 4-2, σβήνοντας όποιες ελπίδες είχε ως τότε. Η Ράγιο είναι και αυτή μία από τις ομάδες που μάχονται για την έξοδο στην Ευρώπη (απέχει τρεις βαθμούς από την 6η θέση), αν και θεωρητικά, είναι η ομάδα με τις μικρότερες πιθανότητες. Μικρές οι απώλειες για τη Ράγιο, αφού θα απουσιάσουν μόνο ο αμυντικός Λαμπάκα (7 συμμ.) και ο μέσος Μίσελ (6 συμμ.).


Εντός: 6-1-7
Γκολ: 22-16
Τελευταία 5: 2-0-3


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Δυσκόλεψε αρκετά την Ρεάλ, στην εντός έδρας αναμέτρηση, αναγκάζοντας την να παίξει αρκετά συντηρητικά. Η Βασίλισσα βρήκε τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 62’, αλλά ο Σέννα με εκτέλεση φάουλ στο 83’ έγραψε το τελικό 1-1. Υποχρέωσε, μετά τη Μπαρτσελόνα, και τη Ρεάλ να αφήσει βαθμούς στο Ελ Μαδριγάλ, με την ισοπαλία να έχει κυρίως ψυχολογικό αντίκρισμα για την ομάδα. Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα, παραμένοντας οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (+4). Εκτός ο αμυντικός Κάταλα (10 συμμ./1 ασίστ), αμφίβολος ο μέσος Βαλέρο (26 συμμ./5 γκ./4 ασίστ), σταθερά εκτός πλάνων ο επιθετικός Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.), για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Ίντερ.


Εκτός: 1-3-10
Γκολ: 6-26
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Όσο εύκολα σκοράρουν άλλο τόσο εύκολα δέχονται τέρματα οι δύο ομάδες. 5 στα 6 over για τη Ράγιο, 4 στα 5 G/G για τη Βιγιαρρεάλ. Πολύ πιθανό το over στην αναμέτρηση στο 1.90 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση