» » » » » » » Preview Primera Division Γρανάδα - Σεβίλλη: Όνειρα για Ευρώπη από τη Σεβίλλη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division Γρανάδα - Σεβίλλη: Όνειρα  για Ευρώπη από τη Σεβίλλη
Προϊστορία: 1-0-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1-2


ΓΡΑΝΑΔΑ: Το ότι έκανε τη Μπαρτσελόνα να ανησυχήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι σκόραρε τρεις φορές, πρέπει να θεωρείται επιτυχία και ας δέχτηκε τελικά πέντε γκολ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 2-0, μπήκε δυνατά στο δεύτερο ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τους Μάινζ (55’) και Σικέιρα (62’ πεν.), αλλά όταν οι «μπλαουγκράνα» ανέβασαν στροφές δεν άντεξε και δέχτηκε άλλα τρία τέρματα. Ο Σικέιρα μείωσε στο 89’ σε 5-3, πάλι με πέναλτι. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε, αλλά διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού στο +6. Τιμωρημένος ο μέσος Κάρλος Μάρτινς (21 συμμ./3 γκ./4 ασίστ). Επιστρέφει λογικά ο βασικός τερματοφύλακας Ρομπέρτο (20 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Ντιακατέ (11 συμμ.) και ο μέσος Γιεμπντά (14 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Ρομέρο (13 συμμ.) και Μπενίτεζ (24 συμμ./1 ασίστ), και ο επιθετικός Ούτσε (26 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).



Εντός: 6-4-4
Γκολ: 16-12
Τελευταία 5: 1-0-4



ΣΕΒΙΛΛΗ: Με περισσότερη άνεση από ότι ίσως θα περίμενε, επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Σανταντέρ, από την οποία δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου σε όλο τον αγώνα. Σκόρερ οι Χέσους Νάβας (34’), Μανού (52’, 93’). Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από τρία ατυχή αποτελέσματα και έχει μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση. Αμφίβολοι ο αμυντικός Σπάχιτς (22 συμμ.) και ο μέσος Μεντέλ (24 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 3-6-5
Γκολ: 11-12
Τελευταία 5: 2-1-2


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Πρόταση: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην πάντα επικίνδυνη Γρανάδα και τη Σεβίλλη που κάνει όνειρα για Ευρώπη. Σε άλλες περιόδους δε θα συζητούσαμε πέρα του διπλού, αλλά τώρα το ματς γέρνει προς το Χ (3.25 Bet365), αφού καμία ομάδα δεν προβάλει ως ξεκάθαρο φαβορί.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση