» » » » » Preview Primera Division Μπετις - Εσπανιολ: Η προϊστορία "ψηφίζει" ισοπαλία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division Μπετις - Εσπανιολ: Η προϊστορία "ψηφίζει" ισοπαλία
Τέλος στο σερί ηττών της θα προσπαθήσει να βάλει η Μπέτις, που αντιμετωπίζει την Εσπανιόλ στην 29η αγωνιστική της Primera Division.


Να επικρατήσει η Μπέτις με 2-1 προσφέρεται στο 8,50.


Ούτε κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα η Μπέτις, που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με το βαρύ 0-3.



Είχαν προηγηθεί για τους γηπεδούχους οι ήττες από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Λεβάντε με 2-3 και 1-3 αντίστοιχα, αποτελέσματα που τους έριξαν στη 16η θέση της γενικής κατάταξης με 30 βαθμούς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο τρίποντο για την ομάδα του Πέπε Μελ χρονολογείται στις 20 Φεβρουαρίου, όταν και επικράτησε με 2-0 της Σαραγόσα.


Τραυματίες παραμένουν οι κεντρικοί αμυντικοί Ουστάριτς και Μάριο, ελαττώνοντας τις υπάρχουσες επιλογές.


Το over στην αναμέτρηση της Μπέτις με την Εσπανιόλ προσφέρεται στο 2,00.


Σπουδαία νίκη πέτυχε την τελευταία αγωνιστική η Εσπανιόλ, που επικράτησε με 3-1 επί της Σανταντέρ και έδωσε τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν, έτσι, τους 39 βαθμούς και πλησίασαν την πρώτη προνομιούχο εξάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στην Ευρώπη.


Άκρως ισορροπημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η παράδοση, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες στις έξι από τις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις τους στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν".


Στο μοναδικό αγώνα που έληξε με νικητή επικράτησε η Εσπανιόλ με 4-1 (τη σεζόν 2004/2005), ενδεχόμενο που προσφέρεται στο 81,00 για να επαναληφθεί.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση