» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : Εύκολο απόγευμα για την Μίλαν.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας : Εύκολο απόγευμα για την Μίλαν.
16:00 ΤΖΕΝΟΑ  – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Προϊστορία: 1-5-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΖΕΝΟΑ 2-2


ΤΖΕΝΟΑ: Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες έμεινε η Τζένοα, φέρνοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το ίδιο ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2), αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Λέτσε. Το σκορ άνοιξε ο Σκούλι στο 21’, στο 81’ η Λέτσε βρέθηκε μπροστά με 2-1, αλλά και πάλι ο Σκούλι ισοφάρισε σε 2-2, γράφοντας το τελικό σκορ. Σίγουροι απόντες οι αμυντικοί Γκράνκβιστ (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μπόβο (5 συμμ.) και Αντονέλι (10 συμμ.), και ο μέσος Μπίρσα (5 συμμ.). Λογικά ο τεχνικός της Τζένοα θα έχει κανονικά τους μέσους Κονστάντ (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Βελόσο (21 συμμ./2 γκ.) και Μάρκο Ρόσι (20 συμμ./3 γκ.), όπως και τον επιθετικό Τζιλαρντίνο (5 συμμ./1 γκ./4 ασίστ) που απουσίασε τον τελευταίο μήνα. Αμφίβολοι ο μέσος Σκούλι (7 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Παλάσιο (21 συμμ./14 γκ./4 ασίστ).



Εντός: 7-3-3
Γκολ: 21-16
Τελευταία 5: 0-2-3


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ακόμα ένα 1-1 έφερε η Γιουβέντους, το τρίτο στη σειρά στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ αλλά ο Βούτσινιτς στο 59’ ισοφάρισε, δίνοντας στην ομάδα του το βαθμό. Αυτό ήταν το εξ αναβολής παιχνίδι της Μεγάλης Κυρία, που δεν εκμεταλλεύτηκε όμως για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Μετά και από την τρίτη ισοπαλία (πέντε στα τελευταία επτά), και την απώλεια της ευκαιρίας να εκμεταλλευτεί το ένα λιγότερο παιχνίδι που είχε, ο τεχνικός της Γιουβέντους δέχτηκε κριτική από τον τύπο για τον παθητικό ρόλο με τον οποίο αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες φέτος. Ο Κόντε δεν μπορεί να υπολογίζει στους αμυντικούς Κιελίνι (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Μπαρζάλι (25 συμμ./1 ασίστ), ενώ ο επίσης αμυντικός Μπονούτσι (20 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος.


Εκτός: 5-8-0
Γκολ: 14-8
Τελευταία 5: 1-4-0


Πρόταση: Αν τελικά επιστρέψουν οι Παλάσιο και Τζιλαρντίνο, τότε η βασική μας επιλογή θα είναι το over, μιας και η Γιουβέντους δε μπορεί να συνεχίσει να παίζει αυτό το εκνευριστικό ποδόσφαιρο, και θέλοντας να νικήσει για να κλείσει στόματα θα χρειαστεί να ανοιχτεί. Over στο 1.83 (Expekt)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


16:00 ΜΙΛΑΝ  – ΛΕΤΣΕ

Προϊστορία: 10-9-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΤΣΕ-ΜΙΛΑΝ 3-4


ΜΙΛΑΝ: Είδε μεσοβδόμαδα τη Γιουβέντους να μη κερδίσει στον αγώνα που χρωστούσε και έτσι τώρα έχουν τα ίδια παιχνίδια και προηγείται με δύο βαθμούς της Γιουβέντους. Λαχτάρισε απέναντι στην Άρσεναλ και παραλίγο να γίνει θύμα μίας από της μεγαλύτερες εκπλήξεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αφού παρουσιάστηκε πιο εφησυχασμένη από ότι θα έπρεπε στον επαναληπτικό στην έδρα της Άρσεναλ. Ευτυχώς το 3-0 της έδωσε τελικά την πρόκριση, αν και είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, να τελειώσει το ματς. Τιμωρήθηκε για τρεις αγωνιστικές ο κεντρικός αμυντικός Μεξές (9 συμμ.). Εκτός θα παραμείνουν ο αμυντικός Νέστα (11 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Μπόατενγκ (12 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Ζέεντορφ (15 συμμ./2 γκ.), Μέρκελ (1 συμμ.), Γκατούζο (1 συμμ.), Φλαμινί και Στράσσερ, και οι επιθετικοί Κασσάνο (9 συμμ./2 γκ./7 ασίστ) και Πάτο (11 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Μάξι Λόπεζ (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 7-4-1
Γκολ: 25-6
Τελευταία 5: 3-2-0


ΛΕΤΣΕ: Δεν παρατάει τα όπλα η Λέτσε και το παλεύει ακόμα το θέμα της παραμονής, μένοντας για πέντε παιχνίδια αήττητη. Στο τελευταίο της παιχνίδι έφερε 2-2 εντός έδρας με τη Τζένοα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’. Θα μπορούσε να έχει φύγει και με τη νίκη, αν μπορούσε να κρατήσει το προβάδισμα που της έδωσαν τα γκολ των Μουριέλ (61’) και Μπρίβιο (81’). Έχει αφήσει οχτώ βαθμούς τις δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (Νοβάρα και Τσεζένα) αλλά ακόμα απέχει τέσσερις βαθμούς από τη σωτηρία και ελπίζει σε στραβοπατήματα των ομάδων που προπορεύονται. Τρεις είναι τιμωρημένοι για τη Λέτσε: ο αμυντικός Τόμοβιτς (23 συμμ.), ο μέσος Ντελβέκιο (6 συμμ.) και ο επιθετικός, και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ντι Μικέλε (18 συμμ./8 γκ./2 ασίστ.). Τραυματίες οι μέσοι Κουαδράδο (25 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και Γκρόσμιλερ (13 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέρτζιο (10 συμμ.) και ο επιθετικός Φαλκόνε. Λογικά επιστρέφει ο αμυντικός Μπρίβιο (15 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι περιπτώσεις των αμυντικών Μιλιόνικο (6 συμμ.) και Μάσσιμο Όντο (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), του μέσου Μπερτολάτσι (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και των επιθετικών Όφερε και Μποζίνοφ (3 συμμ.).


Εκτός: 4-3-6
Γκολ: 14-21
Τελευταία 5: 2-3-0


Πρόταση: Η φετινή της πορεία και οι σημαντικότατες ελλείψεις δεν της δίνουν καμία τύχη στο Σαν Σίρο, απέναντι στη Μίλαν που θα πάρει μία άνετη νίκη, με ευρύ μάλιστα σκορ. Over στο 1.57 (Bwin).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΛΑΤΣΙΟ  – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Προϊστορία: 14-3-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΛΑΤΣΙΟ 0-2


ΛΑΤΣΙΟ: Η Λάτσιο ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Ρώμη, επικρατώντας της Ρόμα με 1-2, όντας τυπικά φιλοξενούμενοι. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Ερνάνες στο 10’ μετά από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Στεκέλενμπουργκ, που οδήγησε στην αποβολή του με απευθείας κόκκινη. Η Ρόμα κατάφερε να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα αλλά στο 62’ ο Μάουρι έγραψε το τελικό 1-2, με τη Λάτσιο να τελειώνει και αυτή τον αγώνα με 10 μετά την αποβολή του Σκαλόνι στο 88’. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Ρέγια, με την οποία σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την Ουντινέζε δύο βαθμούς πίσω της. Για ακόμα ένα παιχνίδι η Λάτσιο μετράει πολλές απουσίες. Οι αμυντικοί Μπιάβα (17 συμ./1 γκ./1 ασίστ) και Σκαλόνι (9 συμμ.) είναι τιμωρημένοι. Τραυματίες οι αμυντικοί Ζάουρι (6 συμμ.), Κονκό (19 συμμ.), Στανκεβίτσιους (11 συμμ.) και Ραντού (17 συμμ.), οι μέσοι Λούλιτς (25 συμμ./4 γκ./2 ασίστ), Κανά (8 συμμ./1 γκ.) και Μπρόκι (11 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Μακίνουα και Ρόκι (11 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 7-4-2
Γκολ: 18-9
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Βρέθηκε πολύ κοντά σε μία πολύ μεγάλη νίκη η Μπολόνια, όταν και προηγήθηκε της Γιουβέντους με το γκολ του Ντι Βάιο στο 17’, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και έτσι δέχτηκε στο 59’ την ισοφάριση, ούτε εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλος της έπαιζε από το 84’ με 10 παίχτες. Πολύ καλή συγκομιδή βαθμών από τις αρχές του Ιανουαρίου, μετρώντας μόλις μία ήττα στα τελευταία δέκα ματς, ενώ είναι αήττητη εκτός έδρας στα τελευταία τέσσερα. Ο μέσος Ντιέγκο Πέρεζ (20 συμμ./2 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Τραυματίες οι αμυντικοί Μορλέο (19 συμμ.) και Λόρια (7 συμμ./1 γκ.), τρέχει να προλάβει την αναμέτρηση ο επιθετικός Ακουαφρέσκα (21 συμμ./5 γκ).


Εκτός: 3-5-4
Γκολ: 12-13
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Η Λάτσιο αποδεικνύεται εφτάψυχη και παρά τα προβλήματα τραυματισμών και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία, πλεονέκτημα που με τίποτα δε θέλουν να χάσουν οι Λατσιάλι. Η Μπολόνια δεν έχει χάσει στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις της, «ευκαιρία» να το κάνει σήμερα. Άσος στο 1.70 (Bet770).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:45 ΝΟΒΑΡΑ  – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΝΟΒΑΡΑ 3-0


ΝΟΒΑΡΑ: «Βαλίτσες» για τη Serie B ετοιμάζει σιγά-σιγά η Νοβάρα. Αφού μετά την ήττα με 1-0 εκτός έδρας από τη Μπολόνια, έμεινε δώδεκα βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, έχοντας μόλις μία νίκη στα 14 τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (46) και επίθεση (21). Επιστρέφουν ο αμυντικός Τζεμίτι (24 συμμ.1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μοριμότο (11 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο επιθετικός Καράτσιολο (10 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι δίνονται οι παρακάτω: οι τερματοφύλακες Ουικάνι (20 συμμ.) και Φοντάνα (7 συμμ.), ο αμυντικός Σαντιάγκο Γκαρσία (10 συμμ.) και οι μέσοι Μαριανίνι (13 συμμ./1 γκ.) και Γιένσεν (3 συμμ.).


Εντός: 2-6-5
Γκολ: 13-21
Τελευταία 5: 1-2-2


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι που δεν καταφέρνει να κερδίσει η Ουντινέζε, μένοντας στο 0-0 με την Αταλάντα. Έχοντας μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε, είδε την Λάτσιο να την προσπερνάει και να ανεβαίνει αυτή στην τρίτη θέση, προνόμιο που κρατούσε άνετα εδώ και καιρό. Την Πέμπτη ταξίδεψε στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσει την Άλκμααρ, από την οποία τελικά ηττήθηκε με 2-0. Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει ο επαναληπτικός. Δύσκολα να προλάβει τον αγώνα με τη Νοβάρα ο μέσος Αμπντί (17 συμμ.). Σίγουρα εκτός οι Ίσλα (21 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο χαφ Μπαντού (10 συμμ.), αμφίβολος ο δεξιό ακραίος μπακ Μπάστα (25 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-4-5
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: «Περίεργο» το momentum για την Ουντινέζε, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Άλκμααρ στην Ευρώπη, αλλά θέλει να ανακτήσει το έδαφος που έχασε στο πρωτάθλημα. Δεν αναμένονται πολλά γκολ, ειδικά μετά από έξι σερί G/G και over για την Ουντινέζε, πράγμα αρκετά ασυνήθιστο. Under στο 1.70 (BetVictor).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση