» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας Γιουβεντους - Μίλαν: Για την ανατροπή η Μίλαν στο Τορίνο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας Γιουβεντους - Μίλαν: Για την ανατροπή η Μίλαν στο Τορίνο
Προϊστορία: 15-13-13
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-2
Για το πρωτάθλημα:
25/02/2012 ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1
02/10/2012 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ 2-0


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη για τη φετινή χρονιά πέτυχε το Σάββατο η Γιουβέντους, νικώντας στο Αρτέμιο Φράνκι τη Φιορεντίνα με 5-0. Το σκορ άνοιξε ο Βούτσινιτς στο 15’, με τον κόκκινη του επιθετικού Cerci να είναι καθοριστική για τη Φιορεντίνα, αφού στη συνέχεια δέχτηκε άλλα τέσσερα γκολ (Βιντάλ 28‘, Μαρκίσιο 55’, Πίρλο 67’, Παντοΐν 72’). Ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Κόντε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες που είχαν φέρει αρκετή γκρίνια στο Τορίνο και έριξαν τη Γιουβέντους από τη πρώτη θέση. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με ισάριθμες νίκες και ισοπαλίες (14). Τελευταία φορά που κατέκτησε το κύπελλο ήταν το 1995, αλλά παραμένει η πολυνίκης του θεσμού (μαζί με τη Ρόμα) με 9 τίτλους. Ο Ντελ Πιέρο αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Μοναδική απουσία για τον Κόντε ο αμυντικός Μπαρζάλι (25 συμμ./1 ασίστ).



Εντός: 8-5-0
Γκολ: 25-9
Τελευταία 5: 1-4-0



ΜΙΛΑΝ: Σχετικά εύκολο απόγευμα είχε η Μίλαν απέναντι στην Πάρμα, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 2-0, με τα γκολ του Ιμπραΐμοβιτς (17’) από την άσπρη βούλα και του Εμάνουελσον (55’) που ήρθε από ωραία ομαδική προσπάθεια, βγάζοντας μόνο του τον Ολλανδό. Σημαντικό στατιστικό για την κατάσταση της Μίλαν είναι ότι δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ στα τρία τελευταία, ενώ έχει σκοράρει 8 φορές. Διαθέσιμος ο αμυντικός Μεξές (9 συμμ.) που ήταν τιμωρημένος για το πρωτάθλημα. Επέστρεψε ο μέσος Γκατούζο μετά από έξι μήνες λόγω προβλήματος στο μάτι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή του Μουντάρι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Πάρμα. Επιστροφή και για τον Ζαμπρότα. Εκτός απροόπτου, δεν θα αγωνιστούν οι αμυντικοί Αμπάτε και Νέστα, οι μέσοι Στράσσερ, φαν Μπόμελ, Φλαμινί και Μέρκελ, ο Μπόατενγκ και οι επιθετικοί Κασσάνο, Πάτο και Ρομπίνιο. Στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις στο Τορίνο, η Μίλαν έχει πετύχει δύο νίκες. Αν καταφέρει να προκριθεί στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νάπολι-Σιένα.


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 10-2-3
Γκολ: 30-16
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Η Μίλαν είναι μακράν η καλύτερη φετινή ομάδα στην Ιταλία αλλά με το εις βάρος της 2-1 και της πολλές απουσίες που θα έχει δε ξέρουμε αν θα μπορέσει να το αποδείξει στο ματς με τη Γιουβέντους. Δύσκολα να ξεφύγει το παιχνίδι στο σκορ, με τη Γιουβέντους απλά να χρειάζεται να διατηρήσει το πλεονέκτημα από τον πρώτο αγώνα. Under στο 1.80 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση