» » » » » » » WSOP: Ευπρεπίζοντας τη συμπεριφορά των παικτών

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


WSOP: Ευπρεπίζοντας τη συμπεριφορά των παικτών
Το World Series of Poker έχει προσπαθήσει πολλές φορές να ορίσει τι είναι «καλή συμπεριφορά» στο τραπέζι του πόκερ και να περιορίσει τους παίκτες του. Έχοντας σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν δει παίκτες να τιμωρούνται επειδή πήραν βαριά μια ήττα, πλέον τιμωρούν και όσους πανηγυρίζουν!


Θέλετε παραδείγματα; Ένας από τους λόγους που δεν έχει μπει ο Scotty Nguyen στο WSOP Poker Hall of Fame ακόμα, είναι η συμπεριφορά του στο WSOP $50k H.O.R.S.E. event το 2008, όταν εμφανίστηκε μεθυσμένος στο τελικό τραπέζι και πέρασε τη βραδιά βρίζοντας παίκτες και προσωπικό.




Ο Phil Helmuth είναι επίσης ένας από τους παίκτες που έχει ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια και έχει δεχτεί αρκετές ποινές για να «κερδίσει» τον τίτλο του Poker Brat.


Άλλοι παίκτες που έχουν «ξεφύγει» σε αρκετές περιπτώσεις είναι οι Tony G, Men “The Master” Nguyen, αλλά και οι παλιότεροι Johnny Moss, Puggy Pearson και Stu Ungar.


Ένας όμως άνθρωπος μπόρεσε από μόνος του να αλλάξει τους κανονισμούς του μεγαλύτερου και αρχαιότερου θεσμού στο πόκερ: ο Hevad Khan, που το 2007 αποκλείστηκε 6ος από το Main Event για σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια. Οι πανηγυρισμοί του παίκτη ήταν τόσο έξαλλοι που εισήχθη την επόμενη χρονιά κανονισμός εναντίον των έξαλλων πανηγυρισμών! Μάλιστα, έμεινε γνωστός ως «ο κανονισμός Hevad Khan».


Βέβαια, με όλους αυτούς τους κανονισμούς χάνουμε λίγο από τη θεατρικότητα του τουρνουά. Αν και ομολογουμένως η εφαρμογή τους δεν είναι και τόσο αυστηρή.


Σε συνεργασία με το www.pokerlobbygr.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση