» » » » » » Preview Bundesliga 1: Με νίκη εξασφαλίζει Ευρώπη η Λεβερκούζεν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1: Με νίκη εξασφαλίζει Ευρώπη η Λεβερκούζεν
16:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 12-9-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-0


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η Λεβερκούζεν, επικρατώντας της Χοφενχάιμ εκτός έδρας με 1-0. Σκόρερ ο Σιούρλε στο 79’, αλλά ήρωας ο τερματοφύλακας Λένο, που απέκρουσε πέναλτι των γηπεδούχων στο 85’. Παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (2-2-0) ενώ με τη διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο στους τρεις βαθμούς (48-45), χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να «καπαρώσει» μια θέση στην εξάδα και στο Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου. Εκτός οι αμυντικοί Σουάμπ (23 συμμ.) και ντα Κόστα (6 συμμ.), και οι μέσοι Ρόλφες (30 συμμ./3 γκ./3 ασίστ), Σαμ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και Ρενάτο Αουγκούστο (18 συμμ./2 ασίστ).



Εντός: 7-4-5
Γκολ: 27-24
Τελευταία 5: 2-2-1


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Αν και καλύτερη της Φράιμπουργκ, παραχώρησε εντός έδρας λευκή ισοπαλία, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα από τις ομάδες που ακολουθούν για την κατάληψη της 7ης θέσης. Το μόνο ευχάριστο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος είναι ότι στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την ήδη υποβιβασμένη Καϊζερσλάουτερν. Συνέχισε πάντως να είναι η μοναδική ομάδα στη Μπουντεσλίγκα χωρίς εντός έδρας ήττα φέτος. Εκτός έδρας είναι η μέρα με τη νύχτα, αφού έχει τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών από κάθε άλλη ομάδα (11 από τους 45). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Αντρέασεν, που πήρε κόκκινη κάρτα σε αγώνα με τη δεύτερη ομάδα του Αννόβερο, και ο μέσος Ράους (32 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Σημαντική απώλεια αυτή του επιθετικού Ντιούφ (10 συμμ./6 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 2-5-9
Γκολ: 10-27
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Με νίκη η Λεβερκούζεν εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ το Αννόβερο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντιούφ. Μεγάλη ευκαιρία για το τρίποντο για την ομάδα του Χίπια, με τον άσο να πληρώνει στο 1.91 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΟΝΑΧΟΥ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Προϊστορία: 56-20-18
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΤΟΥΤΓΑΔΗ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-2


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα με το πέναλτι του Ρόμπεν στο 27’ και αφού διαχειρίστηκε άψογα το ματς μέχρι την παράταση, είδε με μεγάλη ευχαρίστηση τον Ράμος να στέλνει το τελευταίο πέναλτι… σχεδόν έξω από το γήπεδο πανηγύρισε δικαιότατα τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα μεγαλύτερο το κίνητρο για τους Βαυαρούς να κατακτήσουν το τρόπαιο, αφού ο τελικός θα διεξαχθεί στο Αλιάνζ Αρένα. Στο πρωτάθλημα, ως γνωστό, η Ντόρτμουντ είναι και επισήμως πρωταθλήτρια. Μοναδικός στόχος των Βαυαρών, εκτός από το Τσ.Λ. είναι η κατάκτηση του κυπέλλου στις 12 Μαΐου, κυνηγώντας τη «ρεβάνς» κόντρα στη Ντόρτμουντ. Εκτός μόνο ο αμυντικός Φαν Μπόιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 13-1-2
Γκολ: 47-6
Τελευταία 5: 3-1-1


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Στην τελευταία αγωνιστική η Στουτγάρδη δεν ήταν πολύ καλή, δέχθηκε γκολ στο 50’ από την Κολωνία αλλά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με γκολ που σημείωσε ο Κακάου στο 71’. Με το βαθμό που πήρε στη Κολωνία, η Στουτγάρδη εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού η Βέρντερ που μπορούσε θεωρητικά να απειλήσει, βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά. Όλα αυτά χάρη στην εκπληκτική πορεία το τελευταίο δίμηνο, παραμένοντας αήττητη για 10 αγωνιστικές (7-3-0). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βάις, οι αμυντικοί Tasci (28 συμμ./3 γκ.), Celozzi (2 συμμ.) και Μπουλαρούζ (21 συμμ. /2 γκ./2 ασίστ), οι μέσοι Οντέλ και Χολζχάουζερ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Χεμλάιν (3 συμμ.).


Εκτός: 5-5-6
Γκολ: 27-27
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Η Στουτγάρδη πέτυχε το φετινό της στόχο και πηγαίνει στο Μόναχο χωρίς άγχος. Ανεβασμένη και η Μπάγερν μετά το θρίαμβο στη Μαδρίτη. Πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση, με το G/G να πληρώνει στο 1.45 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:30 ΣΑΛΚΕ  – ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 26-9-21
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΡΤΑ-ΣΑΛΚΕ 1-2


ΣΑΛΚΕ: Κακή για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Σάλκε, που έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’, αλλά οι μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 38’ με τον Χούντελααρ, που έφτασε τα 25 γκολ φέτος και μοιράζεται μαζί με τον Γκόμεζ την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και με μόλις μια στις 7 τελευταίες, είναι μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τη Γκλάντμπαχ και χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο για να παραμείνει στην 3η προνομιούχο θέση. Εκτός οι τερματοφύλακες Χίλντεμπραντ (6 συμμ.) και Φάρμαν (9 συμμ.), οι αμυντικοί Κυριάκος Παπαδόπουλος (29 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Μέτσελντερ (16 συμμ./1 γκ.) και Σαρπέι, και ο νεαρός επιθετικός Βίγκελ.


Εντός: 12-1-3
Γκολ: 43-14
Τελευταία 5: 1-2-2


ΧΕΡΤΑ: Το κατάφερε και αυτό η Χέρτα: έχασε εντός έδρας με 1-2 από την ήδη υποβιβασμένη Καϊζερσλάουτερν, ματς το οποίο αποτελούσε ίσως τη μοναδική ευκαιρία για την κατάκτηση της 16ης θέσης. Στο 38’ το σκορ ήταν 0-2, ενώ η μοναδική της αντίδραση ήρθε στο 60’ με το γκολ του Niemeyer. Η διοίκηση ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ρεχάγκελ, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετός για να βοηθήσει την ομάδα να σωθεί. Το μόνο που ελπίζει πλέον είναι σε δύο ήττες της Κολωνίας, και δική της νίκη αν όχι σήμερα, στην επόμενη αγωνιστική εντός με τη Χόφενχαϊμ. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Κομπιασβίλι (30 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο μέσος Niemeyer (30 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Αλφρέντο Μοράλες (8 συμμ.), Neumann (2 συμμ.), Franz (7 συμμ.) και Μιγιάτοβιτς (21 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Λουστενμπέργκερ (12 συμμ.), και οι επιθετικοί Djuricin (2 συμμ.) και Kargbo.


Εκτός: 3-7-6
Γκολ: 19-31
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Επιεικώς απαράδεκτη η Χέρτα, δεν έχει καμία τύχη ούτε να παραμείνει αλλά ούτε να πάρει κάτι από τη Σάλκε η οποία θα κυνηγήσει τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές. Άσος στο 1.50 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:30 ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ  – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 24-24-31
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 1-1


ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Έκανε το θαύμα της η Καϊζερσλάουτερν που αν και ήδη υποβιβασμένη, κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τη Χέρτα με 2-1. Προηγήθηκε μάλιστα με 2-0 χάρη στα γκολ των Kirch (27’) και Βούτεν (38’), με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν στο 60’, ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με 10. Πρώτη νίκη μετά από 21 αγωνιστικές! Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, με πολλούς παίχτες να αποχωρούν μετά το τέλος της σεζόν όπως αναμενόταν. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κνάλερ, οι αμυντικοί Σίμουνεκ (6 συμμ.), Ορμπάν (2 συμμ.) και Λούκας, και οι επιθετικοί Κουεμάχα (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Ζέλνερ (1 συμμ.).


Εντός: 2-5-9
Γκολ: 10-23
Τελευταία 5: 1-0-4


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέφθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας η Ντόρτμουντ (8η στην ιστορία της). Το εξασφάλισε και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, επικρατώντας της Γκλάντμπαχ εντός έδρας με 2-0 (Πέρισιτς 23’, Γκαγκάβα 59’). Ακολούθησε πάρτι στο γήπεδο μαζί με τους οπαδούς και πάρτι μέχρι πρωίας για τεχνικό τιμ και παίχτες, αλλά όλοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να παραλάβει η ομάδα και επίσημα το τρόπαιο. Πολύ πιθανό να αυξηθεί η διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν αφού εκτός της σημερινής αναμέτρησης, στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την αδιάφορη Φράιμπουργκ. Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, με πρώτο και καλύτερο το Ρόις της Γκλάντμπαχ (17,5 εκατ.). Εκτός οι μέσοι Μπλαζικόφσκι (28 συμμ./4 γκ./9 ασίστ) και Μπέντερ (24 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 10-4-2
Γκολ: 31-11
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων φέτος. Αν αξίζει κάτι σε αυτή την αναμέτρησης αυτό είναι το γκολ-γκολ, αφού ακόμα και η Καϊζερσλάουτερν μπορεί να το καταφέρει αν βρει χαλαρή τη Ντόρτμουντ (1.70 William Hill).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 2-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-0


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ταξίδεψε με πολλές ελπίδες στο Ντόρτμουντ αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι, μένοντας στο 2-0 (23’, 59’). Ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές αλλά διατηρείται ακόμα σταθερά στην 4η θέση. Η μοναδική περίπτωση να τη χάσει είναι να κάνει δύο ήττες και παράλληλα η Στουτγάρδη δύο νίκες και αυτές τουλάχιστον με 2-0 η κάθε μία για να μπορέσει να τη ξεπεράσει. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Τίποτα από αυτά δε θα έχουν σημασία αν πάρει βαθμό/βαθμούς στο σημερινό ματς. Ο μόνος στόχος της ομάδας του Φαβρ είναι να ξεπεράσει τη Σάλκε, με την οποία έχει πλέον δύο βαθμούς διαφορά, εκμεταλλευόμενη τα στραβοπατήματα των μπλε. Τιμωρημένος ο αμυντικός Στρανζλ (21 συμμ.). Εκτός ο μέσος Μαρξ (19 συμμ.).


Εντός: 9-6-1
Γκολ: 29-10
Τελευταία 5: 1-2-2


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κατάφερε να προηγηθεί στο 6΄ με τον Λανγκάμπ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 38’, με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Ήταν πάντως καλή σε γενικές γραμμές, διεκδικώντας ισάξια τη νίκη από τη Σάλκε. Θέλει ακόμα δύο βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, με την Κολωνία να είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να την απειλήσει, αλλά να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω της. Τιμωρημένος ο μέσος Χοσογκάι (31 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός ντε Γιόνγκ (12 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Γκογκία (12 συμμ./1 ασίστ) και Μπα (1 συμμ.) και ο επιθετικός Μόλντερς (29 συμμ./5 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 2-6-8
Γκολ: 16-30
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Τελευταίο εντός έδρας για τη Γκλάντμπαχ, που θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με μία νίκη, που μπορεί να τη βοηθήσει να διεκδικήσει τη 3η θέση. Άσος στο 1.80 (Expekt).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 10-6-15
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΕΡΝΤΕΡ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-1


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Με το 0-0 εκτός έδρας με τη Μάιντζ, έσβησε όποιες ελπίδες είχε για την πρώτη 7άδα και για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με την εκπληκτική πορεία μέσα στον Μάρτιο έδειξε ότι μπορεί, αλλά παίρνοντας μόλις ένα βαθμό στα τελευταία τέσσερα βρέθηκε τέσσερις βαθμούς πίσω από το 7ο Αννόβερο και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Μαθηματικά πάντως υπάρχουν ακόμα ελπίδες, αρκεί βέβαια να κάνει δύο νίκες και να μη σημειώσει καμία νίκη το Αννόβερο στα δύο τελευταία. Κάτι που όμως πρέπει να κάνει και η σημερινή της αντίπαλος. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λανζ, οι αμυντικοί Τέλκε (6 συμμ.), Αλίστε (13 συμμ.), Cale (1 συμμ.) και Σούλτσε (2 συμμ.), οι μέσοι Ορόσκο (5 συμμ.), Άρνολντ (1 συμμ.), Χίτζλσμπέργκερ (6 συμμ.), Σίντζελορζ (2 συμμ.), Μεντόγιεβιτς και Κλιχ, και ο επιθετικός Σαϊντάουερ.


Εντός: 9-2-5
Γκολ: 26-21
Τελευταία 5: 1-1-3


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη κόντρα στη Μπάγερν, με τον αμυντικό Νάλντο να ανοίγει το σκορ στο 51’, αλλά ο ίδιος παίχτης ισοφάρισε για τους Βαυαρούς με το αυτογκόλ που σημείωσε, ενώ ο Ριμπερί στο 91’ έγραψε το τελικό 1-2. Έχοντας μόλις τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα 7 τελευταία, η Βέρντερ βρέθηκε εκτός 7άδας και στο -3 από το 7ο Αννόβερο. Αν και φαινόταν πως είχε σίγουρη την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ (και σε κάποια φάση του πρωταθλήματος ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ) πλέον χρειάζεται δύο νίκες και να μην κερδίσει το Αννόβερο για να το καταφέρει. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βάντερ, οι μέσοι Στεφάνοβιτς (2 συμμ.), Κρος (1 συμμ.), Γιλντιρίμ, Μαρίν (21 συμμ./1 γκ./5 ασίστ), Μπάργκφρεντ (23 συμμ./1 ασίστ) και Εκιτσί (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), και ο επιθετικός Αγίκ.


Εκτός: 3-5-8
Γκολ: 17-32
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Σε «παρόμοια» μοίρα οι δύο ομάδες που δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα πηγαίνουν να χτυπήσουν το παιχνίδι, ελπίζοντας σε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Με την άνεση που δείχνουν επιθετικά δεν αποκλείεται να έχουμε πάνω από 2.5 τέρματα, με το over να πληρώνει στο 1.60 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση