» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας: Θα τερματίσει αήττητη η Γιουβέντους;

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας: Θα τερματίσει αήττητη η Γιουβέντους;
13:30 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  – ΙΝΤΕΡ

Προϊστορία: 6-8-19
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΙΝΤΕΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-0


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές, Φιορεντίνα και Παλέρμο έμεινα στο 0-0 στο Αρτέμιο Φράνκι. Σε συνέχεια της νίκης επί της Μίλαν, η Φιορεντίνα παρέμεινε αήττητη, αλλά είναι πλέον τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με τη Λέτσε να δείχνει διαθέσιμη να μη χαριστεί σε κανέναν. Εντός έδρας μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία. Δεν είναι εύκολη υπόθεση η παραμονή, αφού εκτός του πολύ δύσκολου σημερινού αγώνα με την Ίντερ, έχει δύο συνεχόμενα εκτός με Ρόμα και Αταλάντα, επιστρέφει στο Αρτέμιο Φράνκι για το μοναδικό βατό αγώνα, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Λέτσε, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση παραμονή.  Τιμωρημένος ο επιθετικός Αμάουρι (12 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Κρόλντρουπ. Αμφίβολος ο αμυντικός Νάστασιτς (21 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 7-4-5
Γκολ: 22-20
Τελευταία 5: 1-2-2


ΙΝΤΕΡ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου (41’) με τον Μιλίτο, ενώ ο ίδιος παίχτης έγραψε το τελικό 2-1 στο 81’ με εύστοχο πέναλτι, διατηρώντας την Ίντερ αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Με τον Στραμακιόνι στον πάγκο, η Ίντερ δείχνει πιο απελευθερωμένη, μετρώντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 9-7 (!), ενδεικτικό της επιθετικής ποιότητας αλλά και της κακής αμυντικής λειτουργίας, που ακόμα δεν έχει διορθωθεί. Πλέον βρίσκεται στην 7η θέση και ισοβαθμεί με τη Νάπολι στους 48 βαθμούς, αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων, δύο μόλις βαθμούς πίσω από την 5η Ρόμα. Εκτός ο αμυντικός Σάμουελ (24 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Καστάνιος (6 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Μαϊκόν (18 συμμ./1 γκ./4 ασίστ) και οι μέσοι Σνάιντερ (16 συμμ./1 γκ./5 ασίστ) και Στάνκοβιτς (17 συμμ./1 ασίστ).


Εκτός: 6-2-7
Γκολ: 17-21
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Μετά από το τελευταίο 0-0 της Φιορεντίνα, αναμένονται γκολ στο Αρτέμιο Φράνκι απέναντι σε μία Ίντερ που ξέρει από επίθεση αλλά δε ξέρει από άμυνα. Over στο 1.87 (Expekt).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:00 ΜΙΛΑΝ  – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Προϊστορία: 15-5-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΜΙΛΑΝ 2-2


ΜΙΛΑΝ: Δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην Κιέβο, αλλά τελικά πήρε την εκτός έδρας νίκη με 0-1, γλιτώνοντας τα γκολ σε πολλές περιπτώσεις, ενώ ακυρώθηκαν και δύο γκολ για τους γηπεδούχους ως οφσάιντ (σωστές επιλογές). Σκόρερ ο Μουντάρι μόλις στο 9’. Ξανανέβηκε έστω για μία μέρα στην πρώτη θέση, αλλά η νίκη της Γιουβέντους την επομένη έδωσε ξανά προβάδισμα ενός βαθμού στη Μεγάλη Κυρία. Πάντως, παρά τις απουσίες στο ματς με τη Κιέβο, έδειξε αρκετά «σφιγμένη», απόρροια προφανώς του άγχους όσο πηγαίνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός ο αμυντικός Τιάγκο Σίλβα (27 συμμ./2 γκ.), οι μέσοι Αμπροσίνι (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Μπόατενγκ (14 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), και οι επιθετικοί Ινζάγκι (6 συμμ.) και Πάτο (11 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Αμπάτε (25 συμμ./2 ασίστ).


Εντός: 9-4-2
Γκολ: 30-9
Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, η Μπολόνια κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κάλιαρι με 1-0. Σκόρερ ο Ντιαμάντι (54’). Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, φτάνοντας στους 40 βαθμούς, 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Εξαιρετική στο δεύτερο γύρο όπου μετράει μόλις τρεις ήττες σε 16 παιχνίδια (από Ουντινέζε, Παλέρμο και Αταλάντα. Συνολικά έχει 6-7-3), λογικά δε θα κιντυνεύσει, αν και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, αφού από τα έξι εναπομείναντα ματς, τα τέσσερα είναι εκτός έδρας (Μίλαν, Σιένα, Κατάνια, Κάλιαρι). Αυτό βέβαια αν συνεχίσει «τρένο» η Λέτσε, που είναι και η μόνη που μπορεί να απειλήσει. Εκτός ο τερματοφύλακας Ζιλέ (29 συμμ.), οι αμυντικοί Κρέσπο (7 συμμ.) και Άντονσον (19 συμμ.), και οι μέσοι Κασαρίνι (11 συμμ.) και Krhin (7 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο μέσος Ταιντέ.


Εκτός: 4-6-5
Γκολ: 15-16
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Με τη Μπολόνια να έχει σκοράρει στα 9 από τα 11 τελευταία, διαθέτοντας ικανότατους επιθετικούς, και τη Μίλαν να έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, καλή επιλογή αποτελεί το G/G που πληρώνει στο 1.62 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:00 ΛΑΤΣΙΟ  – ΛΕΤΣΕ

Προϊστορία: 14-3-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΤΣΕ-ΛΑΤΣΙΟ 2-3


ΛΑΤΣΙΟ: Βρέθηκε πίσω στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο 30’, αλλά βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει με τον Μάουρι στ 45’. Στο δεύτερο ημίχρονο κλείστηκε πίσω προσπαθώντας να κρατήσει το βαθμό, αλλά τελικά δεν άντεξε και δέχτηκε το δεύτερο τέρμα στο 82’. Παρά τις 4 ήττες και τις μόλις δύο νίκες στα τελευταία 6, η Λάτσιο διατηρείται στην 3η θέση, εκμεταλλευόμενη τα στραβοπατήματα των άλλων ομάδων. Με τρεις όμως βαθμούς να τη χωρίζουν από την Ουντινέζε, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα. Τιμωρημένοι ο μέσος Μάουρι (11 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Κόζακ (12 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Στανκεβίτσιους (11 συμμ.), ο μέσος Λούλιτς (25 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Κλόζε (25 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μπιάβα (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Κονκό (22 συμμ.), Ραντού (21 συμμ./1 ασίστ) και Αντρέ Ντίας (20 συμμ.).


Εντός: 9-4-3
Γκολ: 23-13
Τελευταία 5: 2-0-3


ΛΕΤΣΕ: Ο «υπέρ πάντων αγών» έχει αποδώσει για τη Λέτσε, που μετράει μία μόνο ήττα στις 22 τελευταίες αγωνιστικές. Πριν από 10 μέρες επικράτησε και της Κατάνια εκτός έδρας με 2-1, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε στα τρία τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (Κόρβια 88’, Ντι Μικέλε 91’), παραμένοντας αήττητη για πέμπτο παιχνίδι. Από την πορεία της θα εξαρτηθούν πολλά όσον αφορά το ποιες ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία και ποια όχι. Αυτές που απειλεί πάντως πιο άμεσα είναι η Τζένοα (+2) και η Φιορεντίνα (+3). Το αρνητικό είναι ότι εκτός του σημερινού δύσκολου αγώνα με τη Λάτσιο, ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Νάπολι και Πάρμα εντός, Γιουβέντους εκτός και Φιορεντίνα εντός. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπλάσι (11 συμμ.) και ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέρτζιο (10 συμμ.).


Εκτός: 5-4-7
Γκολ: 16-24
Τελευταία 5: 2-3-0


Πρόταση: Η προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για να πετύχουν τους στόχους τους, θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλειστούν για να αποφύγουν το ρίσκο. Under στο 2.00 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:00 ΤΖΕΝΟΑ  – ΣΙΕΝΑ

Προϊστορία: 5-4-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΙΕΝΑ-ΤΖΕΝΟΑ 0-2


ΤΖΕΝΟΑ: Από το κακό στο χειρότερο πάει η Τζένοα, που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την καταδικασμένη Τσεζένα, παραχωρώντας την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Ο Ρόσι άνοιξε στο σκορ στο 41’, αλλά ο Μούτου ισοφάρισε για τη Τσεζένα στο 76’. Ο Μαλεζάνι έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, με την Τζένοα να παραμένει χωρίς νίκη για 11η αγωνιστική. Η κάκιστη πορεία της την έχουν φέρει μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχει ακόμα περιθώρια για να ανατρέψει εξασφαλίσει την παραμονή. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, δεχόμενη 1,8 γκολ/αγώνα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μορέτι (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Αντονέλι (10 συμμ.) και ο μέσος Μπελούσι (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Καλάτζε (23 συμμ.) και ο μέσος Κονστάντ (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 7-6-3
Γκολ: 24-19
Τελευταία 5: 0-3-2


ΣΙΕΝΑ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ίντερ, άνοιξε το σκορ με τον Ντ’Αγκοστίνο μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς καλύτερη δέχτηκε την ισοφάριση στο 42’. Στο δεύτερο ημίχρονο άντεξε την πίεση, αλλά στο 81’ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, που έγραψε το τελικό 2-1. Τερμάτισε ένα μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών, βρισκόμενη πλέον στη 13η θέση και 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε ότι μοναδικός στόχος μέχρι το τέλος είναι οι 42 βαθμοί που μπορούν να της εξασφαλίσουν τη σωτηρία, και αυτό θέλει να πετύχει σήμερα. Τιμωρημένοι ο τερματοφύλακας Πέγκολο (17 συμμ.) και ο αμυντικός Κοντίνι (11 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Άντζελο (13 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Καλαϊό (25 συμμ./11 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Βιτιέλο (28 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 2-6-8
Γκολ: 12-22
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Καίγεται για τους βαθμούς η Τζένοα και αναμένεται να καταφέρει να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στην αδιάφορη Σιένα. Άσος στο 2.15 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  – ΡΟΜΑ

Προϊστορία: 16-14-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1
ΚΥΠΕΛΛΟ (24/01/12): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ 3-0


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ήταν σαφώς καλύτερη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάτσιο και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1. Στο 30’ ο Πέπε άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 45’. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να κρατήσουν το βαθμό της ισοπαλία παίζοντας αμυντικά, αλλά ο γερόλυκος Ντελ Πιέρο έδωσε τη λύση για τη Βέκια Σινιόρα σκοράροντας στο 82’. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τη Γιουβέντους, που συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα και διατηρώντας το +1 από τη Μίλαν. Αμφίβολος ο αμυντικός Μπονούτσι (26 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 11-5-0
Γκολ: 32-10
Τελευταία 5: 5-0-0


ΡΟΜΑ: Έψαχνε μία απάντηση μετά τη ντροπιαστική ήττα από τη Λέτσε που έφερε πολύ γκρίνια στο στρατόπεδο της Ρόμα και τα κατάφερε, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε, επικρατώντας δίκαια με 3-1, νίκη που ξανάφερε την ηρεμία στην ομάδα. Το σκορ άνοιξε ο Οσβάλντο στο 8’, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (44’), αλλά η Ρόμα με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο (Τότι 86’, Μαρκίνιο 92’) πήρε τη νίκη που τη  διατήρησε σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για αυτόν το στόχο της, με τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη Λάτσιο να μπορεί να καλυφθεί. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να φύγει σήμερα με νίκη από το Τορίνο και να κάνει το ίδιο στα δύο επόμενα όπου θα φιλοξενήσει Νάπολι και Φιορεντίνα. Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπόντ (6 συμμ.) και οι αμυντικοί Κασέτι (6 συμμ.), Ζουάν (16 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και Μπουρντίσο (10 συμμ.).


Εκτός: 5-2-9
Γκολ: 18-26
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Στηρίζοντας την πρόταση στη «μπακαλική» θεωρία, πιστεύω ότι η Γιούβε δε θα τερματίσει αήττητη το πρωτάθλημα. Αν υπάρχει μία περίπτωση να συμβεί αυτό είναι μόνο η σημερινή. Χ2 για να περιορίσουμε το ρίσκο (2.65 Bwin) και ας φάει και 10 η Ρόμα.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση