» » » » » » Προγνωστικά Europa League: Αστέρας Τριπολής - Μαρίτιμο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά Europa League: Αστέρας Τριπολής - Μαρίτιμο
Επιτυχημένη η πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή του Αστέρα, που κατάφερε να προκριθεί στον προηγούμενο προκριματικό επί της Ίντερ Μπακού στα πέναλτι του επαναληπτικού, αφού προηγουμένως είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1, όπως συνέβη και στον πρώτο αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν.

Το κλίμα ιδιαίτερα ανεβασμένο για τους Αρκάδες, που θέλουν να κάνουν το αποψινό παιχνίδι γιορτή για τους οπαδούς τους και τον Σάκη Τσιώλη να δηλώνει ότι το ιδανικό σενάριο για την ομάδα του είναι να μην κλειστεί και να σκοράρει πρώτη.


Η Μαρίτιμο που βγαίνει συχνά-πυκνά Ευρώπη (5 φορές την τελευταία δεκαετία) μπορεί να θεωρηθεί κάπως πιο έμπειρη, προερχόμενη από ένα πρωτάθλημα που δικαιολογημένα θεωρείται πιο ανταγωνιστικό από το δικό μας, Μπορεί ο Αστέρας να είναι το αουτσάιντερ απόψε,  αλλά η Μαρίτιμο δεν αποτελεί αντίπαλο-φόβητρο και δεν έχει τίποτα να χάσει.

Έχοντας σκοράρει στα 15 από τα 17 εντός, θα κυνηγήσει να το κάνει και σήμερα απέναντι στη Μαρίτιμο που έχει για όπλο την επιθετική της γραμμή (σκόραρε στα 11 από τα 13 τελευταία). Under στο 1.50 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση