» » » » » » Preview Play Off Europa League: Ραπίντ Βιέννης - ΠΑΟΚ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Play Off Europa League: Ραπίντ Βιέννης - ΠΑΟΚ
ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΟΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 2-1

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: Οι Αυστριακοί κατάφεραν να προηγηθούν στην "Τούμπα", αλλά όχι και να κρατήσουν αυτό το αποτέλεσμα. Το εκτός έδρας γκολ όμως που έχουν πετύχει τους δίνει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, αρκεί μόνο να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας της. Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται αν δώσουν δυναμικό παρών στο "Ερνστ Χάπελ" και ειδικά μετά τα θλιβερά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη, η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καυτή. Πάντως η Ραπίντ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με το τελευταίο εντός έδρας ματς με την Βοϊβοντίνα, αν θέλει να έχει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης, αφού τότε κατάφερε μόλις στο 91 λεπτό να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που χρειαζόταν, ενώ το δεύτερο το πέτυχε λίγο αργότερα, όταν η αντίπαλος είχε ανοιχτεί πολύ για να ισοφαρίσει. Ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πρόκοπιτς και Ντραζάν, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.



ΠΑΟΚ: Πλήρωσε πολύ ακριβά το τίμημα για το νταηλίκι των οπαδών του στο εντός έδρας ματς με την Ραπίντ Βιέννης, αφού τιμωρήθηκε από την UEFA με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, που θα στερήσει από την ομάδα την ολοκλήρωση ακόμα μίας μεταγραφής. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν καταφέρουν τελικά οι Θεσσαλονικείς να περάσουν το εμπόδιο της Ραπίντ, θα αναγκαστούν σε όλα τα ματς των ομίλων να μην έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα δεν εντυπωσίασε στο ματς με τον Πανθρακικό αλλά τελικά κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στο πρωτάθλημα, κυρίως λόγω του φορμαρισμένου Αθανασιάδη, που σκόραρε ξανά για το "δικέφαλο". Σήμερα ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σαλπιγγίδη, που τραυματίστηκε, ενώ όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά στο κέντρο ο Πάμπλο Γκαρσία, που έλειψε πολύ από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς. Εκτός θα βρίσκεται και ο Λαζάρ, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς στην "Τούμπα".

ΠΡΟΤΑΣΗ: O Δώνης γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί στην Βιέννη και δεν θα ανοιχτεί. Θα δώσει χώρο στους Αυστριακούς και θα κοιτάξει να χτυπήσει το ματς στις αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη εμπειρία και θα φέρει το ματς στα μέτρα του. Στο under(1.65 Sportingbet) δηλαδή.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση