» » » » » » Preview Play Off Europa League: Νιούκαστλ - Ατρόμητος

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Play Off Europa League: Νιούκαστλ - Ατρόμητος
ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ήρθε με πολλούς αναπληρωματικούς στο "Περιστέρι", αλλά κατάφερε να φύγει με το 1-1 που της δίνει μεγάλο προβάδισμα εν' όψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, έδωσε χρόνο σε πολλούς αναπληρωματικούς και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα. Σίγουρα η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι ένας από τους στόχους της ομάδας, αλλά όχι και ο μεγαλύτερος της σεζόν, αφού ο τεχνικός των "ανθρακωρύχων" έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές ότι πρώτος στόχος για την ομάδα του είναι αν εξασφαλίσει μία θέση στις τετράδα ώστε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε σχετικά εύκολα από την Τσέλσι και την επόμενη αγωνιστική παίζει με την Άστον Βίλα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τιοτέ και Αμεόμπι, όπως και στους Κάμπελ και Σ. Αμεόμπι, αλλά όπως είπαμε και νωρίτερα οι αναπληρωματικοί τους θα πάρουν και σήμερα φανέλα βασικού.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Ατρομήτου, αφού χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πέρασε με 2-0 από την Κέρκυρα, επί της ομώνυμης ομάδας. Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατάφερε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του εν' όψει της σημερινής ιστορικής αναμέτρησης και πλέον στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει ότι καλύτερο σήμερα. Ο πρόεδρος της ομάδας έταξε πριμ 300.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης, ώστε να φτιάξει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που δείχνουν ότι έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και δεν θα παραδοθούν αμαχητί. Ο Μπάγεβιτς λογικά,θα παρατάξει μία ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα προσπαθήσει στην κόντρα ή από στημένες φάσεις να απειλήσει. Στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Λαζαρίδης και Μπέλιτς, συνεπώς δεν υπάρχουν απουσίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Συνήθως στα αγγλικά γήπεδα οι ελληνικές ομάδες δεν καταφέρνουν σχεδόν ποτέ να πάρουν αποτελέσματα. Απέναντι στα δεύτερα της Νιούκαστλ, όμως ο Ατρόμητος δεν μπορεί να κρατήσει την ισοπαλία, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο; Πιστεύαμε ότι μπορεί και θα το επιλέξουμε. Ισοπαλία στο ημίχρονο(2.50 Bet365)
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση