» » » » » » » Preview Premier League:Σε κακή κατάσταση η Λιβερπουλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League:Σε κακή κατάσταση η Λιβερπουλ
15:30 ΣΤΟΟΥΚ - ΑΡΣΕΝΑΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 23-19-42
ΠΕΡΥΣΙ:
ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-1
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΤΟΟΥΚ 3-1

ΣΤΟΟΥΚ: Μοιρασμένο το εκτός έδρας ματς με τη Ρέντινγκ στην πρεμιέρα και δίκαιο το τελικό 1-1. Προηγήθηκε στο 34’ με τον Κάιτλι, αλλά στο 89’ ο Γουάιτχεντ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον ΜακΚλίρι και έδωσε την ευκαιρία στη Ρέντινγκ να ισοφαρίσει με το πέναλτι που κέρδισε. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο 1-1, αν υπολογίσουμε και τα τρία τελευταία φιλικά της Στόουκ. 6-1-1 στο Μπριτάνια στα τελευταία παιχνίδια της με την Άρσεναλ, τα πέντε τελευταία γκολ-γκολ. Τιμωρημένος ο μέσος Γουάιτχεντ. Αμφίβολος ο μέσος Πέναντ.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Προβληματική η εικόνα της Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, μένοντας στο 0-0 με την Σάντερλαντ εντός έδρας. Ποντόλσκι και Ζιρού έδειξαν ότι θέλουν χρόνο για να δέσουν με την ομάδα, που είχε συνηθίσει να βρίσκει το φαν Πέρσι στην κορυφή, ο οποίος ήξερε καλύτερα πώς να «καθαρίσει». Ο Ζιρού πάντως έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλύτερα στην κορυφή (έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 80’), ενώ ο Ποντόλσκι πρέπει να «ζαλίστηκε» όσο έπαιξε, από τις συνεχόμενες εναλλαγές θέσεων με Γουόλκοτ και Ζερβίνιο. Πολύ καλύτερο το ντεμπούτο του Σάντι Καθόρλα, που θα αποτελέσει τον κύριο άξονα στο κέντρο της Άρσεναλ. Φανέλα βασικού ζήτησε ο Τσάμπερλεϊν με δηλώσεις του, τώρα που έφυγε ο Σονγκ (Μπαρτσελόνα – 19 εκατ.), κάτι που προβλημάτισε τον Βενγκέρ. Ο Αρσάβιν επέστεψε από το δανεισμό του στη Ζενίτ και φαίνεται πως ο Αλσατός τεχνικός τον υπολογίζει στα πλάνα του. Λογικά διαθέσιμος ο τερματοφύλακας Τσέζνι. Εκτός οι αμυντικοί Κοσκιελνί, Σανιά, και οι μέσοι Ροσίτσκι, Φριμπόνγκ, Γουίλσιρ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η σκληροτράχηλη Στόουκ διατήρησε το περσινό στυλ παιχνιδιού και έδειξε ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Η Άρσεναλ μπορεί να έδειξε ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα, αλλά έχει παίχτες που μπορούν να πάρουν μόνοι τους το παιχνίδι και ίσως ήρθε η ώρα να το αποδείξουν. Καθόλου άσχημο το διπλό (2.20 Bet356) για σημείο με ρίσκο.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 69-38-39
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-0
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 1-1
(Λιγκ Καπ):
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ. 2-2
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κανείς δεν περίμενε τη συντριβή από τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας με 0-3, αλλά να που έγινε! Ο Σουάρεζ πάλεψε μόνος του μπροστά και είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δε μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο. Η Γουέστ Μπρομ πήρε το προβάδισμα με γκολάρα στο 43’ και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μέρος (59’), όταν ο Άγκερ ανέτρεψε τον Λονγκ στη μεγάλη περιοχή και αποβλήθηκε. Ήρωας προς στιγμή ο Ρέινα που απέκρουσε, μικρή βέβαια η διαφορά, αφού η Γουέστ Μπρομ κέρδισε δεύτερο πέναλτι, πάλι πάνω στο Λονγκ, αυτή τη φορά από τον έτερο κεντρικό αμυντικό, Σκρτελ (64’) και αυτή τη φορά δεν αστόχησε. Το τρίτο γκολ προήλθε από στημένη φάση στο 77’. Το κεντρικό δίδυμο Σκρτελ και Άγκερ έδειξαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην ομάδα τους παρά να τη βοηθήσουν, αν συνεχίσουν να παίζουν τόσο «άγαρμπα». Την Πέμπτη ταξίδεψε στο Εδιμβούργο για τον αγώνα με τη Χαρτς. Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, έδωσε χώρους στην αντίπαλο αλλά έφυγε νικήτρια με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του αμυντικού της Χαρτς, Γουέμπστερ (78’), ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπορίνι στο 52’. Ο επαναληπτικός την Πέμπτη. Μεταγραφή τελευταίας στιγμής ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Νουρί Σαχίν, που θα αγωνιστεί ως δανεικός. Αήττητη στις 10 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε τη Σίτι (6-4-0). Κανονικά οι Τζέραρντ, Σουάρεζ, Σκρτελ και Τζόνσον που δεν ταξίδεψαν στο Εδιμβούργο. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Άγκερ. Αμφίβολος ο επιθετικός Κάρολ. Εκτός ο αμυντικός Χοσέ Ενρίκε και ο μεσοεπιθετικός Τζο Κόουλ.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 3-2 (μετά τη Τσέλσι στο Κομιούνιτι Σιλντ), και πάλι με ανατροπή, πέτυχε η Σίτι, επικρατώντας της Σαουθάμπτον εντός έδρας. Ο Τέβεζ άνοιξε το σκορ στο 40’, αλλά η Σαουθάμπτον κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε 9 λεπτά (59’, 68’). Στο 72’ ο Τζέκο, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Αγουέρο που τραυματίστηκε στο 14’, ισοφάρισε για τους πρωταθλητές και ο Νασρί στο 80’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Βασικός αγωνίστηκε ο Ρόντγουελ, νέο απόκτημα από Έβερτον, . «Πολύ δυνατή ομάδα» χαρακτήρισε ο Μαντσίνι τη Λίβερπουλ, λέγοντας πως και το 1-0 είναι αρκετό, ενώ έκανε θετικές δηλώσεις και για τον Τέβεζ που έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν και ο Ιταλός τον εμπιστεύεται στο αρχικό σχήμα. Εκτός ο αμυντικός Ρίτσαρντς, ο μέσος Μπάρι και ο επιθετικός Αγουέρο.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε κακή κατάσταση έδειξαν οι κόκκινοι με προβλήματα στην άμυνα και τον Σουάρεζ να παλεύει μόνος του στην κορυφή. Δεν παύει όμως να είναι η Λίβερπουλ. Γκολ-γκολ η αρχική επιλογή (1.67 William Hill), καλή περίπτωση και το διπλό, αλλά πάνω από 2.25 (2.50 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση