» » » » » » Preview Στοιχημα Primera Division: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλετικ Μπιλμπάο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Στοιχημα Primera Division: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλετικ Μπιλμπάο
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-5-12
ΠΕΡΥΣΙ:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ  Μ.-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-1
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 3-0
(Τελικός  Γιουρόπα):
ΑΤΛΕΤΙΚΟ  Μ.-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 3-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από στημένη φάση μόλις στο 5’, αλλά αντέδρασε γρήγορα και σκόραρε με βολίδα του τούρκου Τουράν αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 21’. Η συνέχεια ήταν απολύτως μοιρασμένη και εκτός από το δοκάρι της Λεβάντε στο 35’ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, αλλά ούτε απείλησε και ήρθε δίκαια το τελικό 1-1. Την Παρασκευή παίζει στο Μονακό με την Τσέλσι για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Φελίπε Λουίς και ο μέσος Χουανφράν.


ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Στο πρώτο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, η Μπιλμπάο, έχοντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα, βρέθηκε να χάνει 0-3 από τη Μπέτις στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και μείωσε με το πλασέ του Ντε Μάρκος στο 47’ και ισοφάρισε με δύο κεφαλιές του Σαν Χοσέ από κόρνερ (67’, 76’). Η Μπέτις όμως ήταν πολύ επικίνδυνη και σε δύο φάσεις που έβγαλε στο τελευταίο δεκάλεπτο, κατάφερε να σκοράρει και να οδηγήσει τους Βάσκους σε βαριά ήττα με το τελικό 3-5. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για τον Γιορέντε, με τους Ιταλούς να προφέρουν 18 εκατ. και τους Βάσκους να ζητούν 36, αλλά και με τη Μπάγερν για τον μέσο Χάβι Μαρτίνες. Αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν με τη Μπέτις, αλλά ούτε και με την Ελσίνκι την Πέμπτη, παρόλα αυτά η Μπιλμπάο κατάφερε να «φιλοδωρήσει» με έξι γκολ τους Φιλανδούς και με το 6-0 (Αντούριθ 25’, 51’, Σουσαέτα 31’, 57’, Ινίγκο Πέρεθ 42’, Ιραόλα 84’) να κάνει τον επαναληπτικό τυπική διαδικασία. Εκτός οι αμυντικοί Αμορεμπιέτα και Αουρτενέτσε. Αμφίβολος ο μέσος Χερέρα.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΠΡΟΤΑΣΗ στοιχημα: Η Μπιλμπάο δεν είναι η περσινή ομάδα και ενώ περιμένουμε πολύ καλύτερη την Ατλέτικο μέσα στο Καλντερόν. Θα πάμε με τον άσο 1.65 (Expekt), ενώ καλή εναλλακτική είναι και το γκολ-γκολ (1.70 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση