» » » » » » » Preview Super Cup: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Super Cup: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΛΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 3-2

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η χρονιά για την Ρεάλ, αφού στα πρώτα τρία επίσημα ματς η ομάδα μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε με 2-1 από την Χετάφε και η εικόνα της στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν απογοητευτική. Οι Μαδριλένοι δείχνουν ότι ακόμα χρειάζονται χρόνο, αφού ακόμα δεν έχουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου", όπου οι Καταλανοί ήταν πολύ ανώτεροι. Η Ρεάλ χρωστάει το 3-2 στον Βίκτορ Βαλντές, που υπέκυψε σε ένα τραγικό λάθος και άφησε την ομάδα της Μαδρίτης μέσα στο κόλπο της κατάκτησης του Σούπερ Καπ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα υπολογίζει σήμερα κανονικά στο Πέπε, αλλά και στον Μόντριτς, που αποτελεί το  νέο μεταγραφικό απόκτημα της "βασίλισσας". Άλλα προβλήματα δεν θα αντιμετωπίσει ο Πορτογάλος τεχνικός.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά ξόρκισε το φάντασμα της Οσασούνα(που την είχε κερδίσει την περσινή σεζόν), αφού επικράτησε την περασμένη αγωνιστική στο Ισπανικό πρωτάθλημα με 2-1. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να κάνει την μεγάλη ανατροπή.  Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε βέβαια να είχε τελειώσει το ματς από πολύ νωρίτερα, αλλά έχασε μοναδικές ευκαιρίες και έβαλε την Οσασούνα στο παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε από την δεύτερη μόλις αγωνιστική να ανοίξει την ψαλίδα στο πρωτάθλημα στους πέντε βαθμούς από την Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα βρίσκεται μπροστά στην πρώτη... πρόκληση της σεζόν, όπου θα κριθεί ένας τίτλος και το 3-2 του "Καμπ Νου" της δίνει ένα σχετικό προβάδισμα. Στο πρώτο ματς με την Ρεάλ στην Βαρκελώνη, θα μπορούσε να είχε πάρει μία μεγαλύτερη σε έκταση νίκη, αλλά λίγο ο Κασίγιας, που κράτησε το σκορ, αλλά και το μοιραίο λάθος του Βίκτορ Βαλντές έβαλαν και πάλι την Ρεάλ στο κόλπο του τίτλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, Τίτο Βιλανόβα , ίσως να στερηθεί τις υπηρεσίες του Πουγιόλ, που είναι αμφίβολος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Την δεδομένη χρονική στιγμή η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πιο μπροστά αγωνιστικά από την Ρεάλ Μαδρίτης και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Σίγουρα στο "Μπερναμπέου" δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της, αλλά έχει ξανακερδίσει στο παρελθόν και μπορεί να το επαναλάβει. Διπλό(2,55 Sportingbet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση