betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Βάζει δύσκολα στην Μπάγερν η Γκλάντμπαχ.
Καϊζερσλάουτερν - Άαλεν: Δύο σερί ήττες και συνολικά τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Καϊζερσλάουτερν, επιτρέποντας τους από κάτω της να την πλησιάσουν. 9/10 under για την Άαλεν, που είναι άνετα προς το παρών βαθμολογικά.

Άουε - Κότμπους: Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σαν Πάουλι με 2-0 προέρχεται η Άουε. Μόλις μια νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την Κότμπους και τέσσερα διαδοχικά goal/goal.

Σαντχάουζεν - Κολωνία: Εφτά συνεχόμενα goal/goal έχει φέρει η Σαντχάουζεν. Μόνο μία ήττα στα 12 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα (6-5-1) για την Κολωνία.



Εσκισεχίρσποτ - Μπούρσασπορ: Δεν αστειεύεται στην έδρα της η Εσκισεχίρσπορ, η οποία είναι για ψηλά πράγματα και φέτος. Πέντε ματς πρωταθλήματος αήττητη η Μπούρσασπορ και μόλις μια ήττα εκτός έδρας.

Τβέντε - Χέρακλες: Θέλει να ρεφάρει την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Αϊντχόφεν η ομάδα της Τβέντε. (1-3-4) εκτός έδρας η Χέρακλες.

Μπάγερν Μ. - Γκλάντμπαχ: Στο +11 από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Μπάγερν Μονάχου. (4-2-0) την τελευταία εξάδα αγώνων για την Γκλάντμπαχ, που έχει χτυπήσει... φόρμα.

Ρεν - Βαλενσιέν: Δεν άντεξε με εννιά ποδοσφαιριστές η Ρεν και ηττήθηκε με 1-0 από την Νις. 3/4 no goal για την Βαλενσιέν το τελευταίο χρονικό διάστημα, που προέχεται ωστόσο από την βαριά ήττα με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-0.

Λιβόρνο - Τερνάνα: Οχτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα για την Λιβόρνο, που στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές έχει σημειώσει εφτά γκολ. 3/4 goal/goal για την Τερνάνα, η οποία έχει κάνει αρκετές ζημιές μακριά από το γήπεδο της.

Σετουμπάλ - Πόρτο: Δύο σερί ήττες και 4/5 over για την Σετουμπάλ. (9-2-0) και 27-6 τα γκολ για την πρωτοπόρο Πόρτο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση