» » » » » » » Πάμε στοίχημα:Βλέπουν «πολίτες» και τρέχουν στη Νιούκαστλ


Πάμε στοίχημα:Βλέπουν «πολίτες» και τρέχουν στη Νιούκαστλ
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σ.: Όχι σε τόσο καλή κατάσταση οι δύο ομάδες. 9-2-0 το πρόσφατο ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Νιούκαστλ.

Μερσίν - Ακίσασπορ: Νίκη ψυχολογίας στο κύπελλο για την Μερσίν επί της Γκεντσλερμπιρλίγκι με 3-2, όμως στο πρωτάθλημα παραμένει στην προτελευταία θέση. Η Ακίσασπορ κατέχει την τελευταία, αφού αγνοεί την νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές.


Λεβερκούζεν - Αμβούργο: Στις τέσσερις σταμάτησε το σερί νικών της Λεβερκούζεν, που την Κυριακή ηττήθηκε με 3-2 από το Αννόβερο. 2-1-0 το αήττητο του Αμβούργου παρά την απουσία του Φαν Ντερ Φάαρτ.



Βόλφσμπουργκ - Αϊντραχτ Φρ.: Άκρως ανεβασμένη η Βόλφσμπουργκ. Η ομάδα με τα περισσότερα over στη Μπουντεσλίγκα είναι η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.Έχει αξία το over στο πάμε στοίχημα.


Μαϊντζ - Στουτγάρδη: Η Μαϊντζ αντλεί δύναμη από το γήπεδο της, καθώς μετράει 5-0-2, διαθέτοντας εκεί και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας μετά την Μπάγερν, η Στουτγάρδη είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα με απολογισμό 4-2-2.

Φορτούνα Ντ. - Αννόβερο: Το αήττητο σερί των τριών αγώνων έλαβε τέλος για την Φορτούνα που ηττήθηκε από την Νυρεμβέργη με 2-0. 6/7 over και 5/7 over 3,5 εκτός έδρας το Αννόβερο.

Γκροϊτερ Φιρτ - Άουγκσμπουργκ: Μακράν τις χειρότερες επιθέσεις στη Μπουντεσλίγκα έχουν Γκρόιτερ Φιρτ (10) και Άουγκσμπουργκ (11) στο ντέρμπι των ουραγών.

Νόριτς - Γουίγκαν: Εννιά σερί ματς χωρίς ήττα μετράει η Νόριτς που αρχίζει να ξεφεύγει από την γραμμή του υποβιβασμού. Στα έξι τελευταία της εκτός έδρας ματς η Γουίγκαν έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ.

ΚΠΡ - Φούλαμ: Ανεβασμένη με τον ερχομό του Χάρι Ρέντναπ η ΚΠΡ, όμως ψάχνει ακόμη την πρώτη νίκη της στη σεζόν. Καλή παράδοση για την Φούλαμ κόντρα στην ΚΠΡ, όπου ανεξαρτήτως έδρας μετρά 5-1-0 με τέρματα 12-0 από το 1999.

Στόουκ - Έβερτον: Τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχουν μέχρι στιγμής Στόουκ και Έβερτον, φτάνοντας στις οχτώ.

Λίβερπουλ - Άστον Βίλα: Στα τέσσερα τελευταία ματς στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ έχει πετύχει τρία νίκες ενώ έχει κρατήσει ισάριθμες φορές ανέπαφη την εστία της. Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί στα τελευταία τέσσερα πιο πρόσφατα ματς η Άστον Βίλα.

Μάντσεστερ Γ. - Σάντερλαντ: Διπλό τίτλου πέτυχε την Κυριακή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Έτιχαντ”, επικρατώντας της μισητής Σίτι με 3-2. Επιτέλους νίκη για τη Σάντερλαντ την Τρίτη, που κέρδισε δίκαια την Ρέντινγκ με 3-0.

Χετάφε - Οσασούνα: Καλή παράδοση τα εφτά τελευταία χρόνια κόντρα στην Οσασούνα για την Χετάφε με απολογισμό (4-3-0). Τα 10/12 τελευταία παιχνίδια της Οσασούνα ήταν under, με οχτώ από αυτά να είναι και under 1,5

Κέρκυρα - Πανθρακικός: Τα 4/7 εντός έδρας παιχνίδια της Κέρκυρας έληξαν ισόπαλα. Μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στο πρώτο του ματς με την ομάδα, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν έχει χάσει ξανά (4-2-0), κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στα 5/6.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Τέσσερα ματς δίχως νίκη για τον ΟΦΗ, που αρχίζει να υποχωρεί στην βαθμολογία. Μόλις ένα τέρμα έχει σημειώσει ο Αστέρας στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του συμπεριλαμβανομένου και του 0-0 την Τετάρτη στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τουλούζ - Μαρσεϊγ: Εκτός έδρας φαίνεται να παίζει καλύτερα η Μαρσέιγ, ενώ στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει να χάσει από το 2006. Χωρίς γκολ έχει μείνει στα τρία τελευταία ματς της η Τουλούζ.

Μπεϊρα Μαρ - Ρίο Άβε: Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές η Μπεϊρα Μαρ, όμως παραμένει τρίτη από τέλος. 3/4 no goal για την Ρίο Άβε, που τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής.

Ολιανένσε - Ζιλ Βιθέντε: Δύο νίκες έχει όλο και όλο στο πρωτάθλημα η Ολιανένσε και αυτές είναι εντός έδρας. Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη για την Ζιλ Βιθέντε.

Μαλίν - Σταντάρ Λιέγης: Μόλις μια νίκη στα τελευταία παιχνίδια για την Μαλίν. Τρεις σερί επιτυχίες για την Σταντάρ Λιέγης, που διέσυρε πρόσφατα την Σαρλερουά με 6-1.

Ουντινέζε - Παλέρμο: Η Ουντινέζε είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια κόντρα στο Παλέρμο και γενικά είναι στα πάνω της. (0-2-6) εκτός Σικελίας οι φιλοξενούμενοι.

Μαγιόρκα - Μπιλμπάο:  Σε τραγική κατάσταση η Μαγιόρκα που έχει να κερδίσει εδώ και 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα δύο τελευταία ματς δέχτηκε εννιά γκολ. Ασταθής η Μπιλμπάο, η οποία έχει 6/7 over και 5/7 goal/goal.

Ελαζίγκσπορ - Γκαζιάντεπσπορ: Δύο σερί νίκες και μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την Ελαζίγκσπορ. Χωρίς νίκη εκτός έδρας η Γκαζιάντεπσπορ (0-4-3).

Γκεντσλερμπιρλίγκι - Μπεσίκτας: Έχασε την φόρμα της η Γκεντσλερμπιρλίγκι, που συν τοις άλλοις αποκλείστηκε και από το κύπελλο. Εφτά σερί over για την Μπεσίκτας.

Σάλκε - Φραϊμπουργκ: Την άμεση επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Σάλκε, μετά το τελευταίο της μεγάλο ντεφορμάρισμα. (2-3-2) το εκτός έδρας ρεκόρ της επικίνδυνης Φραϊμπουργκ.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Αγωνιστική κοιλιά κάνει ο Πανιώνιος με τρεις σερί ήττες. Ο Ολυμπιακός μετρά οχτώ διπλά τα τελευταία εννιά χρόνια στη Νέα Σμύρνη.

Τζβόλε - Αλκμάαρ: Τρεις σερί ισοπαλίες για την Τσβόλε, φτάνοντας τις πέντε στο πρωτάθλημα. Ούτε εντός, ούτε εκτός δεν κερδίζει η Αλκμάαρ. Δεν είναι τυχαίο ότι μετρά μόλις μια νίκη στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις πρωταθλήματος.


Νασιονάλ - Σπόρτινγκ Λισ.: Τα καταφέρνει καλύτερα εκτός η Νασιονάλ Μαδεϊρα, καθώς στο σπίτι της έχει μόλις μια νίκη. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Σπόρτινγκ, που δεν μπόρεσε να αποτελέσει εμπόδιο στην ανώτερη Μπενφίκα και ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας.

Γκρόνινγκεν - Φένλο: Πέντε σερί under για την Γκρόνινγκεν, η οποία ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της κόντρα σε βατούς αντιπάλους. Η Φένλο πάντως έκανε την έκπληξη και κέρδισε την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Φίτεσε με 3-1.

Ρόντα - Μπρέντα: Ένας βαθμός στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για την Ρόντα (0-1-4). Και η Μπρέντα δεν τα πάει καλύτερα, αφού αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3).

Κλαμπ Μπριζ - Μονς: Εντυπωσιακή εμφάνιση και πιο εντυπωσιακό το 7-1 της Κλαμπ Μπριζ επί της Γκερμινάλ. Έξι διαδοχικά over για την Μονς, που είναι όσα αρπάξουμε όσα φάμε.

Σαρλερουά - Γκερμινάλ: Με την ψυχολογία στο ναδίρ η Σαρλερουά μετά από την βαριά ήττα με 6-1 από την Σταντάρ Λιέγης. Όπως είδαμε και παραπάνω, εφτά γκολ δέχτηκε η Γκερμινάλ από την Κλαμπ Μπριζ και γενικά δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Το over θα τιμηθεί από πολλούς εδώ.

Λόκερεν - Γάνδη: Ξεκίνησε το ντεφορμάρισμα η Λόκερεν, αλλιώς δεν εξηγούνται οι δύο κολλητές ήττες. Από το κακό στο χειρότερο τα πηγαίνει η Γάνδη, παρά την αλλαγή προπονητή. Εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη και με τους οπαδούς να... βράζουν.

Λιρς - Σερκλ Μπριζ: Τρεις διαδοχικές ήττες και 7/8 over το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Λιρς. Ανεβασμένη η Σερκλ Μπριζ, αλλά τις λείπουν οι νίκες και οι βαθμοί.

Μπέβερεν - Κορτραϊκ: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Γάνδη για την Μπέβερεν, ενώ προέρχεται από 7/9 no goal. Άκρως επικίνδυνη ομάδα η Κορτραϊκ με απολογισμό (4-1-5).

Μονπελιέ - Μπαστιά: Αρχίζει να κερδίζει έδαφος η Μονπελιέ, η οποία έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς. 8/8 ήττες με over έχει φέτος η Μπαστιά.

Νις - Εβιάν: Η Νις σκόραρε και στα 18 τελευταία της επίσημα παιχνίδια με τα 15 να είναι goal/goal και τα 11 over. Η Εβιάν έχει ηττηθεί μόνο από την Παρί εκτός έδρας με 4-0 στα έξι τελευταία της παιχνίδια.

Ρεμς - Λιλ: Η Λιλ προέρχεται από εφτά συνεχόμενα under, η Ρεμς δεν έχει σκοράρει στα 7/9 τελευταία της παιχνίδια.

Τρουά - Αζαξιό: Η ουραγός της κατηγορίας Τρουά έχει μόλις μία νίκη σε 17 αγωνιστικές (1-6-10), έχοντας παράλληλα τη χειρότερη άμυνα. Σημαντική νίκη επί της Ρεμς για την Αζαξιό με 2-0.

Σοσό - Μπρεστ: Ξέρει να εκμεταλλεύεται το «Μπονάλ» η Σοσό. Τραγικές οι εκτός έδρας επιδόσεις της Μπρεστ με 0-2-7 τη φετινή χρονιά.

Γρανάδα - Σοσιεδάδ: Η Γρανάδα διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ δεν σκόραρε στα τέσσερα τελευταία ματς. Η Σοσιεδάδ στις πέντε πρώτες της εξόδους δεν είχε νίκη (0-1-4), αλλά στις δύο πιο πρόσφατες κέρδισαν τη Μάλαγα με 1-2 και τη Βαλένθια με 2-5!

Ναϊμέγκεν - Αϊντχόφεν: Μονάχα δυο νίκες στην έδρα της η Ναϊμέγκεν (2-4-2). Ξέσπασε στην Τβέντε η Αϊντχόφεν (3-0) και έπιασε εκ νέου κορυφή.

Λάτσιο - Ίντερ: Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας επιβεβαιώθηκε το goal/goal και το over, ενώ η Λάτσιο έχει αποτύχει μόλις ένα παιχνίδι εντός την φετινή χρονιά και η Ίντερ σε ένα εκτός.

Μπενφίκα - Μαρίτιμο: Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Μπενφίκα, που πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει η Μαρίτιμο με εννιά γκολ ενεργητικό.

Σεβίλλη - Μάλαγα: Διέσυρε τη Μαγιόρκα μεσοβδόμαδα η Σεβίλλη για το θεσμό του κυπέλλου (0-5) και άφησε πίσω της τον προβληματισμό. Με 10 γκολ παθητικό σε 15 αγωνιστικές η Μάλαγα διαθέτει την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόνο τρία γκολ στις εφτά εξόδους της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση