» » » » » » » Στοίχημα Ligue 1: «Πεσμένες» το τελευταίο διάστημα

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Στοίχημα Ligue 1: «Πεσμένες» το τελευταίο διάστημα
21:45 ΡΕΝ  – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-4-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΡΕΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1-1

ΡΕΝ: Πολύ φτωχό σε φάσεις το πρώτο ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νις, με μόλις ένα αξιόλογο σουτ από κάθε ομάδα. Η επανάληψη δεν είχε μεγάλη διαφορά, αν και η τύχη γύρισε την πλάτη στη Ρεν η οποία έμεινε με 10 στο 53’, λόγω της αποβολής του Κανά-Μπιγίκ και το «γλυκό έδεσε» όταν ο Τζεμπούρ ανέτρεψε τον Τσβίτανιτς εντός περιοχής, δέχθηκε την απευθείας κόκκινη και έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ στο 66’, χάνοντας το στοίχημα να παραμείνει κοντά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αν και με 9 είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά από σλάλομ του Πιτρόιπα λίγο πριν το τέλος, αλλά τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Ρεν, που με μία νίκη στα 4 τελευταία έπεσε στην 9η θέση, αν και με το χαμό που γίνεται που στα υψηλά στρώματα είναι μόλις ένα βαθμό μακριά από την 4άδα, ισοβαθμώντας με άλλες 4 ομάδες. Δεν έχει κερδίσει στα δύο τελευταία εντός. Οι 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Βαλενσιέν για το πρωτάθλημα ήταν under. Τιμωρημένος ο μέσος Παζό (12 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Μπογιέ (14 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 4-1-3
ΓΚΟΛ: 11-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Η ποιοτικά ανώτερη Παρί, πέρασε σαν σίφουνας από το «Αϊνό», διασύροντας τη Βαλενσιέν εντός έδρας με 0-4, που ήταν και η πρώτη φετινή ήττα στο γήπεδό της. Κατώτερη των περιστάσεων, ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε ότι ήθελε την άμυνα της (χατ-τρικ) και η ίδια απείλησε λίγες φορές, αν και το τελικό σκορ σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι την αδικεί. Παρέμεινε πάντως αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, ισοβαθμώντας με τη σημερινή αντίπαλο της στους 26. Έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία (29), έχοντας 6 στα 7 γκολ-γκολ στις πιο πρόσφατες εξόδους της. Τα 4 από τα 5 τελευταία πάντως ήταν under. Εκτός ο αμυντικ Μοντί Τραορέ (1 συμμ.) μέσοι Παπέ Καμαρά, Ντανίτς.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-4
ΓΚΟΛ: 11-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Μας αρέσει το ποδόσφαιρό που παίζουν οι δύο ομάδες, αν και στα τελευταία δεν είναι στα καλύτερα τους. Με την επιθετική ευχέρεια που τους διακρίνει φέτος, περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν. Γκολ-γκολ (1.80 Mybet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση