» » » » » » Προγνωστικά Premier League: Χωρίς νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά Premier League: Χωρίς νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-7-11
ΠΕΡΥΣΙ: ΦΟΥΛΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 5-2

ΦΟΥΛΑΜ: Κακή στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τόττεναμ, έχασε δίκαια με 0-3, μένοντας για 7η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Εντός έδρας έχει να κερδίσει από τις 20 Οκτωβρίου. Γενικά, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Τόττεναμ, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από τα τελευταία αποτελέσματα, στα οποία μπορούσε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Κατηφόρισε πάντως στη 13η θέση, χωρίς να πετύχει τέρμα στα τρία τελευταία. Τα 6 από τα 7 εντός ήταν over. Εκτός ο μέσος Ντέιβις και ο επιθετικός Ρουίζ (9 συμμ./2 γκ./5 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Riether (15 συμμ./1 ασίστ).



ΕΝΤΟΣ: 3-1-3
ΓΚΟΛ: 13-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Μετά από 5 αγώνες χωρίς τρίποντο, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Γουίγκαν εντός έδρας με 3-0. Καθοριστική η κόκκινη που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 12’ για την ανατροπή του Σισέ εντός έδρας, που έδωσε στον Μπα τη δυνατότητα να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχο πέναλτι (13'), σκοράροντας και δεύτερο 8' αργότερα. Η νίκη σφραγίστηκε με ωραίο γκολ του νεαρού Μπιγκιριμάνα στο 71'. Την Πέμπτη φιλοξενήθηκε από τη Μπορντό και με νίκη θα τερμάτιζε πρώτη, κάτι που όμως δεν ενδιέφερε τον Πάρντιου, ο οποίος κατέβασε «δευτερότριτα» και έχασε δίκαια με 0-2. Παραμένει χωρίς νίκη μετά από 12 εξόδους σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ, Ευρώπη. Μετράει μία νίκη στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (1-3-5). Εκτός οι αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (11 συμμ.), Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.) και οι μέσοι Καμπάιγ (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Γκόσλινγκ, Βούκσιτς.

ΕΚΤΟΣ: 0-4-3
ΓΚΟΛ: 7-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

Προγνωστικά: Η Φούλαμ αδικεί τον εαυτό της στα τελευταία, ενώ και η Νιούκαστλ δεν είναι στα καλύτερα της και η νίκη με τη Γουίγκαν δεν σημαίνει ότι έλυσε τα προβλήματά της. Έχει ρίσκο ο άσος (1.90 MyBet), αλλά θα τον προτιμήσουμε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση