» » » » » » » Πάμε στοίχημα Premier League: ΚΠΡ - Λίβερπουλ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Πάμε στοίχημα Premier League: ΚΠΡ - Λίβερπουλ
18:00 ΚΠΡ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία:7-6-29
Πέρυσι: ΚΠΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-2

ΚΠΡ: Η «ανάταση» που έφερε ο Ρέντναπ δεν είχε συνέχεια και η ΚΠΡ συνεχίζει να «χαροπαλεύει» στον πάτο της βαθμολογίας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, εντός έδρας αυτή τη φορά. με 1-2 από τη Γουέστ Μπρομ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 29’, ο τερματοφύλακας της ΚΠΡ, Γκριν, από λάθος χρέωσε με 2ο γκολ την ομάδα του, με τον Σισέ να μειώνει στο 68’. Δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά δεν της βγήκε στο παιχνίδι και πλέον έπεσε στην τελευταία θέση, ισοβαθμώντας με τη Ρέντινγκ στους 10. Πέντε βαθμούς απέχει η σωτηρία, που για να έρθει η ΚΠΡ θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση, αφού ακολουθούν μετά τη Λίβερπουλ: Τσέλσι, Σίτι, Τόττεναμ και εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (16). Εκτός ο αμυντικός Μποσίνγκουα (13 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Εφρέμ, Άντριου Τζόνσον (3 συμμ..), Ζαμόρα (10 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ (11 συμμ.), οι αμυντικοί Ονουάχα (10 συμμ.), Νέλσεν (15 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Παρκ Γι-Σουνγκ (10 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 1-4-4
Γκολ: 8-16
Τελευταία 5: 1-2-2


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλλη μια κακή εμφάνιση για τη Λίβερπουλ, που έχασε εκτός έδρας από τη Στόουκ με 1-3. Προηγήθηκε μόλις στο 2’ με εύστοχο πέναλτι του Τζέραρντ, αλλά μέσα σε 10’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να σκοράρουν και τρίτο στις αρχές της επανάληψης, έχοντας μέχρι τότε μόλις 4 σουτ στην εστία. Άδικα παιδευόταν ο Σουάρεζ και κατάπινε τα χιλιόμετρα, αφού η υπόλοιπη ομάδα κινούνταν σε χαμηλότερα επίπεδα. Πολλά λάθη στην άμυνα, ούτε ο αρχηγός Τζέραρντ έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Παρέμεινε στο μέσο της βαθμολογίας και η υπόσχεση του αρχηγού για διεκδίκηση μιας θέσης στην Ευρώπη απέχει ακόμα πολύ. Έχει μόλις μία νίκη στις 6 τελευταίες εξόδους στο πρωτάθλημα, οι 7 από τις 8 τελευταίες ήταν γκολ-γκολ. Πολύ καλή η παράδοση κόντρα στην ΚΠΡ (29 νίκες σε 42 αγώνες), αν και έχει χάσει στις 2 από τις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο Λόφτους Ρόουντ. Εκτός ο αμυντικός Κέλι (4 συμμ.), ο μέσος Ασαϊντί (3 συμμ.) και ο επιθετικός Μπορίνι (5 συμμ.).

Εκτός: 2-4-3
Γκολ: 14-15
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Λίβερπουλ χρωστάει μια καλή εκτός έδρας εμφάνιση και οι δυσκολίες όσο και οι σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, μπορούν να της το επιτρέψουν. Διπλό στο 1.90 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση